Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (235)
Raspunsuri - Pagina 15
bikmaria spune:
YAIA multumesc pt cafeluta ,a fost la marele fix
LAMULTIANI romanilor de pretutindeni!
eu am planuri mari pt azi
vreau sa dobor recordul MARTEI,am de calcat o groaza de rufe ,asa ca am incalecat pe-o sea si ma duc la treaba mea..
Va doresc o zi buna!
cecilia L spune:
La multi ani! tuturor romanilor
Roxana noi misunam de la ora 7.45, as fi vrut si eu sa mai stau macar jumatate de ora in pat dar nu s-a putut, asa ca te inteleg perfect.Deci azi sopingareala...sa ai spor.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Betty, trebuie sa-ti spun ca trebuie sa te apuci de munca, ai un exemplu perfect pe Andreea, deci sa vina Mos Craciun cu ce-ti doresti....eu asa am zis mereu innainte sa raman insarcinata, poate imi aduce mosul ce-mi doresc...si asa a fost, asa sa fie si la voi.
Alinus, spor la treaba si tie, betty are nevoie de companie la odisee, doar nu o lasi singura
....cat despre alaptat sau intarcat tu decizi ce este mai bine pt voi.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Maria, spor la treaba, iti mai aduc si eu cateva rufe pt calcat(asa vreo 2-3 masini)
, nu de alta dar asa sigur depasesti recordul![]()
![]()
Cecilia si
poze noi
asa crestem
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Maria, spor la treaba, iti mai aduc si eu cateva rufe pt calcat(asa vreo 2-3 masini) Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
Multumesc ,dar am eu suficiente

valentina_22 spune:
'eata fetelor si un calduros LA MULTI ANI!!!
Yaia, multam' de cafeluta, a prins numa bine, in prag de dimineata.Am avut o soprana, in persoana Alexandrei, iar Andrei cred ca-i un comunist reincarnat pentru ca a batut pas de defilare pe melodiile din epoca de aur, celelalte lasandu-l rece. (a nu se interprteta ca sunt o nostalgica, era o emisiune la televizor ).
Acum se cearta pe carucioare desi au amandoi la fel, dar parca tot este mai bun al celuilalt. Cum sunt singura trebuie sa fac front si sa le tin piept.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
papanash spune:
Hello, suntem bine.
ne-am intors aseara tarziu, am fost la bunici.
azi e zi de sarbatoare pentru toata lumea, la multi ani tuturor romanilor !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bikmaria YAIA multumesc pt cafeluta ,a fost la marele fix ![]() LAMULTIANI romanilor de pretutindeni! eu am planuri mari pt azi Va doresc o zi buna! |
Cu placere...si alta data!
Profiti de faptul ca Prisilica a trebuit sa mearga la serviciu si-i dobori recordul? Tz,tz,tz...nu-i frumos deloc ce faci tu acolo!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
Multumim foarte mult pentru urari, pupici multi de la noi !
am vazut si poze foarte frumoase, ce mari si expresivi sunt copiii nostri, gata cu bebelusii, avem copii mari si cu personalitate!
Danuta, am vazut ca te-ai vopsit roscaata, iti sta foarte bine !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Yaia spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 'eata fetelor si un calduros LA MULTI ANI!!! Yaia, multam' de cafeluta, a prins numa bine, in prag de dimineata.Am avut o soprana, in persoana Alexandrei, iar Andrei cred ca-i un comunist reincarnat pentru ca a batut pas de defilare pe melodiile din epoca de aur, celelalte lasandu-l rece. (a nu se interprteta ca sunt o nostalgica, era o emisiune la televizor ). Acum se cearta pe carucioare desi au amandoi la fel, dar parca tot este mai bun al celuilalt. Cum sunt singura trebuie sa fac front si sa le tin piept. |
Foarte simpatic ce descrii tu acolo...asa, vazut din exterior!
Un start de zi perfect, as spune!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze