Puiuti de randunici 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 15
mihatp spune:
Andrei si Andree

Pui de butucica
, delphin
, maia37
, cleme
, mihaela
, ramo-cata
, ccris-ccris
, nikol1986
, floriio
Nascuti pe 30

Sebastian de Tuchi, Iulia de NatyAlexandru de cory3maz,
Raisa de mamaruta
sa fiti sanatosi cu totii, puiuti, mamici si tatici... surioare, fratiori, bunici...
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
tuchita spune:
'neata!
pentru cine n-a vazut urarea mea din miez de noapte, o repet!
LA MULTI ANI ANDREILOR SI ANDREELOR!
Gecko, aoleu, ce mai poveste! Ce rau ati tras-o si voi! ( recunosc ca mintea bolnava de dr se gandea la idiotenii mult mai grave cand a auzit de un plasture pe stern!)
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
frateeee, 13 pagini azinoapte ati scris!!!
noi am avut noapte grea, Mufa marait continuu, nas infundat si dimineata explozie de muci si stranuturi
..sa mor daca stiu de unde...am reusiot sa atipim doar cu el in pat la noi, altfel era scandal mare, eu numai pe-o parte am stat, sunt intepenita, ma dor toate oasele..

de unde are iar muci, nu stiu...i-am dat azi noapte nurofen, credeam ca-s dintii, in tampenia mea
..dimineata panadol si ca 1/4 de doza de oscillo..voi cum dati oscillo, ca in apa nici dupa juma de ora nu erau bobitele dizolvate de tot?!...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
neatza! noapte linistita am avut
. acum asteptam sa se mai incalzeasca sa mergem la vot
...oare ma primeste cu el in cabina?
ca sunt singura acasa si n-am cu cine sa-l las...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
underqueen spune:
a, si de ieri spunem "ta-ta-ta-ta" ...in continuu ![]()
LA MULTI ANI! tuturor sarbatoriilor de azi! celor nascuti intr-o zi de 30 :
IULIA de NATY 
SEBASTIAN de TUCHI 
ALEXANDRU de CORY 
RAISA de MAMARUTA 
plus tuturor celor care se numesc ANDREI sau ANDREEA , puiuti, mamici, tatici si altii 
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
mihatp spune:
poate va intereseaza subiectul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130078&whichpage=1
Maria, buna dimineata. si noi mergem la vot. e al doilea din viata lui. poate gasesti pe cineva, o doamna draguta din comisie, care sa-l tina 1 minut cat pui stampilele.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
underqueen spune:
miha
cred ca asa o sa fac...
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
Olgutzika spune:
Gud morning
!
Andrei, Andree si Andre

Sa fiti sanatosi, fericiti si toate toate dorintele sa vi se implineasca!!!
Gudinde, sa iti fie toate line si frumoase
! Si un job nou si bine platit, si o masina noua, si nevoie zero de Metformin si jos gipsul si pa vanataile si..si...totce iti doresti tu 
Miha, cat de haios!!!!! Te iubesc pan-o sa mori 
Mihutza, cat de ieftine sunt jucariileeeeee
Uof!!! Pupa Andruta frumoasa de la mine, ca asa mi-i de drag cand va vad
Mumos rau clontzopelul
Vreau si eeeeeuuuu.
Tuchi, zice bine Miha cu bradul, scazand cererea, poate o scadea si oferta...nu au farmec sarbatorile fara mirosul de brad, d-aia si vreau o crenguta acolo...da' poate ne spune Lyvy ( Liviiiiii!!! ) cum arata coastele chelite prin Harghita pe-acolo...Super-dulcica Ili
!! Vroiam sa te intreb ceva: carticica Ilincai cu care a venit la intalnire, de unde e? Ce editura adica? Ca oi gasi-o eu pe undeva, dar sa stiu ce sa caut ( fac provizii, ca hamsterii
) Si inca una: masina voastra e inmatriculata pe firma sau nu? Ma gandeam la Casco...
Cu jucariile:
1.http://www.toybox.ro/jucarii-interactive/catelus-vorbitor/ - 100ron
2.http://www.toybox.ro/jucarii-interactive/jucarie-telefon-vorbitor/ -71ron
3.http://www.ookee.ro/jucarii-497-Cuburi,-forme,-culori-p-877-Clementoni---Clemmy---Statie-pompieri-din-cuburi-moi.html - 78 ron
Preturile le-am pus pentru comparatie.
Fii-mea se joaca cu jucariile ei, sa stiti, eu cred mult in jucarii, in general, si in rostul lor in dezvoltarea plodului. La fel de mult precum cred in carti, in povestile lor, la fel de mult precum cred in bradul de Craciun si in placerea desfacutului cadourilor de la Mos...nu stiu cat isi va aduce aminte de toate astea de la 9-10 luni, insa nu stiu care e momentul potrivit pana la urma sa incepi sa le faci...Eu asa sunt, poate arunc cu banii prea devreme, dar cred in ce fac
! Daca as mai gasi si un clopotzel ca al Mihutzei...![]()
Sotzul meu monteaza lampi in tavane ( i-am luat Sofiei una cu Donald, pentru camera ei , un neon ca lumea in bucatarie, ca ma enerva lumina aia chioara ( lumina e chioara, da? ca eu vad bine :-)) ) si una pentru holul de la intrare...) M-a ridicat de 20 de ori sa ii aduc...., sa ii sterg...sa ma uit daca e drept...
Nemultumita de mine ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Mi-am adus aminte! Gecko, bine ca sunteti spre bine!!!! Asta cu planul inclinat e super, sa stii. La ultima raceala a fii-mi, doar asa am reusit sa o fac sa doarma, la mine pe burta, eu la 45 de grade inclinata.
Si....
Seb, Iulia, Alex si Raisa 
Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE