Pepenasi de iulie-august 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
narcisa.s spune:
Madutz...da, da da super idee.Noi avem deja poza, am vazut ca si Flo are si Mada de irlanda are si Xena are ceva cu coarne de ren...Deci poze cam sunt asa...Sau tu cum zici, dupa Craciun sa trimitem pozele sau cum?
Boti ce bineeeeeeee ca ai net...
Ah, continui ce ma enerveaza.Rufele lu Ankalaura
Si sa scriu in spiritul Craciunului, noi am fost ieri pe plaja dar am stat putin ca a fost umpicutz de vant si ne-am intors acasa...De Craciun aproape sigur piept de curcan.Restul nu stiu inca...
Hai tu Biri...Nu te supara, pliz
Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur
Irda spune:
Am si eu o intrebare....daca stiti cumva:
Testul Papanicolau se face atunci cand nu a venit menstra dupa nastere si inca alaptez?
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!
bobitamica spune:
Buna si de la noi,
Ce limbarita avem...nu am intrat si eu o zi si deja scriu la pagina 20. iar nu am apucat sa citesc din urma.
ANKA....abia astept sa fac ciuperci umplute...Am facut niste carnita sa testez si ne-a placut mult.
CAPRIOARA...va doresc sa va faceti bine...sa treaca raceala...
Sa va povestesc...eu am fost aseara la finutul meu de 2 ani...ca na...nasa...sa ii duc ceva dragut...chiar tin asa mult de tot la el,dar el....cum a vazut fata...hop pe ea...mi-a pupat-o direct pe gura...m-am ingrozit. eu il iubesc tare mult,dar fiecare bebe cu microbii lui,nu?? sau sunt eu paranoica???
In alta oridne de idei..mi-a dat mama finutului un storcator de fructe pe care l-am si stricat. Na..eu am zis sa il sterilize......si s-a dus naibii. Nu va imaginati ca am bagat partea cu motroul acolo...doar recipientele de plastic. Si au luat niste forme,de nu se mai pot folosi..
Am inceput si noi de azi cu 10 ml suc de morcov. I-a placut. O sa va mai intreb si eu cum faceti cu diversificarea..ca sunt ma in ceata...am impresia ca grabesc fata...dar vad ca voi deja faceti si piureuri...Noi abia peste 2 spatamani. pana atunci doar suculet.
Ma duc sa citesc din urma si revin.
pentru toata lumea fara discriminare!!!
Bobitamica-mami de Suri

Stefan si
Matei