Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (235)
Raspunsuri - Pagina 14
alinus_25 spune:
Alice, cu al ei Sasha a mai intrat pe la noi? Va intreb ca eu am mai ratat din pagini/uneori capitole. Si sa va zic si motivu'. M-am apucat zdravan de disertatie. De fapt de 2 lucrari, ca o fac si pe a sotului
. Acum vreo saptamana-doua eram in mare criza, nu prea mi se legau ideile in cap, lucrarea mea e la granita dintre drept si reurse umane/conflicte.
Si cine credeti ca m-au ajutat? 2 fete cucuiete de-a noastre, Urmy, dar mai ales Annisia. Si ca tot a inviat-o Myral pe aia cu frica de X- uleasca, ma confesez si io
. Mie de Annisia mi-era/este?!? frica. Asta dupa ce, pe vremea cand eram gravi m-am pus pe scris cu o tema nefacuta
si apoi...

mamaaaaaaa, ce mi-am luat-ooooooooo, ca i-am scris niku aiurea, Anissia in loc de Annisia

Avea madam ceva cu ortografia si limba romana pe vremea aia.
M-am intrebat atunci daca forumul chiar e bun pe post de teren de razboit orgolii si masurat puteri?!?! DAR NU, FORUMUL E BUN PT DIVERSITATE SI OPINIE

Iar Annisia mie imi place asa cum e ! si .
Sper ca ati vazut punctul.
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
alinus_25 spune:
Va multumesc celor ce mi-ati admirat Bondarul. Ma bucur ca v-a incantat privirea si sufletelul
. Eu mereu scotocesc
dupa poze noi d'ale puilor nostri, insa rareori scriu cateva cuvinte. Si cu rusine recunosc ca apreciez efortul mamicilor care posteaza mereu fotografii calde. Rusine mie ca pun poze atat de rar.![]()
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
alinus_25 spune:
DEci clar monologhez
La multi ani romanilor de pretutindeni!
Dumna C, promit ca azi port cravata de pionier in cinstea ta. Poate asa iti trece supararea ca nu ai zi libera.
P.S. Primiti un Bondarash la Trandafirasul d-voastra?![]()
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
moldoveanca spune:
Greyeras nu te speria poate nu e nimic serios.
Yaia si eu ma gandesc ca s-ar putea sa nu-i placa la piscina din prima dar voi insista
.Asta vara cum il bagam in apa,adormea.Aveam o masinutza de aia tip colac si radeau toti de la piscina de el.Cum il puneam in aia in piscina adormea instantaneu
Acum am inteles ca vom canta si ne vom juca pt inceput.Sper sa fie ok .
teo
moldoveanca spune:
Alinush te rog frumos sa nu duci acel bondaras dragalas la trandafirashul Carpatinei,ca ne suparam.Noi de cand ne rugam sa ne primeasca in vizita si ne tot refuza![]()
teo
Roxana_G spune:
Neata si la multi ani romanilor! ![]()
Noi misunam deja spre disperarea mea. Tare as mai fi dormit macar o ora. Pe vremea asta pica defilarea, o sa ii arat Alexandrei la TV. Mai dau si o tura pe la magazine ca sa termin tot ce era pe lista. Si gata, ca de maine merg la munca.
Greyeras, poate nu e nimic grav, trebuie facute investigatiile cu pricina. Tin pumnii sa fie bine. Iar iritatia de pe frunte nu prea seamana a atopica, cel putin nu cum arata a lui Bubu. POate fi de transpiratie sub caciulita, eu asa am facut de cand ma stiu. Nu imi pun niciodata caciuli pe frunte ca ma irit exact cum descrii tu.
Dantje, stai linistita ca ochii care nu se vad se uita. Asa ca sigur o sa ii treaca in timp. Mai prezinta-i si tu alte mamici frumusele ca poate cedeaza ispitelor.
Betty, poate iese BB2 natural, de regula la al2lea merge mai usor.
Alinus, succes si tie pentru BB2. Poate totusi ar trebui facuta o pauza dupa alaptat sa isi mai revina organismul tau.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dantje Draga mea Yaia, la inghesuiala i-am indrugat multe,cum ca zana joponeza trebuie sa-si vada tatal....si raspunsul a fost scurt...sa vina si tatal...deci dragostea e oarba ...ma asteapta vremuri grele. |

Eu cred ca nu a prins ideea ca tatal zanei japoneze e sotul mamei zane!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Dupa ce am citit si raspuns cam ce aveam, va zic buna dimineata!
Si va invit la o
!
Pt toata lumea, la munca sau acasa, de care doriti, avem de toate pt. toti!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Erina spune:
Buna dimineta si la Multi ani romani de aici si pretutindeni!!!
Sa aveti o zi libera minunata sau o zi usoara la job!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Roxana_G spune:
Vad ca s-a amanat defilarea din pricina cetii, bine ca nu am plecat cu fata pe vremea asta. Plecam la shopping acum. Bubu ramane acasa cu bunicul. Va pup si va doresc o zi minunata.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/