Pepenasi de iulie-august 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Marina, din pacate, dupa ce am facut comanda m-au sunat sa-mi spuna ca nu au marimea 110 , deci tzeapa! Tot nu avem costum de iepure!

Mada, super ideea!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mada felicitari pt ideea super tare!!!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ma bucur ca va place ideea eu am luat poze de sarabtori frumoase, cu copii, cu mosul, globuri etc si uita-ti un tip de montaj www.onetruemedia.com/shared?p=784fc94cbba03c511361db&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici.
Oricum ala cu pepenasii o sa fie na mai fain si o sa scriu la fiecare ce si cum deci voi sa dati pozele si de revelion ciocnim un pahar de sampanie si ne delectam cu poze cu pepenasii superbi si familionul.
Mitzi da am vazut mai is marisoare firma tomy e faina au multe jucarii cat vrei sa dai pe ele uite www.tomy.co.uk/products/toys-and-games/brands/teletubbies/" target="_blank">aici site-ul de la tomy cu jucarii teletubbies.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI ROMANIA!!
LA MULTI ANI ROMANI, INDIFERENT IN CE PARTE A LUMII SUNTETI!!

LA MULTE LUNITE FERICITE PT. ERIKA, ANA IRINA SI ANDREAS!!

Vot sunt total de accord cu Moni niciunul nu-i mai breaz ca alalalt!

Mada ce idee faina cu primul Craciun al pepenasilor!! Super11
ce lucruri faine ai luat pt. ornamente!! Casa voastra o sa fie super!!

Michellab ooofff, sper sa treceti cu bine peste schimbarea asta de program!

maitreyi felicitari pt. branzica!

Anna buna ideea cu salata orientala, de mult nu am mai facut!!

Mina felicitari pt. papa!! sa va fie de bine piersicuta!!

Pom de Craciun si noua ne place multicolor, numa' ca anu asta nu stim unde sa-l punem, ca noi am acaparat sufrageria si nu mai avem loc...

Fug la plimbare ca e un sooaaare fain la noi!! o zi buna!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm
Mitzi da am vazut mai is marisoare firma tomy e faina au multe jucarii cat vrei sa dai pe ele uite www.tomy.co.uk/products/toys-and-games/brands/teletubbies/" target="_blank">aici site-ul de la tomy cu jucarii teletubbies. [/teal][/font=Century Gothic]

Mada, stiu site-ul, dar mi s-au parut scumpe, ca stiu sigur ca e doar un moft al celui mijlociu. Astea de pe e bay sunt second si licitatia a inceput de la 0,90 lire setul. Am licitat 1,70 si am pus un maxim de 3. Sa vedem daca mai liciteaza cineva. Mai scumpa e posta.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare gagix!

La multi Ani, Romania si romanasilor oriunde v-ati afla!

Anka....scuze de confuzia cu culorile la brad.....sunt cam capie de oboseala si somn....se mai intampla!

Caprioara....nu mai pot maica, da-i dau inainte cu tupeu....asta e!
Sa ma fi vazut dimineatza la 7 cand mi-a dat Dari trezirea...asta dupa ce abia ma lasasse Tonina....in bucatarie.....sa-i fac copilului uo si cacao cu lapte...
io in gandul meu...
"acum scot tigaia...
merg la frigider si iau ou....
aprind argazul...
pun ulei in tigaie...
sparg oul....si uite asa, ca am ajuns sa constientizez fiecare pas pe care-l fac sa nu mai fac alte boacane...uffff...o trece ea si perioada asta!

Mitzi...super misto faza cu telemeaua..
asta imi aduce aminte de primele luni cu Dari acasa...eram asa de chiauna ca sugea la 2 ore zi si noapte, ca incepusem la fel sa fac tot felul de goange!
Intr-o dimi pe la 3 il bateam usurel pe al meu pe burta....
Se trezeste saracu' si ma itreaba de ce-i fac asa...si eu de colo adormita bine..."O bat pe Dari pe spate sa ragaie!:D"...
Raspuns uimit si un pic induiosat din partea lui.."Iubita....Dari e in patutz ...nu-i la mine pe burta!" Upppps!!!
Alta data.....disperata nu gaseam copilul....eu total adormita, da nah' copilu plangea si eu nu stiam unde sa-l localizez...
Ea era bine mersi la ea in patutz si facea vocalize pe la 4 dimi si eu o cautam in fatza de la perna mea.....cam greu sa o gasesc acolo!!

Hai ca v-am zaluzit de cap cu aminitiri din cop.(copilarie:D)

Ooka ......multumim de apreciere...o sa-mi fac timp sa mai pun poze cu bebelina submarina, iar Dari...e fan clatite....oricum ea le mananca fara umplutura asa ca ii fac cand vrea ca nu-i prea mult dulce.Pupicei la Sofi!

Mada...super ideea cu foto de sarbatoare! Multumim pentru implicare!

Pupicei tuturor...
MA duc ca am niste peste cu legume la cuptor...cred ca-mi iau si eu un steamer....se fac mai repede si nu trebuie bibilite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

La multi ani tuturor romanilor din toata lumea!
Mada cred ca e o idee foarte buna sa facem un montaj ceva cu pepenasii nostri sarbatorind Craciunul.
Michellab sa ne spui cum te-ai descurcat si tu si cea mica despartite.
Si noi am fost la vot iar Sara noastra a participat penru pentru prima data la acest eveniment. Eu personal am ales culoarea galbena la noi in oras desi nu ma omoram cu cei care candidau dar in fine.
Astept un semn pe forum doamna profesoara cand sunteti mai libera si apoi vedem noi cum ne intalnim. Noi facem in fiecare zi Serbanesti-Republicii la parinti suntem plimbareti foc
La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Helou!
Pana la ora asta am terminat treburile, am gatit (DOO FELURI! ) si am terminat si de calcat TOATE rufele!

GINI - clar, ziua lor e una a puturoselelor in ale intoarcerii. Dupa acea UNICA rasucire, nici a mea nu a mai facut nici una si nu pare sa aiba nici o intentie sa repete numa' ca vreau eu.... In rest, apuca cu multa siguranta jucariile, isi scoate suzeta si o baga inapoi, tine biberonul dar nu il ridica, se impinge in picioare, isi arcuieste spatele cand se ridica de fund in sus, deci zic eu ca e totul ok...

MARINA - asa mi-a dictat mie piticul de anul asta, sa schimb ceva... si am ales rosu cu argintiu... E drept, combinat cu auriu e mai cald. Sa vedem, daca o sa mi se schimbe opinia, mai dau o fuga si iau si niste cutii de auriu plus beteala aferenta
Pana acum am facut si noi pom multicolor, dar acuma m-au pocnit modificarile...
Cu globurile de sticla... m-am debarasat de ele... Copiii au un talent special de a darama bradul... Ar trebui sa il montez in ciment ca sa fiu sigura ca va ramane in picioare atatea zile... Si cum nu pot monta ciment in sufragerie... am ajuns la globulete de plastic...

Noi nu am mai ajuns la vot. Maica-mea se suparase aseara, ca cica au iesit psd, de parca daca ma duceam eu s-ar fi schimbat balanta... Noroc cu numaratoarea de azi si rasturnarea de situatie, ca altfel cine stie cat timp puteam auzi "Vezi, daca nu v-ati dus la vot"....
Cu cota unica... Nu pricep, voi v-ati negociat brutul de va intereseaza asa cota unica? Eu am negociat intotdeauna netul, asa ca nu m-ar afecta cu nimic. Ba mai mult, cand s-a schimbat cota de impozit, cei pe care ii stiu eu (si care nu lucreaza la stat) s-au trezit cu salariile modificate, astfel incat netul sa dea la fel... Deci, parerea mea e ca majoritatea care au avut de castigat cu 16% au fost tot cei de la stat. La mine nu era cazul, ca aveam minim pe economie in cartea de munca...

MONI - si barbatu-miu cu maica-mea au facut coada de Gara de NOrd... In rest, subscriu la ce ai spus... Asa simt si eu... Numai minciuni... Si simt ca nimic nu mai poate schimba. Noi tipam si urlam si ne iese par alb in cap, si ei dorm. Isi cumpara masini si telefoane de ultim racnet, dorm pe banii nostri, nici unul dar nici unul nu cred ca nu e patat... Asa ca...

ANNA - si eu fac salata orientala azi

MINA - piersica nu am incercat. Nici nu am mai vazut. Insa as vrea sa ocolesc fructele astea care nu prea sunt in sezon. Daca va povestesc cat timp calatoresc ele, cum sunt coapte fortat si cum se injecteaza, v-ati lua cu mainile de cap... Asa ca pana la primavara ma rezum la cele de sezon.
Pentru moment am lasat-o in pace. Sa vad cum se comporta dupa-amiaza, in functie de asta ma mai gandesc daca ii dau azi ceva sau o mai las o zi-doua.

MADA - foarte frumoase lucrusoarele luate pentru Craciun. O sa mai fac si eu o tura de cumparaturi, dar dupa ce luam bradul. Ca aranjamentele cu lumanerele as vrea sa le fac cu cate o crenguta de brad, si in cazul ala nu mai iau si suporturi in forme de-astea, braduti, oameni de zapada...

Pentru masa, o sa facem probabil un muschi la cuptor, sarmale in mod sigur, e felul preferat al Elizei. Sper sa gasim ceva maruntisuri... toba si de-astea.... O sa fac in mod sigur o prajitura, sigur o sa fac niste eclere, vin fiert 100% facem, salata boeuf si de-asta facem. Cam asa cred.
Pentru Revelion o sa fac sigur un tort si o prajitura care imi place mie tare de tot, cu mere, crema de cremsnit si bezea, e absolut delicioasa!
Ma mai gandesc
Aaaa.. si facem si noi covrigei. Imi place sa ii presar cu diverse... Mac, susan...

MONI - foarte multi de pe ebay trimit oriunde in lume.

IRDA - bietul tau sot cu burta lui batucita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

La multi ani Romania! La multi ani romani...si pepenasi romanasi!!!

La multe, multe lunisoare pepenasilor:

Erika Stefania de ankalaura
Ana Irina de Gini75
Andreas de sisialberg

Mada:superrrrr ideea! ...vazut si mica Ari echipata...scumpa de tot fatuca...misto de tot si achizitiile pentru sarbatori!

Diarux: iar ne-ai dat gata cu viersurile tale!

Michellab:sa treaca ziua repede, repede! Of, dragele de voi...

Of Craciunul...abia astept...sunt topita dupa tot ceea ce inseamna sarbatorile de iarna...si anul asta va fi cel mai frumos cu puiutul nostru!
Bradutul nostru va fi cu albastru...asa a fost si anul trecut, doar ca am mai imbogatit colectia de globuri, beteala, etc... si sigur mai i-au pana facem pomul...ca bineinteles nu ma pot abtine

Deja-l disper pe husband sa puna si beculetele pe casa, doar ca ii trebuie ajutor...si azi nu are...deci ramane pe weekend...

Vai fetelor, imi cade parul intr-un hal ...mai am un pic si ma i-au la intrecere cu fiu-meu Cand scapam si de faza asta?
Mi-e mi-a venit ciclu, e primul de cand mi-am pus steriletul, si e dezastru...pe langa ca dureaza de 5 zile si nu e nici urma ca ar fi pe sfarsite, e exagerat de abundent Dupe ce-mi trece merg inapoi la medic, doar sa imi treaca odata

Azi am avut planuri mari sa si nu avem apa

Cuscra:ce faceti fetelor???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Fetelor haideti sa lasam aici certurile, supararile si sa ne mutam la capitolul 50 mai vesele si mai ingaduitoare.

Mergi la inceput