Pepenasi de iulie-august 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
irolf1 spune:
Multumim pt urari Flo, Sun, Tecky, Gabriela, Biribu, Dana, Ankuta, Gallyb, Camy, Marimar, Kla78, Ooka, Rotzy, Estrela, Mitzi, Anna, Marina, Anaxena, Strulta, Caprioara, Maitrey, Dr Anca, Voioleta29, Ladymina, Didi, Andrey, Truli, Anka, Irda, Moni, Bujo, Kimmy, Ralu, Mcoca, Gini, Narcisa, Dia, Michaelab, Mada si multumiri speciale pt poezia doamnei profe Diarux
sper ca nu am uitat pe nimeni
, daca s-a intamplat mii de scuze
pentru toata lumea.
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
Caprioara spune:
La multi ani Romania, romanasi si romancutze
!
La multi ani pepenashilor aniversati azi
!
Marina, 

. Super pretul la costum
! Problema e doar sa nu-i fie mic, ca cel mai mare are 110 cm si Matei are 111. Da cred ca ma risc si-l comand. Si ca sa nu mai platesc transportul o sa-l ridice sotul direct de la ei - au sediul in Pantelimon colt cu Morarilor.
Edit: nu au masura 110
. Asa ca tot nu avem costum...
Cristina, acum am vazut situatia
. Dar conteaza mai putin cine iese primul la o diferentza asa mica, ci cum se vor alia apoi intre ei, ca sa faca majoritate. Si eu ca si tine, nu-mi plac cei din PSD si ii consider cea mai performanta masina de furat, ii intrec pe toti ceilalti. Asta e parerea mea... Dar cel mai mult ma intereseaza sa ramana COTA UNICA, ca sa stimuleze munca. Cu varianta impozitarii in cote progresive nu-ti mai vine sa faci nika in plus de frica sa nu treci in alta grila de impozitare si sa fi muncit de pomana, sa dai tot la stat. Io am patzit in tinerete asa, facusem niste asigurari RCA si am sarit in alta grila, si de aici mai mult am pierdut
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Mitzi76 spune:
Mada uite aici: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150312502148&fromMakeTrack=true
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
boticelina spune:
Am neeeeet!!! 
Ma duc sa citesc din urma, giiz, am 3 capitole de recuperat!
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
moni_or spune:
Biri, mie mi-a trecut pana la urma hormoneala...![]()
Abia astept sa vad si pozele voastre.
Pom de Craciun si mie imi place sa fie cat mai colorat, cu globuri de toate marimile si formele, ca doar de aia e expresia "impopotonat ca un pom de Craciun", nu? ![]()
Michellab
Raisei, sa-i placa la camin! sa ne povestesti cum a fost prima zi.
[bMada, nu mai pui poze si cu printesa mai mica?
Ariadna, nu pui si tu poze? Am un fix si eu azi, ce sa fac...![]()
Mitzi si eu cred ca e foarte sensibil la burtica si acum se adauga si sensibilitatea cu dintii asa mie nu imi ramane decat sa
. Noi am incercat multe "licori" anticolici si nimic n-a functionat. Ma tot tin si eu sa nu ii incep inca diversificarea, ca am zis ca o incep doar la 5 luni, da ma gandesc ca da de i-a merge mai bine. Pe de alta parte sa nu-l doara mai tare burtica de la sucuri. Habar n-am ce sa fac.
A, si apropo ebay trimite si in romania? Ca asa stiam ca nu, ca si amazonul. De fapt Amazonul trimite carti si dvd-uri in romania, da altceva nu.
Cristina
nu spuneam neaparat de tine ca te entuziasmezi, da mai am cunoscuti care sunt foarte interesati. Si poate ca nu m-am exprimat bine, ca "ma distreaza", ca si cum as fi eu superioara sau mai stiu eu cum. Si pe mine m-a enervat la culme aseara geoana cu discursul lui cu iz comunist, cu "sa facem romania sa redevina un santier" si alte balarii din astea. Nu stiu daca om mai trai noi cand se va schimba generatia de politicieni si sa vina unii la care chiar sa le pese. 
Mada[/b]
sunt super achizitiile pt. Craciun, mai ales platourile imi plac tare mult.
nu mai zi de mancaruri ca mor incet... Da tu deja ti-ai stabilit meniul?
Ca eu de nu stiu cand tot spun ca vreau sa incerc ceva retete noi sa vad daca-mi ies, sa nu le incerc de Craciun si apoi sa mancam paine prajita daca nu-mi ies, da tot n-am apucat inca.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Mitzi76 spune:
Moni_or am vorbit direct cu seller-ul ca sunt la second si trimite.
bujo spune:
Saliu si la multi ani.
Noi ne pregatim sa mergem in oras pt ceva cumparaturi, cadouri si facem si plimbarik cu ocazia asta ca e foarte frumos afara.
Am fost si noi la vot la spartu targului ca am fost plecati toata ziua. Si nu va zic ca ma tenta sa pun stampila la vreo alianta a croatilor sau comunitatea elena ceva pt ca n-aveam pe cine vota. Cu PSD nu votez nici rupta iar la PD-L candideaza un hot de-l stie tot orasu. Oricum pe mine ma scarbeste la maxim campania electorala. Cum zicea si Moni, is aduc aminte odata la 4 ani ca mai exista si turma care-i voteaza si atunci fac pe gingasii. Ca sa va dau exemplu, unu dintre candidati e si fostu primar care a taiat frunza la caini tot mandatu si acu sa vedeti ce slogan avea: MACAR UNU CINSTIT

Cata ipocrizie!!
bujo mami de Filip
MissJJ spune:
Anunt de sarbatori
Cu ocazia sarabtorilor de iarna, adik primul Craciun al pepenasilor m-am gandit sa imortalizam momentul ptintr-un slide show cu poze cu pepenasii de sarbatori si o sa fac un monatj pt asta asa ca fac un album separat in care o sa va rog sa puneti fiecare o poza cu pepenasul/pepenasa gatita de Craciun cu bradutzul sau cu familia cu fratiorul. Ma gandeam sa il facem mai incolo cand avem toate poze de sarbatori cu bradul cu mosul cu zapada etc.
Deci am sa creez albumul si va rog puneti fiecare o poza care vreti voi de sarbatori, nu e graba mai asteptam si de anul nou o sa avem un colaj cu primul craciun al pepenasilor.

Mitzi76 spune:
SUPER IDEE!!!