Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (235)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Cecilia, am vazut aseara pozele, tare haioasa era aceea in care dormea in legan. L-ai lasat sa doarma acolo sau a fost numai asa, de poza ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

M-am chinuit intr-o zi sa-l adorm si nu a vrut sub nici o forma, voia opaaaaa, asa ca l-am pus in leagan si am prestat, la un moment dat am vazut ca-l fura peisajul, asa ca l-am lasat sa adoarma si l-am mutat in pat, de atunci cand nu pot sa-l adorm, asa il pacalesc(la pranz)

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Luy promit ca ma tin de cursuri asa mai ies si eu din casa fara piticot
Haideti dati-mi si mie idei de cadouri pt sot.Al meu e si Cristian si ziua de nastere si Ion.Deci am de luat cadouri nu gluma,dar sunt in pana de idei

teo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

cecilia, ma bucur ca v-ati simtit bine la party. Dar cred ca mi-a scapat ceva, unde a avut loc petrecerea, de erau si educatoare ? La o gradinita ? Aha, stai ca acum am ajuns la postarea cu linkul catre poze...
Gata, am vizionat, vad ca deja Cristi este pregatit sa mearga la scoala, stie care e treaba cu scrisul si vorbitul la tabla . Mi-a placut si ideea peretelui cu amprentele palmutelor

nu pot sa-ti spun locatia aici, afost intr-o scala de lb straine si nu numai

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Super delicios Bumble Bee
Frumos costum, frumos si continutul mai ales !
danuta, ah, ce dor mi-ai facut de munte ! Foarte frumoasa poza, cred ca v-ati simtit excelent, bravo ! Ati sarbatorit-o pe Miruna la inaltime... Cum i-a placut zapada ?
Erina, eu mi-as dori mult s-o intalnesc pe Nana, numai ca ea vine la Targoviste...
Sabina, sper si eu ca ati ajuns cu bine si ca Erika s-a comportat exemplar si la intoarcere. Imi inchipui ca esti fericita ca ai ajuns acasa dupa atata vreme . Si Erika la fel, evident.
greyeras, multumim mult pt vot Si noi la fel, nu am votat decat dulcetzelele, votul cu oamenii mari nu mi se pare la fel de frumos, sincer mi-e lehamite de politicieni, sunt toti o apa si-un pamant, mi se pare ca n-am de unde alege.
Rox, va sa zica lui Andrei a inceput sa-i placa sa fie sarbatorit - tortul l-a apreciat f.tare, cantarea voastra l-a incantat... dar cadoul ? i-a placut ?
Cred ca Alexandrei i-ar placea un puzzle pe care sa-l construiasca din fuga
Pinacolada imi pare rau de cazatura, pupam accidentatul Si stim cum e cu maselele aseta chinuitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

nu pot sa-ti spun locatia aici, afost intr-o scala de lb straine si nu numai

M-ai bagat in ceata ! Poate doar micutza Teutza-dragutza-detectiva ma va ajuta sa elucidez acest caz complicat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pinacolada, la mine Alex e ciucure dupa mine, Bubu isi gaseste mereu cate ceva de facut. Noi nu am iesit si nici nu prea am chef sa fiu sincera, sunt asa comoda. Nu stiu inca de maine, as fi vrut sa o duc pe Alex la defilare. Initial a zis ca nu vrea, apoi ca vrea, cine stie maine ce zice.

Luy, cred ca ai nimerit-o tare bine pe Alex cu puzzle de facut in mers. Cine stie daca nu o sa va trebuiasca unul si pentru Maria ca am vazut eu ce energica este. Cat despre Bubu, probabil o sa fie cu chef de petrecere mereu ca si sora-sa.

Moldoveanca, si eu am nevoie de idei pentru sot. Mai am o saptamana pana la ziua lui si nu i-am luat nimic. Nici de Mos Niculae, de Craciun nu mai zic.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Roxana am descarcat aici mai multe poze de la munte.Parca m-ai intrebat daca ii place lui Miru poneiul,i-a placut la inceput,acum se joaca mai rar cu el,ii trebuie mereu ceva nou...ii place mult o cutie cu decupaje,in care incearca sa puna diferite forme

Luy si mie imi era dor si acolo n-am mai fost decat o data,vara,dar era tare frumos si acum iarna,peisajul superb...Miru era cam surprinsa de zapada,o tot studia.M-a distrat ca noi ne afundam,iar ea ramanea cu picioarele deasupra...la ce greutate are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La ceas tarziu, intru repede sa urez
LA MULTI ANI
tuturor Andreilor si Andreelor, mici si mari!

Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Roxana am descarcat aici mai multe poze de la munte.Parca m-ai intrebat daca ii place lui Miru poneiul,i-a placut la inceput,acum se joaca mai rar cu el,ii trebuie mereu ceva nou...ii place mult o cutie cu decupaje,in care incearca sa puna diferite forme

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

superbe peisaje si superbi protagonisti sunt curioasa cum o sa reactioneze Cristi la zapada

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

danielle

Maria, cum sa nu vezi pozele de la petrecere, vezi la semnatura

Roxana, i-am cumparat o locomativa Thomas mare(cu conductor) si o carticica cu Thomas si prietenii.
Puzzel face de 500 ajutat, l-am vazut cu ochii mei, singur singur face din cel cu 200 si nu mai stiu cat( ii ia destul timp, mai face pauze, dar il face)....are o super rabdare, eu nu am atata rabdare, nici macar sa prestez cu el.......azi a fost tare fericit cand a primit cadoul, a tipat mami, mami Thomas din asta mare nu am(cartea nu l-a incantat, nu are rabdare ''insa'' sa-i citesti, asta nu stiam)...s-a jucat si Cristi cu locomotiva lui.

Luy, ti-am trimis un Pm

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput