Puiuti de randunici 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 16
tuchita spune:
Cartea Ilincai e luata de la Diverta, e editura prut, mai sunt inca 2 sau 3 in colectie! a ei era cu numerle, mai sunt cu cuvintele, culorile si antonimele!
eu iti recomand pentru inceput cartile cartonate cu animale, erau o seria cu Catelusul labus, Pisoiasul pisu etc, cu desene mari si frumoase si care sa semene cu realittate!
Si Ilinca a mai iubit mult niste carti din Cora, cu invarte discul- sunt tot cartonate, au un decupaj in pagina unde apare cate un animal cand invarti un disc din carton aflat in grosimea paginii...
hai ca sunt mai tare ca Liana la explicatii!
Iar ca si joc preferat, Ilinca a avut un cub cu fetele gaurite cu forme, fara sa cante sau altceva, jucarie relativ ieftina, 20 lei, cu care se mai joaca si acum...recunosc ca il faceam cu ea si de 10 ori pe zi, cu el a ivatat sa stea pe olita sa faca kk....
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Olgutzika spune:
Tuchi, merg acum ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mihatp spune:
gudinde, inteleg ca azi te sarbatorim?

si ce aduce Mosu' si anul ce vine sa te faca sa fii in 
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
Clodute spune:
Buna dimineata,
Recunosc Bubu... m-ai prins... de fapt la vremea aia bebe nu statea cu caciula...aia era doar de poza...
Acum insa e RACIT
si nu mai stiu ce sa ii mai fac din cauza de muci... nu am batista bebelusului pt ca mi-e frica sa ii scot cu ea... am tot scos O GRAMADA cu pompita clasica... dar sunt multi rau... i-am pus ser fiziologic si i-am dat panadol/nurofen... am cumparat pulmex baby si o sa ii dau diseara...
Mi-e frica rau de OTITAAAAAAAAA ...si acum are caciulita ...
OFFFFFFFFFFFFF vreau sa ii treaca...
Bine si eu sunt la fel...si sotul meu a avut ca de la el am luat...
Clodute
luny spune:
vio din pacate, vad ca si la voi au inceput trezirile noaptea...ce-o fi, mah, cu copii nostri, ca zau ca m-am zapacit de tot, chiar nu stiu ce sa mai zic...
olga, daca ma gandeam ca daca cineva o sa observe faza cu 'mah, te adora tac'tu', sa mor ca la tine ma gandeam!!

mimo ai pus-o cu cadoul ptr fi-ta, na!are gusturi rafinate!..![]()
aa, deci ai elucidat de unde i se trege la Mufarin 'stransoarea' putzei!
kya mai, sa stii ca si Mufa e la fel cu jucariile, singurul care-l atrage si-si baga nasul in el si il iubeste, e Panda primit de la mama!..prefera linguri, capatani de usturoi, capace de tot felul
..dar tot mas tenteaza sa-i iau ceva mai interesant, cred ca mai mult mi-e mie drag de ele..
azi vroiam sa mergem la Auchan...dar stiu eu..si cu raceala asta..nu pot sa vad filmuletul
stela,bubu, mimo+ eu=friguroase 100%%!!!!
LMA CELOR NASCUTI ASTAZI, LMA ANREI SI ANDRELE, SANATATE SI VESELIE SA AVETI!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Tuchi,si eu am cartile alea cu Catelusa Lusa si vacuta -nu stiu-care
si iepurasul...sunt parca 4 sau 5 carti in colectie!i le-am luat lui David de la Sibiu,cand nu avea inca un anisor si veneam de la faculta ,mereu ii aduceam ceva!si cartile astea tare mult i-au placut!si acum,cand le vede se uita cu drag la poze si nu ma mai pune sa-i citesc ca deja le stie
!sunt chiar fainute!![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
tuchita spune:
Catelul ala e misto rau si telefonul la fel, dar is scumpe rau....
am de luat jucarii la 5 copii!

Lui nepotelul finut i-am luat deja o masina de la targ, lui Seb i-as lua http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=LT19, pentru restul n-am idee!
Edit: am bagat o pauza ca nu ma lasa!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Simo, daca s-or intalni Ilinca cu David or avea ce povesti!![]()
Luny, ieri voriam sa te intreb ceva, dar azi am uitat ce!
V-am mai zics eu ca Ilincai ii spun " du-te la tac-to" si ea acum ii zice randunoiului nu tati ci tac-to!
tre' sa imi corectez limbajul!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Olgutzika spune:
Tot cartonate i-am luat acum, cu exceptia unei carti mari cu povesti!!! Evident ca alea cu cifre, de exemplu, nu sunt pentru acum. Caut cu rotita, stiu despre ce zici.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
tuchita spune:
Clodute, nu te mai teme de BB ca n-ai de ce! Si lasa-l fara caciula, ca otita se face pe dinauntru, nu pe dinafara, ca sa zic asa, ca poti sa-i pui si zece caciuli daca ii stau mucii in nas si faringe si se duc in ureche...tot acolo ajungi!
Daca-s grosi si colorati foloseste cu mare incredre Colargolul si nu-i baga apa de mare sau ser!
Miha, pe Gudinde o cheama Andreea, intr-adevar!
Am ras de numa' de pretendentii tai de la locul de munca!
Doamne, ca multi nervi iti trebuie si tie!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)