Puiuti de randunici 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 17
Simo27 spune:
Tuchi,si eu am de luat jucarii la 5 copii plus 2 ai mei
!mama lor de fini
!bine ca mai am doar un nepot ca ceilalti 2 sunt in spania!aleluia![]()
Gecko,off,prin cate ati trecut cu Patrick...multa,multa sanatate!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
E si ziua lui tata (Andy)azi si....surpriza! ne-au chemat la o dorada! dar surpiza cea mai mare acum vine: iub a zis ca mergem!!
dupa cearta cu soacra-mea si concediul se ofticase si zicea ca eu nu mai calc la ai lui, el nu mai calca la ai mei! ieri zicea sa trecem pe las Ma-sa, nu s-a potrivit cu programul
..dar azi mergem la ai mei..Doaaamne ajutaaa!!

bai, m-au spart jucariile VTech!! unde zpuneati ca se gasesc pe la noi?..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp Bai ce mi-a placut “tuchismul” cu dezordinea de pe canapeaua lu’ Bubu! Nici ca se putea o persoana mai potrivita! Bubu si dezordinea- antiteza! iar discutiile existentiale nu se potrivesc decat la un pahar de ceva, intr-o crama. asa am invatat la facultate! Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + la 7 luni Luca creste Miha scade |
'Neata!
Si nu m-am putut abtine

aia cu antiteza a fost tare 
M-am bine-dispus nitel, ca in rest sunt zombilica
. Stef cred ca vrea sa se ia de mana cu insomniacii de pe crenguta, sa faca un buhuhu ceva
. S-a trezit azi-noapte doar de 3 ori daaaar...prima data la 11 jumate a baut laptele si s-a culcat, bun! apoi de la 1 la 2 a tinut-o in urlete, rotogoliri, catarari, in picioare in pat, vorba lunga si chiote...intr-un final i-am dat nurofen, dentinox si il luase somnul langa mine si l-am basculat la el si s-a culcat...pana la 5 jumate cand iar era in picioare si miorlaia...a baut ceai s-a mai frichinit si a adormit...apoi la 8 jumate s-a trezit...Eu ma vait dar nu sunt obisnuita, frate, IAR cu trezirile
Ziceam si eu ca am scapat Hai ca ma duc sa citesc din urma si revin (sper sa nu mai ard pilaful lui Stef ca data trecuta
)Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
nicol_conte spune:

La multi ani tuturor puiutior cu numele de Andrei si Andreea si derivate ale acestora!!

La multi ani tuturor randunicilor care poarta acest nume ,precum si randunoilor din dotare , asemenea!

E rost de multa mancare, bautura si petrecere astazi!

Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Simo27 spune:
La multi ani si
TATA de Luny!ma bucur mult ca Iub si-a revenit
!
La Multi Ani si ANDRA 

Oana si al meu a avut azi-noapte mancarici in fund..a stat si a dat din picioare de la 10 pana aproape de 12....si se juca cu paturica
!e clar ca au ceva toti bebelusii astia![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
nicol_conte spune:
Ce de limbarita ati mai avut azi-noapte!
Gecko -cate peripetii saptamana asta.Ma gandeam eu ca ceva nu-i in regula de te-ai dat la fund. Multa sanatate !!
Am vazut montaj cu Sanziana mergareata,cred ca o sa-l ia pe tati de la aeroprt daca o tine tot asa. Tre sa ma montez si eu sa mai pun mana pe camera aia sa mai imortalizez cate ceva.
Clodet multa sanatate micutului! Si foloseste mami BB ca pompita aia e mic copil, ai sa ramai surprinsa cate secretii sunt acolo daca folosesti BB si nu-i face nici un rau piticului.
Miha am ras de pataniile tale de la munca,ce misto, cred ca te distrezi tare mult cand citesti scrisorile alea..
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Clodute spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Clodute, nu te mai teme de BB ca n-ai de ce! Si lasa-l fara caciula, ca otita se face pe dinauntru, nu pe dinafara, ca sa zic asa, ca poti sa-i pui si zece caciuli daca ii stau mucii in nas si faringe si se duc in ureche...tot acolo ajungi! ![]() Daca-s grosi si colorati foloseste cu mare incredre Colargolul si nu-i baga apa de mare sau ser! Miha, pe Gudinde o cheama Andreea, intr-adevar! Am ras de numa' de pretendentii tai de la locul de munca! Doamne, ca multi nervi iti trebuie si tie! ![]() Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Sunt alb-galbui...si ca un albus de ou ... sar'na Tuchi

Clodute
mihatp spune:
mai, la faza cu "alb galbui" si "albus de ou" mi-am amintit de descrierile dopului de acu'... ceva vreme

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
Olgutzika spune:
Urata duminica, pe bune
As fi vrut sa stau acasa, pitita....
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

(5.07.2005) si
(30.01.2008)