Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (235)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Iaca apuc sa scriu doua randuri.Am ajuns cu bine in tara soarelui rasare...unde ne-am bucurat de temperaturi inca ridicate la orele pranzului(14 grade)
Erikuta a fost tare cumintica de data aceasta pe tot parcursul calatoriei.Nici n-am simtit ca am copil.Pe zborul spre Amsterdam a dormit o ora,unde ne-am intalnit cu sotul Danei,foarte amabil de astfel ca si-a rupt din timpul liber pentru a ne duce cu masina pana la locuinta lor.Pe drum am incercat sa purtam o conversatie in engleza,a mers destul de greu,eu neavand exercitiu de multa vreme.
Ajungand in orasul in care locuiesc,am ramas placut impresionata de case,strazi,amenajareDaca ar fi sa ma mut vreodata in alta tara,in Olanda as merge,chiar in zona aceea.
Acasa,ne-am intalnit intai cu bunica si Hannan,o fetita dulce si isteata.Cu parul cret cret si lung,o zana cu ochisori ca doua margele.foart primitoare,imediat s-a dovedit a fi o gazda minunata,ocupandu-se de Erika cu multa grija,jucandu-se impreuna cu jucariile ei.
Apoi a venit si mami Dana,care este o tipa de milioane. Nu numai prin faptul ca ne-a facut o astefel de oferta,de-a nu ne petrece cele 7 ore prin terminal,m-a facut sa ma simt ca acasa in cele cateva ore petrecute acolo.Chiar ne-a oferit camera Hannei ca sa o culc pe Erika,si chiar scaunul de masa.Spre sfarsitul sederii noastre a aparut si micutul baiat indragostit,care insa nu mi-a dat nimic de banuit.Ca sa aflu dupa ce ne-am despartit ca defap i-am frant inima micutului cavaler.Acum sa vedem cum rezolvam situatia data.
In Olanda,timpul a zburat atat de repede,de parca mi-a parut si rau cand a sosit vremea plecarii.Insa mi-am zis ca trebuie neaparat la urmatoarea vizita spre tara,sa-mi fac timp sa vizitez putin.
Imediat ce ne-am despartit de Dana,am facut ultimile cumparaturi(ceva bomboane si cioco pentru nepoti)apoi ne-am imbarcat.Am avut un noroc de data aceasta.Avionul pe jumatate cu pasageri,prin urmare,am primit locuri bune,patut pentru Erika si liniste(ceea ce a fost foarte important).Dupa 2 ore de zbor,am luat masa,apoi dupa o zbenguiala in toata regula prin tot avionul,am luat copiulul in brate si-am asezat-o orizontal,unde spre mirarea mea n-a protestat ci a adormit in cateva minute.Am pus-o in patut si cam asta a fost,s-a mai trezit din cand in cand,unde o luam in brate,o plimbam putin si iar in patut,a dormit legat 8 ore.a fost minunat.Am putut si eu sa dorm cat de cat,iepureste,de frica sa nu dispara Erikuta.Am trezit-o apoi spre sfarsitul zborului,ca sa ii dau micul dejun.S-a lasat trezita greu,insa a mancat bine.
Apoi,dupa ce am trimis bagajele si-am cumparat bilete pentru tren,ne-am mai plimbat prin aeroportul din Osaka si ne-am urcat in tren.Din nou a facut nani,si-am tinut-o in carut fara probleme.Dupa alte 4 ore,am ajuns intr-un final in gara orasului unde am fost asteptate de sotz si sora mea impreuna cu nepotii.Cand ne-am intalnit,Erika inca dormea...toti au fost tare fericiti sa ne vada,iar tati dezamagit ca mogalneata doarme.Insa,s-a trezit repede si se uita tare mirata in jur,la tati,la copii,la matusa,apoi la mine...dupa cateva minute a inceput sa zambeasca.Apoi a stat de vorba cu tati,i-a povestit pe scurt despre calatoria noastra.Apoi s-a jucat nitel si cu verisorii ei.Ajunsi acasa,a dat navala in jucarii si s-a jucat cuminte mult timp,cu fiecare jucarie,a investigat din nou fiecare camera,radea,zambea din cand in cand,probabil cand regasea un obiect cunoscut.
Acum suntem inca date peste cap cu fusul orar.Azi am fost si pe la birou cateva ore,sa fac prezenta.Am inteles ca am lipsit intr-o perioada f buna(pt mine) a fost de munca pe rupte.Azi noapte Erika a adormit deabia pe la 2:30.Azi sper sa fie mai bine,am facut baie,am papat si merg s-o culc.
Pe mine la sf saptamnii ma asteapta examenul si nu-mi permit sa ma odihnesc prea mult,macar pana sambata.
In casa e dezastru si asa va ramane ceva vreme,am o canapea plina cu rufe,pe care am tot incercat sa le impachetez fara succes,un teanc de camasi gata sa fie calcate...si multe altele,ca sa nu uit ca "mi's nevasta".
Si-acum or sa inceapa si petrecerile de sf de an,o nebunie...

Incerc sa uploadez o parte din poze,daca am timp...

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui isabeluta

PS: Pentru cat de adormita eram azi-noapte sper sa am o scuza Am confundat 06 cu 09. Hi-hi-hi! Inca o data sarcina usoara Ramonaiani!

multumesc frumos.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Mariana ma bucur nespus ca totul e ok si felicitari pt bb2. Sa ai o sarcina usoara !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Mariana , pe cand urmatoarea vizita?

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

valentina 22 se pare ca avea putin rosu in gat.

Yaia cu siguranta m-am mirat de frumoasa si atomica Alex . Dar m-as fi bucurat sa fie doar frumoasa nu si asa energica!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

devylla ma bucur ca a fost usor drumul si fara peripetii !

Felicitari pt locul I!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sabina japoneza, bine ati revenit la noi, de pe meleaguri indepartate!
Am stiut eu ca Erika o sa fie cuminte la intoarcere, dar ca tu o sa frangi inima micului Martijn...nici prin cap nu mi-a trecut! De, asa fac mamele zane mereu!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

La multi ani romanii si romance!!!
Sa dea Domnul sa nu ne loveasca criza, sa fim sanatosi si sa fim feriti de necazuri!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
Yaia cu siguranta m-am mirat de frumoasa si atomica Alex . Dar m-as fi bucurat sa fie doar frumoasa nu si asa energica!

Cica-s la pachet...nu se poate una fara cealalta!

Poze

Mergi la inceput

Mara, ati primit tratament cu antibiotic?

Poze

Mergi la inceput