Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (235)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Se pare ca se mai sarbatoreste in seara asta....cam liniste la ora asta...va urez si eu noapte buna.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, uitasem sa iti raspund. Cadoul a fost un soricel cu rotite, i-a placut dimineata, s-a jucat mult cu el, apoi a trecut la altceva. Din pacate e in perioada in care arunca obiectele, le loveste cu forta de podea si rade in hohote. Asa a facut si cu borcanul cand s-a taiat. Iar soricelul cu pricina este din lemn.

Danuta, foarte frumoase peisajele, cred ca v-ati relaxat. Deci nici la voi nu a tinut mult iubirea poneiului. Si lui Andrei ii place sa puna obiecte in cutii. Mai ales sticlutele cu picaturi de nas, pe acelea le ascunde in cutiile de jucarii.

Cecilia, ma bucur ca i-au placut cadourile baiatului. Oricum e incredibil de rabdator sa faca asemenea puzzle. Alex nu ar sta atata nici ajutata, as munci numai eu. Am avut un puzzle de 154 piese si imi venea sa imi iau eu campii. Iar de citit nici ea nu are rabdare. Ii place sa ii povestesc eu sau sa ii scurtez povestea, nu sa citesc pur si simplu ce scrie in carte. De aceea prefer cartile cu scris putin pe o pagina ca sa nu o plictisesc.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Noi nu mai sarbatorim ca s-a culcat sarbatoritul. Si-a facut mai nou obiceiul de a se juca in patut inainte de culcare. Il aud cum rade si bombane in limba lui, abia ce a adormit de vreun sfert de ora.

Ma retrag si eu. Maine sunt acasa dar puii nu prea pricep cum e cu trezirea mai tarziu in zilele libere. Asa ca...la somn cu mine.

Noapte buna si linistita! O saptamana usoara sa aveti!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Io sunt tare suparata, am intrat sa va zic si voua, nasii nu au mai venit asa ca stiind ca e prietena mea de garda la Budimex am hotarat sa ma duc cu Adelina pana la ea sa o vada, vroiam sa o vada pentru ca nu am reusit sa vorbesc prea multe cu dr ei la vaccin, era mult prea aglomerata. De vreo o saptamana am simtit la baita ca are un nodul la sanul drept ca o pietricica, prietena mea ne-a trimis la un chirurg care a zis ca sigur e un chist dar ca nu tine de competenta lui si ca trebuie consultat urgent un endocrinolog, asa ca marti trebuie sa ne ducem. Ce sa zic sunt data peste cap si-mi fac o mie de ganduri. Va trebui sa facem niste analize si o eco sa vedem sigur ce e.
In plus mai are niste bubite pe fruntem prima oara a fost doar una ca un cosulet apoi am vazut ca se extind catre caput, banuiala dupa consult, dermatita atopica si ne-a dat o crema care are un continut scazut de cortizon cateva zile.
Am reusit si sa o cantaresc, 9.700 kg, cam putin pentru varsta ei, iar fontanela este punctiforma, adica nu s-a inchis. In plus cand s-a uitat in gurita ei a vazut ca ies 2 canini plus un dintisor jos, eu nu reusesc de fel sa ma uit, asa ca se explica starile ei de irascibilitate si lipsa poftei de mancare.
Ca sa nu mai zic ce am vazut la UPU la Budimex, se statea cu orele la aerosoli si era plin acolo, se certau oamenii cu doctorii ca asteptau unii si de 2 ore. Foarte multi copii raciti.
Merg sa-mi fac si eu baita, vad ca fata mea nu are nici un gand de somn.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Celia, Tudor a stat la pupat, cred ca nici el nu stia prea bine ce i se intampla...sau poate s-a obisnuit deja...este o alta fetita la el in grupa, Venla, care i se tot aseaza in poala...dar cica o impinge cat colo. Intr-o zi l-am gasit in curte, stand jos, pe nisip si Venla la el in brate. Dar nu o impingea. Cand m-am dus spre ei si am zis Salut, Venla s-a ridicat repede si a fugit!

Roxana, asta chiar e nasol...sa nu-ti dea pace nici dupa ce te-a furat...eu am avut noroc, nu am avut acte in portmoneu si numai pe ala l-au furat!

Dantje, multumim!
Deci asa-i cu dragostea asta! Numai sa-i zici Sabinei ca si data viitoare sa vina fara sot...altfel...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
A avut 2 crize dupa care si-a pierdut cunostinta si nu mai respira, odata cu bona in parc acum o luna jumate si odata duminica trecuta cu noi acasa..Am fost la medic si mi-a zis ca e vb de spasmul hohotului de plans..
Mai e vreu copilas si vreo mamica care se confrunta cu asta, pe aici?

Tare rau imi pare sa aud asa ceva.
Din pacate nu te pot ajuta, eu nici nu am mai auzit de asa ceva.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am intrat repede, repede sa urez LA MULTI ANI, celor care sarbatoresc azi ziua de nume!!!!!
Mici si mari sa fiti iubiti, sanatosi si simpliniti.
Sa va spun una buna: eu am suferit in fiecare an, ca nu imi ureaza ai mei de sf Andrei. Din pacate m-au botezat tarziu, iar numele de botez nu imi apare pe nici un document. Dar asta este

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca
Yaia sa stii ca l-am inscris pe Vlad la piscina.Joi mergem sa vedem daca ne place si incepe cursurile din ianuarie.Asta daca nu face varicela pana atunci

Ma bucur! Dar sa nu te astepti sa-i placa de prima data. Tudor a fost tare speriat la inceput...e drept ca avea doar 3 luni!
Hai ca nu face varicela! Sa va distrati bine la piscina!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Pai atunci.. la multi ani Betty!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Greyerash,
imi imaginez ce e in sufletul tau. Incerca sa fii tare. La virsta aceasta chisturile mamare sunt benigne. Nu e decit un saculet cu lichid fie mai la suprafata fie intramuscular. Urmareste sa vezi daca se schima culoarea pielii sau e calda deasupra nodulului. Va fi bine cu siguranta!!!

Cu iritatia de pe frunte poate nu e totusi atopica. O fi de la transpiratie doar.

Si mie mi-a bagat un ghimpe in inima un dr. care fiind overzealous mi-a dat n-spe analize Dariei ca sa excluda un diagnostic oribil. Au iesit analizele bine dar si acum ma intreb daca e adevarat.

Dumnezeu va avea grija de voi. Sunteti o familie tinara si frumoasa care merita tot ce e mai bun!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput