Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (235)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Isabeluta, nici Andrei nu a baut ceai pana acum, decat cand a avut enterocolita. Eu zic ca merge si apa, nu e musai ceai. Ma rog, asta vine de la mine care nu suport ceaiurile.

Danuta, sa va fie de bine iesirea. Nu era prea frig? Nu stiu de ce nu reusesc sa vad pozele.

Erina, votat votat. Si la alegeri si domnisoarele noastre. Sa iti zic un secret (sssst): nu cred ca invata ascultarea cu varsta!

Greyeras, sa stii ca in magazin gasesti si mai multe jucarii care nu apar in oferta.

Pinacolada, voi ce mai faceti?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Scuzati mesajul dublu, din pacate cred ca sunt ceva probleme cu forumul ca tot primesc eroare. Nu ma lasa nici sa sterg unul din mesaje.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana- ce sa facem.. am fost si noi la o onomastica, rares nu si-a facut somnul, a luat si o super cazatura, deci e groaznic de marait, plus ca ii ies maselele toate odata:)))), deci e intr-o forma de zile mari.Nu vrea sa mai stea fara mine, iar taticul ma intreaba pe un ton suparat" raluca ce i-ai facut colpilului!!!??"
Ieri am fost la mobexpert pipera unde a fost frumnos!era o petrecere de greci asa ca am ascultat muzica pt copii greceasca pe care rares a dansat cu mare chef!luca e in parametri!
nu stiu maine ce vom face, poate ne vom duce tot la un loc de joaca...sa vedem la care, voi iesiti?

Mergi la inceput

Roxana- ce sa facem.. am fost si noi la o onomastica, rares nu si-a facut somnul, a luat si o super cazatura, deci e groaznic de marait, plus ca ii ies maselele toate odata:)))), deci e intr-o forma de zile mari.Nu vrea sa mai stea fara mine, iar taticul ma intreaba pe un ton suparat" raluca ce i-ai facut colpilului!!!??"
Ieri am fost la mobexpert pipera unde a fost frumnos!era o petrecere de greci asa ca am ascultat muzica pt copii greceasca pe care rares a dansat cu mare chef!luca e in parametri!
nu stiu maine ce vom face, poate ne vom duce tot la un loc de joaca...sa vedem la care, voi iesiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

gabitz multumim pt pupicii de aseara, se pare ca mos ene umbla brambura, tare tare greu am reusit s-o adorm pe Maria si asta numai dupa ce m-am culcat cu ea in pat ( in patul mare, nu in patutul ei ) si am "mufat-o" . E a doua seara la rand cand se intampla asa, cred ca o chinuie maseaua aceea, si pe parcursul noptii s-a tot trezit plangand.
dantje, va sa zica Martijn a ramas cu inima ranita . Poate mergeti voi intr-un concediu in Japonia, sa-i alini dorul . Dar e de inteles cum de s-a indragostit de Sabina cea frumoasa. Ma bucur ca v-ati intalnit si v-ati cunoscut, ele stateau 7 ore in aeroport, asa sunt sigura ca nu i s-a mai parut f.lunga asteptarea.
isabeluta multumim mult pt vot si pentru ca ai avut rabdare sa cauti

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

La multi ani puiul mamii, sa cresti, mare si frumos si sa-mi luminezi batranetile!

Pentru toti Andreii si pentru toate Andreele, mamici, tatici,bunici
, iar pentru nestematele nostre " Sa cresteti mari si cuminti, multi ani de-acu-nainte, sa aveti parte de fericire,sanatate si multa iubire!"
Multi pupici si pentru dragele nostre fetele care astazi isi serbeaza onomastica.
Multumim celor dintre dumneavoastra care nu ne-au uitat astazi!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

Maria, sper ca ti-ai revenit dupa ziua lunga si grea de ieri . Multumim mult pentru voturi !
moldoveanca, poate va scapa totusi Vladutz de varsat... Nici eu nu am luat cadou de mos Nicolae pt sot, in mare parte din acelasi motiv ca si tine Dar ma bucur ca ai grija de tine si te-ai inscris la cursurile acelea. Sa te tii de ele, da
Ayumi
Cecilia, am vazut aseara pozele, tare haioasa era aceea in care dormea in legan. L-ai lasat sa doarma acolo sau a fost numai asa, de poza ?
kriss, imi pare tare rau sa citesc ca Alessia a avut asemenea probleme . Nu stiu ce sa-ti spun despre diagnosticul pus de medici, sper sa se poata vindeca... Suna groaznic ce ai povestit acolo cu crizele acelea, cred ca v-ati speriat cumplit . Va tin pumnii sa se rezolve !
Nana imi pare tare bine ca ai intrat pe aici... Pupam dulce-dulce Andreiutzul sarbatorit !

Mergi la inceput

Maria, imi place la nebunie poza asta . Are talent Alex ( si la asta ! )
cecilia, ma bucur ca v-ati simtit bine la party. Dar cred ca mi-a scapat ceva, unde a avut loc petrecerea, de erau si educatoare ? La o gradinita ? Aha, stai ca acum am ajuns la postarea cu linkul catre poze...
Gata, am vizionat, vad ca deja Cristi este pregatit sa mearga la scoala, stie care e treaba cu scrisul si vorbitul la tabla . Mi-a placut si ideea peretelui cu amprentele palmutelor
danielle, ma bucur ca Ebonee este pe drumul cel bun. Tineti-o tot asa ! Mmmm, ai de mosit catzelusa ? Succes ! Se mareste iar familia voastra

Mergi la inceput