Pepenasi de iulie-august 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Sunt singura cu copiii pe care deja i-am parcat prin patuturi asa ca va pandesc sa mai scrieti cate ceva.

Diarux e mor-tal sarbatoritul tau. mama ce ochisori... si ce gene... vad ca se poarta la pepenasi modelul "e prea frumos sa fie baiat" Pup frumusetea de baiat si pe mamica lui, cea mai inspirata poeta.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Moni poza cu delfinul este facuta in Antalya in vara asta cand au fost doar ei doi pentru ca eu eram in 7 luni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Ankalaura, citisem mesajul ala, dar fiindca nu am raspuns atunci, am uitat (neuronu'...). Nu, mai, nu se intoarce inca, decat ajutata. E puturosica tare. Abia astept si eu s-o vad cum se intoarce singura.
Marina, am vazut la un moment dat o poza cu Sofia pe pagina firstbebe, in slide show, insa nu stiu de ce nu o gasesc in galeria foto.
diaruxule, ce gene lungi are Andreiutul tau!
Biri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Nati, Marimar,Diarux, Irda

Diarux, ce frumos le zici tu in versuri. Felicitari din partea mea! La multi ani puisorului tau scump!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Hop si noi...

La multi ani pentru Andrei, Andree si pentru toti pepenasii si mamicile lor.Sa iti sanatosi, sa cresteti mari, frumosi si intelepti.Va pupam pe toti si un pupic special pentru Camy

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ce simpatic e andrei tudor si ce gene lungi si negre are

am pus si noi pozici noi

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MONI_OR vad ca esti la curent cu toate barfele.vASILICA m-a sedus si m-a abandonat, asa ca...m-am reorientat.

TRULI-LULI multumim de aprecieri.

GINI

INGRY ms mult,

Gata, cred ca ma duc la somnic. Ultimele trei zile au fost asa de...pline...si maine mai am una la fel.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI TUTUROR PEPENASELOR SI MAMICILOR ANDREEA SI PEPENASILOR ANDREI!!! SA FITI FERICITI SI SANATOSI!!

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!!!

O si o pentru ingerasul Darius Andrei si o imbratisare pt. Camy!!

Tot incerc sa pun poze da' nu ma lasa...ciudat, sper sa reusesc pana la urma!

Noapte buna si linistita!!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce linishte a fost azi pe forum

atzi fost la vot??ca eu am fost si cu barbatul din dotare care a citit el buletinele si-a dat el seama ca nu shtie nimik despre niciunul decat nishte poze puse pe bannere si a bagat buletinele neshtampilate,asta dupa ce ii facusem eu teorie ca e dreptul si obilgatia noastra sa votam,ca dc nu votam nu avem niciun drept sa comentam ce de ce s-a facut x lucru si de ce nu s-a facut a,b,c,d,e,f,g..z lucru

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Maitreyi vazut si pozele cu ajutorul mosului si am aflat ca de la cusma se trag obrajorii aia numai buni de pupat

Eu va pup acum si va zic noapte buna si linistita, cu sanatate pt pepenasi.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput