Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (235)
Raspunsuri - Pagina 16
valentina_22 spune:
betty78 si celorlalte fete care isi doresc bb2, spor la lucru si succes
Alinus_25, poate chiar s-a legat, si daca da, felicitari, daca inca se lasa asteptat mult succes in continuare. Iti multumesc ca mi-ai admirat puiutii. Baietelul din fotografie este declarat oficial "sotul Alexandrei"( a cerut-o in casatorie la o petrecere
).
Din pacate dupa nasterea lui Andrei am facut o depresie postnatala care mi-a tinut cateva luni. Nimic mu-mi intra in voie , eram foarte irascibila, iar oboseala plus alte cateva necazuri in familie si-au spus cuvantul. Perioada neagra a trecut si in masura timpului disponibil incerc sa fiu activa pe forum. De citit va citeam din umbra dar nu scriam. Chiar daca sunt casnica ( a se citi cresc copilul pana la 2 ani), cu greu reusesc sa fur putin timp pentru mine, cu nazdravanii astia pe cap si cu celelalte treburi gospodaresti. Dar nu ne plangem!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinus_25 Dumna C, promit ca azi port cravata de pionier in cinstea ta. Poate asa iti trece supararea ca nu ai zi libera. ![]() P.S. Primiti un Bondarash la Trandafirasul d-voastra? |
Primim.

Merci pentru solidaritatea cravatei
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Noi de cand ne rugam sa ne primeasca in vizita si ne tot refuza |
Cum va refuza mah? N-ai zis tu ca-l trimiti cu Dhl-ul si eu am zis.. bine?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
greyeras spune:
LA MULTI ANI! tuturor 
Va multumesc din suflet fetelor pentru vorbele de incurajare si pentru sfaturile voastre. Suntem hotarati sa facem ce este mai bine pentru fata noastra. Vom consulta intai un endocrinolog si apoi vom hotari ce este de facut. De cand a m observat ca are ceva la san nu am vazut nimic rosu sau altceva pe piele, se simte doar in interior ca o pietricica, ceva tare si rotund.
Multi 

si 

de la noi ca ne sunteti aproape.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
greyeras spune:
Merg si eu 
, programul obsinuit.
O zi frumoasa va dorim!
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Marunzika spune:
kriss, greyeras ne rugam sa fie totul ok si sa nu sufere printesele
!
pinacolada ma bucur ca ai gasit Aqua Doodle, sper sa fie incantati. A mea inca mai e!
Noi suntem cu mucii pan' la brau, am fost de 2x la spital, 1x joi spre vineri la 1am ca numai urla si nu vroia sa doarma, iar sambata pt tuse, ca suntem patiti cu bronsita si de frica sa nu ajunga iar la cortizon supozitoare am luat sirop. Nu a facut febra, a zis ca e un infect(!).
Si, nu mananca pranzul, ieri i-am facut macaroane cu branza, ficatei de pui, orez si cereale. A mancat banana, restul nici nu a vrut sa guste.
Trebuie sa mai cumpar inca 100 de sigurante pt sertare si usi, ma dispera, deschide orice usa, orice sertar. Pana acum nu prea se baga, dar momentan e jaleeeee!
Ma striga in disperare mama, vrea numai in brate afara si numai la mine, tati impinge carutul. Ma pupa de ma toceste, ma mangaie si-n secunda 2 ma zgarie pana la sange. Se catara pe pat, pe canapea, impinge scaunele prin toata casa.
Si acum trage de mine....
Yannisa Milena
24.08.2007
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui Marunzika kriss, greyeras ne rugam sa fie totul ok si sa nu sufere printesele !pinacolada ma bucur ca ai gasit Aqua Doodle, sper sa fie incantati. A mea inca mai e! Noi suntem cu mucii pan' la brau, am fost de 2x la spital, 1x joi spre vineri la 1am ca numai urla si nu vroia sa doarma, iar sambata pt tuse, ca suntem patiti cu bronsita si de frica sa nu ajunga iar la cortizon supozitoare am luat sirop. Nu a facut febra, a zis ca e un infect(!). Si, nu mananca pranzul, ieri i-am facut macaroane cu branza, ficatei de pui, orez si cereale. A mancat banana, restul nici nu a vrut sa guste. Trebuie sa mai cumpar inca 100 de sigurante pt sertare si usi, ma dispera, deschide orice usa, orice sertar. Pana acum nu prea se baga, dar momentan e jaleeeee! Ma striga in disperare mama, vrea numai in brate afara si numai la mine, tati impinge carutul. Ma pupa de ma toceste, ma mangaie si-n secunda 2 ma zgarie pana la sange. Se catara pe pat, pe canapea, impinge scaunele prin toata casa. Si acum trage de mine.... ![]() Yannisa Milena 24.08.2007 |
Marunzika,
un pui bolnavior,nu cumva e rosu in gat? De obicei copii mei cand fac asta, refuza mancarea, sunt irascibili, iar cel mic vrea numai in bratele mele. Nu e neaparat nevoie sa faca febra.Cand despre nazdravan, ai copil cuminte pe langa al meu. Andrei in afara faptului ca deschide tot(odata s-a inchis in sifoner si eu il cautam prin toata casa
), imi umbla la aragaz, arunca incaltamintea in toaleta, asta daca nu o baga in gura
, se bate pe jucarii cu sora-sa si mai nou imi scoate cheile din yala si le arunca cat colo.
.Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
valentina_22 spune:
Cred , ca isi consuma energia astazi , deoarece maine mergem la vaccin in familie. Alexandra face Prevenar si Andrei Priorixu. Ma rog sa nu am noapte alba dupa.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Yaia spune:
Marunziko, doar nu te-ai mirat de atomica Roxanei cat timp ai fost insarcinata?![]()
Tudor e tare marait si sta numai in brate la mine daca e trezit din somn de vreun zgomot puternic sau vreun vis urat, o durere de masea...sau cine stie ce alt motiv. Si ii ia cam jumatate de ora pana se linisteste si o ia la picior prin casa.
Edit: Am uitat sa va urez sanatate, sa treaca mucii!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Annisia spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf. Andrei!!!!!
La multi ani romanilor de pretutindeni!!!!!!
La multi ani celor ce simt, iubesc si traiesc romaneste!!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic