Pepenasi de iulie-august 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

va multumesc pentru ganduri...
...dar e atat de greu...cateodata cred ca pur si simplu nu o sa mai pot respira de durere...
Cris e langa mine...dar fara Darius...e f GREU!!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

a...macar suferinta aduce ceva bun...am 68 de kile....si intru inclusiv in blugii mei stramti de dinainte!...macar atat1!!

Bujo...maine sper sa ne vedem scumpa...eu sunt libera!!!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

PICAAAAA sa ne traiasca copii ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

LA MULTI ANI ANDREILOR SI ANDREELOR SI DIN PARTEA NOASTRA!!!
CAMY UN GAND BUN SI O IMBRATISARE
!

nati da,e greu cu papa asta.pup mateiu scuuuuump

am vazut pozele noi,o sa scriu despre ele maine,ce pute rau ceva...am impresia ca avem un maaare cacacel

fetelor n-am timp!
azi am avut musafiri
fug sa-i facem baie la pitica,azi pentru prima data in vana mare

Noapte buna va doresc!Va pupicesc!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bujo, Mina, Mitzi, Moni, Irda, .

Irda, mai poti ? Am citit peripetiile din cauza oboselii...

Sunt varza de oboseala .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

uf ce zi grea..ne-am cumparat cantar de bebe, purci asta mica desi are falcute si shuncutze de la controlul de doua luni si vreo 10 zile cind avea 5100g amu are doar 5850g si mi se pare cam putin, ea peste o saptamana fix face patru luni, greu domne sper sa fie bine desi daca e sanatoasa si voioasa nu ma streseaza ca e sub medie iar sa ma plang mai tare nu indraznesc ca stiu ca is altele mai silfide ca noi..

Irda multumim frumos de apreciere da sa stii ca Tonina ta ne-a rapit inimile si mie si sotului, are o fatzuca de actrita in devenire, pupam pitica ce nu se lasa diversificata si surioara clatitoasa

Moni eu te-am asaltat si pe messenger da ori nu ma vrei ori e adresa gresita, legat de unghie eu am tratat-o cu bisturiu deci nu te prea pot ajuta am vazut si eu poze cu Luca si pe langa laude voiam sa te intreb de pozitia aia contorsionata mai multe amanunte ca si Sofi face la fel..

Ankalaura ce frumos tb sa fie la voi in casa de craciun sa faci poze sa ne arati sa priceapa si omu mai netalantat asa, adica moi;

Capri sanatate la trupa si o noapte linistita sa aveti fara emotii;

in rest pupicei la toata lumea iar daca cineva vrea sa imi impartaseasca amanunte in ale greutatii bebelushesti de 4 luni asteptam..

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

am revenit...

TECKY nuj am timp pentru tot ce as vrea...dar acum...era ocazie speciala.

DR_ANCA sa vedem noi cum ne intalnim...Ca daca nu...unde iti sta capul...stii tu...

multumim pentru urari: CAPRI, MAITREYI, VIO, DIDI, TRULI-LULI, ANKALAURA, IRDA, MONI_OR, KIMMY

am pus si io poze in sfarsit.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Revin si eu dupa o pauza de vreo 2 luni- partial justificata (laptopul s-a imprietenit cu granitul si de pe al sotului e mai greu cu timpul), partial disparuta prin diverse butoaie si de vreo saptamana ma tot chinui sa recuperez- desi din pacate as fi vrut sa nu fi citit unele kestii de pe aici.

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de astazi si un gand pentru bebe Darius.

Multumim tuturor pt. urarile de la 4 luni si pt. aprecieri.

Mirunica e o minune- in clubul fotomodelelor cu lapte plat cu lamaie- la 4 luni avea 5,950kg, e inca alaptata exclusiv si ma uimeste in fiecare zi.

Ariadnabr- multumesc pt. surpriza minunata. Te apreciez pt. rabdare

Sper sa reusesc sa fiu mai consecventa la scris (ca la citit nu imi scapa nimic).

Multa sanatate puisorilor bolnaviori. Sper sa se faca bine cat mai repede.

Pupicei tuturor

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Scriu numai doua vorbe, ca trebe sa facem baita.
Ooka mea draga, cum sa nu te vreau, scuze, da de vreo 2 zile n-am mai intrat pe mess si n-am vazut, da acuma te-am acceptat. Te-am acceptat si pe tine Anka, multumim ca ne-ai adaugat!

Ruxule, uraaa, am vazut un Andreiut cu niste gene luungi de te vrajesc si o mamica frumusica foc! Da stii ceva? Mie mi se pare ca Andrei al tau seamana cu Thea lui Sun. Acuma eu stiu ca voi va iubiti, da chiar asa, vad ca l-ai inselat chiar rau de tot pe Vasilica...

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor, multumesc mult, mult pentru urari! Sunteti extraordinare. VA pup pe toate fara discriminare.

La Multi Ani pentru Toate Andreele si toti Andreii!!

Cami, un gand si o imbratisare!

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput