Puiuti de randunici 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Andrei si Andree

Pui de butucica, delphin, maia37, cleme, mihaela, ramo-cata, ccris-ccris, nikol1986, floriio

Nascuti pe 30

Sebastian de Tuchi, Iulia de NatyAlexandru de cory3maz,
Raisa de mamaruta

sa fiti sanatosi cu totii, puiuti, mamici si tatici... surioare, fratiori, bunici...

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

maya

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
pentru cine n-a vazut urarea mea din miez de noapte, o repet!
LA MULTI ANI ANDREILOR SI ANDREELOR!

Gecko, aoleu, ce mai poveste! Ce rau ati tras-o si voi! ( recunosc ca mintea bolnava de dr se gandea la idiotenii mult mai grave cand a auzit de un plasture pe stern!)

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

frateeee, 13 pagini azinoapte ati scris!!!
noi am avut noapte grea, Mufa marait continuu, nas infundat si dimineata explozie de muci si stranuturi..sa mor daca stiu de unde...am reusiot sa atipim doar cu el in pat la noi, altfel era scandal mare, eu numai pe-o parte am stat, sunt intepenita, ma dor toate oasele.. de unde are iar muci, nu stiu...i-am dat azi noapte nurofen, credeam ca-s dintii, in tampenia mea..dimineata panadol si ca 1/4 de doza de oscillo..voi cum dati oscillo, ca in apa nici dupa juma de ora nu erau bobitele dizolvate de tot?!...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza! noapte linistita am avut . acum asteptam sa se mai incalzeasca sa mergem la vot ...oare ma primeste cu el in cabina? ca sunt singura acasa si n-am cu cine sa-l las...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

a, si de ieri spunem "ta-ta-ta-ta" ...in continuu

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoriilor de azi! celor nascuti intr-o zi de 30 :
IULIA de NATY
SEBASTIAN de TUCHI
ALEXANDRU de CORY
RAISA de MAMARUTA

plus tuturor celor care se numesc ANDREI sau ANDREEA , puiuti, mamici, tatici si altii

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

poate va intereseaza subiectul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130078&whichpage=1

Maria, buna dimineata. si noi mergem la vot. e al doilea din viata lui. poate gasesti pe cineva, o doamna draguta din comisie, care sa-l tina 1 minut cat pui stampilele.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

miha cred ca asa o sa fac...

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gud morning !

Andrei, Andree si Andre

Sa fiti sanatosi, fericiti si toate toate dorintele sa vi se implineasca!!!

Gudinde, sa iti fie toate line si frumoase ! Si un job nou si bine platit, si o masina noua, si nevoie zero de Metformin si jos gipsul si pa vanataile si..si...totce iti doresti tu

Miha, cat de haios!!!!! Te iubesc pan-o sa mori

Mihutza, cat de ieftine sunt jucariileeeeee Uof!!! Pupa Andruta frumoasa de la mine, ca asa mi-i de drag cand va vad Mumos rau clontzopelul Vreau si eeeeeuuuu.

Tuchi, zice bine Miha cu bradul, scazand cererea, poate o scadea si oferta...nu au farmec sarbatorile fara mirosul de brad, d-aia si vreau o crenguta acolo...da' poate ne spune Lyvy ( Liviiiiii!!! ) cum arata coastele chelite prin Harghita pe-acolo...Super-dulcica Ili!! Vroiam sa te intreb ceva: carticica Ilincai cu care a venit la intalnire, de unde e? Ce editura adica? Ca oi gasi-o eu pe undeva, dar sa stiu ce sa caut ( fac provizii, ca hamsterii ) Si inca una: masina voastra e inmatriculata pe firma sau nu? Ma gandeam la Casco...

Cu jucariile:

1.http://www.toybox.ro/jucarii-interactive/catelus-vorbitor/ - 100ron

2.http://www.toybox.ro/jucarii-interactive/jucarie-telefon-vorbitor/ -71ron

3.http://www.ookee.ro/jucarii-497-Cuburi,-forme,-culori-p-877-Clementoni---Clemmy---Statie-pompieri-din-cuburi-moi.html - 78 ron

Preturile le-am pus pentru comparatie.

Fii-mea se joaca cu jucariile ei, sa stiti, eu cred mult in jucarii, in general, si in rostul lor in dezvoltarea plodului. La fel de mult precum cred in carti, in povestile lor, la fel de mult precum cred in bradul de Craciun si in placerea desfacutului cadourilor de la Mos...nu stiu cat isi va aduce aminte de toate astea de la 9-10 luni, insa nu stiu care e momentul potrivit pana la urma sa incepi sa le faci...Eu asa sunt, poate arunc cu banii prea devreme, dar cred in ce fac ! Daca as mai gasi si un clopotzel ca al Mihutzei...

Sotzul meu monteaza lampi in tavane ( i-am luat Sofiei una cu Donald, pentru camera ei , un neon ca lumea in bucatarie, ca ma enerva lumina aia chioara ( lumina e chioara, da? ca eu vad bine :-)) ) si una pentru holul de la intrare...) M-a ridicat de 20 de ori sa ii aduc...., sa ii sterg...sa ma uit daca e drept... Nemultumita de mine

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mi-am adus aminte! Gecko, bine ca sunteti spre bine!!!! Asta cu planul inclinat e super, sa stii. La ultima raceala a fii-mi, doar asa am reusit sa o fac sa doarma, la mine pe burta, eu la 45 de grade inclinata.

Si....

Seb, Iulia, Alex si Raisa Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput