Pepenasi de iulie-august 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

La multi ani tuturor romanilor sau mai bine zis celor care se simt!!...

LA multe lunite si pepenasilor care isi serbeaza azi ziua!!!

Am o stare nasoala, mai ales dupa ce am vazut aseara rezultatele de la vot( m-am dus pana la urma sa votez, dar din pacate nu am schimbat nimic) Macar nu o sa am mustrari de constiinta.

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

Fetelor, imi cer scuze ca nu am intrat ieri sa urez tuturor celor cu numele sfantului Andrei dar sper ca nu e nici o suparare daca o fac acum pepenasi scumpi, mamici si tatici.Sa fiti sanatosi si cu mult noroc.
Va multumesc tuturor celor care i-au urat Raisei La multi ani
Diarux multumim de poezioara, bestiala
Dupa cum v-am spus azi incep munca si am dus-o pe Raisa la camin.Mi s-a rupt sufletul ca am lasat-o acolo.Ea mititica era numai un zambet si mie imi plange inima.Va fi o zi grea si vor mai fi multe pana ma voi obisnui (daca o voi face vreodata) dar alta solutie nu am.Sper ca totul sa fie bine.
Acum trebuie sa plec ca incep munca la noua.Poate mai intru deseara sa va spun cum a decurs ziua de azi fara galusca mea mica.
toate fetele si sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Buna dimineata romanasi! noi am adormit destul de greu aseara. S-a enervat rau cand am vrut sa-l iau sa-i dau papa pt ca i-am indoit putin un piciorus si el se astepta sa vin hop cu biberonul in gura, nu sa-l doara ceva. Si m-a urlat neneeee, de zici ca i-am rupt piciorul. Noroc cu tati ca l-a luat si l-a linistit si mi l-a dat gata pregatit de supt. Acu vad ca nu a catadicsit inca sa se scoale dupa masa de la 4,20 azi noapte.Michellab, imi pare tare rau pentru voi, dar macar consoleaza-te cu gandul ca acolo copilul e mult mai ingrijit decat la romanica.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

..se pare ca au iesit cei de la PD-L!!...

Capri, unde esti???

Cristina

Mergi la inceput

Pun si eu o intrebare:la prima masa de dimineata bebeii vostri stau tot asa mult ca al meu? Da din picioare, se screme, se foieste, vorbeste cu bibe in gura, mai trage nitel...Nici nu mananca atat cat mananca in timpul zilei si ma apuca un car de nervi. Parca asa faceau si ceilalti doi, dar nu in halul asta! Am primit si eu newsleter ca a iesit PDL. Eu nu am fost informata deloc la votarea asta si nici nu m-am dus, din motive obiective, dar daca e cum ziceti voi cu PSD si abolirea cotei unice, atunci ma rog, ma bucur intr-un fel...

Mergi la inceput

Mitzi, poate ca e deja satul si vrea sa se joace, Luca!! Cel putin Mihaita asa face cand are dispozitia necesara de joaca...

Cristina

Mergi la inceput

Cristina, pai din ce sa fie satul, ca era nemancat de 6 ore si asta in fiecare dimineata! Merci de raspuns! Eu am un Luca dar are aproape 6 ani. Asta mic e Toma. Sa stii ca si eu ii incurc la greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu am intrat si ieri sa scriu da of course netul meu m-a fentat de vreo doua ori si m-am enervat si m-am lasat la mana mea si nu am mai scris.[x((]
Deci cu scuzele de rigoare pt intarziere La Multi Ani tuturor care si-au serbat ieri ziua si La Multi Ani azi ca e 1 dec si un gand special pt ingerasul nostru scump, Darius Andrei si o imbratisare calda pt Camy.
Multumim de complimente si urari referitor la printesa noastra mai mare.
Marimar incepe pre school in ian/feb si merge doua ore jumate pe zi de la 9 la 11 jumate si daca vrem poate sta mai mult la lunch club da se plateste si stau pana la 1 la gradi si papa impreuna lunch box-ul ce le punem noi si se joaca. Acuma sa se obisnuiasca ea mai intai cu gradinitza si apoi mai vedem cu lunch club-ul. Si din ian 2010 o sa inceapa nursery adik tot 2 ore jumate pe zi si abia din ian 2011 merge full time de la 9 la 3. Dar tot din 2011 incepe Ami pre school deci e bine. Abia astept sa le vad cum merg ele la gradi si se joaca cu, copii si invata tot felul de lucruri noi.
Biri da asa e, din pacate.
Am admirat si eu pozele noi toate sunt frumoase nu ma mai apuc de nominalizat ca iar imi cade netul pana termin eu de scris si apoi iar ma iau cu treburi. Asa ca multi pupici la mamici si la pitici.
Fug la trebi, revin mai incolo.
O sapt usoara si frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Buna dimineata si La multi ani romani!
La multe lunite si tuturor sarbatoritilor de azi!
Mitzi, al meu asa face la fiecare masa aproape, cu exceptia celei de dupa baita. Ma trec toate apele pana termin sa-l hranesc...

Vot, pe mine ma distreaza ca mai sunt care se entuziasmeaza pt. rezultate. Adica nu ma intelegeti gresit, asa am fost si eu, acum 4 ani am stat ore in sir in frig la gara de nord la coada sa-l votez pe Basescu (pe atunci nu aveam buletin de bucuresti si numai acolo puteam vota), am iesit si eu in Piata Constitutiei cand si-a sarbatorit victoria si am si plans de bucurie. Ceea ce s-a dovedit a fi un mare consum psihic absolut inutil. Anul asta a fost prima oara cand nu m-am dus la vot si n-am s-o mai fac in veci cred, in fond toti sunt la fel, ca e psd, ca e pdl sau pnl toti numai dorm in parlament si isi fac afacerile si aranjamentele sa se imbogateasca ei si cunoscutii lor si o data la 4 ani numai isi amintesc ca mai sunt si niste prosti care trebuie sa-i voteze. Nu ma intelegeti gresit, nu va fac prosti pe voi ci pur si simplu asta cred eu ca gandesc politicienii despre noi,.
Eu sunt de parere ca astia le au cu doctrinele politice, ca e liberala, ca e social democrata sau ce o mai fi tot cum le am si eu, se numesc asa doar pt. ca avea nevoie partidul de un nume, ca in rest oricum trec de la un partid la altul si se aliaza si cu dracu', indiferent de doctrine, numai sa le fie lor bine.
Asta e parerea mea, sper ca n-am suparat pe nimeni.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Mada_Mxm am si eu o intrebare pentru tine. Vreau sa cumpar ceva pe e bay si vanzatorul imi spune ca lucrul respectiv are inaltimea de 20 ins. Nu sunt lamurita ce inseamna ins ca nu-mi seamana cu inches. Ma ajuti???
Edit: MONI_OR nasol daca face asa la fiecare masa, inseamna clar ca pe al tau il doare burta. Asta banuiesc si la al meu, ca incepe tranzitul intestinal si e mai deranjant decat foamea. Sper sa se remedieze dupa diversificare.

Mergi la inceput