Pepenasi de iulie-august 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 17
MissJJ spune:
Mitzi is inch se prescurteaza in sau " si creca a pus ins s fiind de la plural. Un inch are 2,54 cm.
Michella uff tre sa fie greu cand ai lasat-o la cresa.
Servici usor si multi pupici.
Sa ne povestesti cum a fost prima zi fara printesa.
Legat de brad eu prefer sa fiex mixt cu tot felul de nunate si globuletze si forme si dimensiuni, ca na in fiecare an aduni diferite globuri fiecare inseamna cate ceva asa ca la noi e multicolor.
AnnaBaby spune:
Mitzi uneori si Ioana face asa la masa de dimineata, adica nu da semne ca i-ar fi foame si papa greu...in rest la fiecare masa, chiar daca papa repede, tot se agita, se rasuceste, da capul pe spate, da din picioare, manutele sunt numai pe biberon si eu muncesc sa nu-l scoata din gurita...insa nu pare a avea vreo durere, adica ea e ok doar ca nu are rabdare sa stea intr-un loc, ma gandesc eu...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
AnnaBaby spune:
LA MULTI ANI tuturor romanilor!!! Chiar daca poate ca nu avem foarte multe motive de sarbatorit sau motive de a fi mandri ca suntem romani, eu zic ca o zi pe an merita sa ne mandrim cu asta, macar asa...cat despre alegeri, eu nu ma mai stresez de mult cine iese, cine pierde, oricum e acelasi lucru pentru noi...
Anna
Ioana povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Eu m-am apucat de facut o salata orientala, mi s-a facut
ca am auzit la o prietena, asa ca azi sunt gospodina
. Ah, si neaparat sa ma laud, ieri am facut placinta cu iaurt, asta ca sa fiu si eu in randul mamicilor care gatesc![]()
Maitreyi mersi mult de info, mi se pare cam mult, ce-i drept...mai ales ca in cazul meu eu as fi acasa si bona practic m-ar ajuta, nu ar sta singura cu Ioana, da ma gandesc ca nu gasesc pe nimeni cu mai putin de atat
, practic toata indemnizatia, poate chiar mai mult, i-as da-o ei...
Anna
Ioana povestea nasterii
Mitzi76 spune:
Mada sper sa fie asa, ca din poza pare cam micutza chestia. Multumesc mult!
Anna
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
ladymina77 spune:
Neata si de la noi si La multi ani,pepenasi si toata trupa romaneasca!
Irda,sarumana de aprecieri si salutam fetele frumusele.
In sfarsitttt am mancat si noi ceva.Am primit ieri vreo 6 piersici super frumoase si mega scumpe si ma gandeam azi dimineata ,hai sa-i fac una sa vedem ce o fi.I-am razuit=o si am pus un piculet de piscot .Nu-mi venea sa cred ca mananca cu gura larg deschisa si urmarea lingurita sa nu fuga de langa ea.A mancat o jumatate de piersica.Sper sa nu fie probleme cu burtica.Cert e ca i-a placut la nebunie gustul.Vedem si maine.
Anka,incearca si tu la Erika cu piersici sau ai facut=o deja? Mar,banana,morcov nici noi n-am vrut ioc.
Cristi,pupam sa treaca indispozitia 
Fugim afara ca-i frumos de frumos~
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Anilansa spune:
buna dimineata
scriu si eu cateva randuri .... de ieri Darius papa bananutza , un pic ... dar ii place![]()
Mitzi nici Darius nu papa la prima masa tot, din 180ml de laptic daca papa 100 -120 ml e bine.. asta la 8.45-9 ,,, apoi papa la 10.00 bananutz(introdusa de duminica
) si dupa aia 75ml suc de morcovel, nani pina la 12.00 si dupa aia laptic .... si aici variaza 150-180 ml
cereale inca nu i-am bagat ... mai stam... trecem la supiat, cred... sapt viitoare![]()
ma duc sa pap si eu ceva si sa mai beau o
... deci cine mai vrea una ...cu cea mai mare placere va servesc
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
M&M spune:
Mitzi, scuze....
Ma gandesc ca poate nu e chiar asa flamand Toma
!!! Al meu sta nemancat de la 9.00 seara la 7.00 dimineata si abia manca cred vreo 50 de ml. Apoi are un chefv de joaca asa vreo 2 ore, dupa care mai mananca vreo 100 de ml si apoi adoarme linistit..
Moni, nu ma entuziasmez ca iese PD-L ...nu sunt genul. Dar nu stiu , nu imi place PDS; Iliescu, Nastase, Geaoana, Mitrea...ihhh, imi aduc aminte de Mineriade si de multe , multe nedreptati...NU ma intelege gresit, niciunii nu sunt mai buni decat altii toti fura, toti au afaceri nelegale, isi promoveaza copiii etc.. Sunt multe de zis , dar vreau sa fiu linistita azi, vreau ca Mihaita sa ma simta linistita, calma.
Mina, sa va fie de bbine...
Mada, si mie imi place ca bradul sa fie impodobit cu multe globulete de diferite culori..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Mitzi76 spune:
Gata, m-am linistit, va multumesc pentru raspunsuri! Felicitari pentru banane!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
MissJJ spune:
Mitzi si a mea prima masa de dim nu o bea asa happy ca restul bea dar nu asa cu pofta ca sa zic.
Cristina da mi se pare ca as atre sa fie pomul cu de toate, adik na asa am fost obisnuita. Si avem unele globuletze adunate din ani speciali care inseamna cate ceva anume si au farmecul ala deosebit de globuletze vechi si faine si care iti stranesc amintiri.
Mitzi pai gaba si tu un link mai daca e din uk aici toate se masoara in inch si feet asa ca...
Anna si mie imi place mult salata orientala nu am mai facut de mult timp da imi place sa ce face rapid si prefer sa o fac cu ceapa verde.
Aici am pus mai multe poze cu ce am mai luat pt sarbatori sa marim colectia. Si pt masa de Craciun voi ce faceti papa bun? Noi am luat pt felul principal o jumate de somon cu unt si tarhon si niste curcan (ca asta e aici traditional de sarbatori) umplut cu carne tocata cu ceapa si salvie si invelita in bacon pusa asa in cruce pe deasupra arata super.
Mai fac sarmale, bine nu le fac eu ca nu stiu sa fac, mi le face vecina si eu numai le bag la oala mea minune slow cookerul ala si se fac acolo incet si nu mai miroase nici asa tare in casa daca le fac la oala aia, si mai fac salata beouf, salata de vinete niste mezeluri si la desert inca nu m-am hotarat exact ce punem am luat oricum niste alune niste biscuiteii cu ciolcolata si niste chestii de rontzait cu branza saratele din alea si covrigei. Oricum vreau sa fac impreuna cu Ari niste biscuiti de casa ca si-a luat ea niste forme din tesco si sa le folosim sa ii dam lui bunicu biscuiti gatiti de nepoata.