Pepenasi de iulie-august 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
ankalaura spune:
Salutare fete
LA MULTI ANI tuturor ce poarta Sfantul nume de Andrei si Andreea!
Un gand special pentru ingerasul Darius Andrei si mamica lui 
Am reusit sa ajungem azi la cumparaturi. Anul asta facem brad rosu+argintiu. Am luat un singur fel de globuri, adica aceeasi dimensiune, dar asortate, mate si lucioase, rosi si argintii. Cred ca sunt aproape 100 in total, vreo 6 cutii am luat. La fel si beteala, am luat rosu si argintiu. Am luat si un nou set de beculete in forma de stelute. Mai avem unele tare frumoase, tot rosi, rotunde ca niste ciresele.
De anul trecut aveam decoratii albastre. Asa ca la Eliza vom decora albastru cu argintiu, la noi rosu cu auriu.... Ma mai gandesc. Abia astept!
Astea mi s-au parut pentru orice buzunar. Beteala era de la 1 leu 50 pana la 10 lei metrul... Globuletele cam la fel. Instalatii, erau de la 8 lei la 60-80 de lei. Si toate erau frumoase. Mi s-a parut fain ca lumea poate sa cumpere, nu sa se uite ca in anii trecuti...
M-am uitat la jucarii. Sa stiti ca erau pline rafturile de catelul vorbitor, daca il mai cautati. Nu mi-a placut nimic in mod deosebit si nici n-am luat nimic. Mi s-au parut cumplit de scumpe! Erau chestii pe care le-am vazut pe site-uri straine cu 20 de dolari iar aici erau un milion jumate!
Nici nu m-am uitat cu mare insistenta ca era un balamuc de zile mari la raionul respectiv...
Am luat insa dulciurele pentru Mos Nicolae si pentru pom. Cel mai mult mi-au placut niste biscuiti cam ca o turta dulce, dar biscuiti, cu scortisoara, si cu glazura de zahar deasupra, in forme de iarna, stelute, chestii...
Aaaa, si mi-a adus Mosul in avans o noua camera, asa ca ma apuc sa fac si eu filmulete ![]()
Pup 
maitreyi spune:
am vazut poze cu david andrei care are picioare bune, bune de papat
, pe ioana maria agata in cuier
si cu mami ei
, pe xenia cu ochii migdalati care a trecut la diversificare
, pe bogdan victor absorbit de televizor
, pe mircea victor si fratiorii lui care se joaca cu el ca si cu o papusa
, pe victor de truli-luli cu surioara cu gropite si strabunica
, pe clara andreea ganditoare
si pe sarbatorita andreea mamaruta si un tort bun bun la care mami a calculat gresit scrisul si n-a mai incaput un "A" ![]()
ce bine seamana copii cu voi amandoi
noi azi am fost la Impartasit si apoi in mall sa cumparam niste recuzita pt pozele de Craciun, am papat mar la borcanel la food-court, ca doar acolo papa toata lumea, nu?
si apoi acasa. acum face nani cu tati 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Irda spune:
Salutare din transee!
LA multi Ani, Andreilor si Andreelor....bebici, mamici, tatici (daca aveti)!
Un gand bun catre Camy, mamica ingerasului Andrei!
Capri....vad ca si tu tot in transee esti....of, of ...pupam Ilincutza sa se faca bine repede! Si noi am patit-o de la supozitoarele cu eferalgan sa faca kk des si ...mai imprastiat asa.
Moni....multumim de apreciere la adresa fetelor!
Mada.....tare dulce Ari in costum de gradi....si parca e mai ...domnisorica asa....nu mai are mutritza de bebelusha! Bafta la gradi, sa se acomodeze repede!
Ingry, bine ai revenit! Bine ca sunteti sanatosi si tu si puiul!
Laremi.....ufff...pupicim pe Bumpi acrobatul! De la DAri stiu cum e sa cada din pat cu tine langa el..... Bine ca sunteti ok!
maitreyi spune:
vreau sa transmit si eu sanatate la bebelusi, fratiori si parinti bolnaviori 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Irda spune:
Revenim
Cioco de casa....miam-miam.....o merge cu Milumil 1?
Bujo....ai un bebe super cool....Sunteti niste frumosi!
Gini....sanatate Irunucai!
Ingry.....taaare dulce bostansul de Alexander! Are o mutritza asa de serioasa cand il face tati Avion cu motor...
Dia......Eu am un cantar de bucatarie mic....500 gr ...cantaresc inainte si dupa.....acum din pacate nu prea mai am ce cantari ....ca ma trateaza cu un sictir cand e vorba de ceva la lingura...numa tzatza-i buna in rrest.....scuipa si urla...offf!
Cred ca o s-o mai las vreo 2 zile sa-i treaca si maraiala de la vaccin so luam de la capat cu diversificarea....mama ei!
Gally.....tare scumpa Xenia.....a crescut si e asa de ochioasa si frumoasa!
ladymina77 spune:
No` gata ,au plecat si musafirii,oricum n-au stat f mult,atat doar cat sa ne tina in casa sa nu iesim la plimbare.Recuperam noi maine,sper.
Mortala Ioana agata`n cuier nene.
Maitrey
,vazusi ai?Initial aveam de gand sa pun placuta pe care scria la botez ,la multi ani dar n-am gasit-o si atunci Bogdan zice:las` ca scriu io` cu mana ceva.Si asa ne-am decorat prajiturica mamarutei.Daaar a fost DELICIOASA.Am pus asa:
2 straturi de biscuiti peste care am picurat 150 ml apa fiarta cu 6 linguri de zahar si 2 de cacao.Apoi am pus merele razuite,calite cu scortisoara si zahar.Dupa care am mai pus un strat de biscuiti la fel insiropati,budinca de frisca dintr-un plic si deasupra frisca.Ornat cu bombonele,cacao sau ciocolata razuita si servita rece.Mortala,se face super rapid ,pofta buna!
Anka,sa-ti fie de bine cumparaturile!
Poate revin mai incolo.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Irda spune:
Tot eu....dupa o tura de clatite la ceas de seara pentru Dari....ca mami mai usor cu dulciurile seara...
Biri....pupicei....what's up doc? Ce mai face tizu nostru?
Marimar....puii tai ce mai fac? Sunt asa de frumosi toti 3!
Kla.....eu acum am vazut ce mega tort a avut Denis la botez! A fost si gustos pe cat de frumos a fost? Bebe ce mai face?
Ooka...e o scumpa Sofi...asa de expresiva...
AnnaBaby...plantasi Ioana-n cuier!?Are o mutritza de ..."ehh....asta e...." Tare haioasa e bebe on poza!
CAmy....e un scump si un frumos Victor cu caciulitza lui pufoasa.....care"ii aeriseste mintea":D
Tare emotionanta poza cu strabunica....si cu intrebarea ...de baraj!
Anka....suna misto bradutz rosu cu auriu! Cand il impodobiti? Sa ni-l arati si noua!
Vazut si mamaruta lui mina cu tortuletz de ziua numelui....ce blondina frumoasa aveti voi acolooo!
Ma duc sa balacesc copiii!
pupicei tuturor
moni_or spune:
La multi ani mamicilor cu nume de Andreea, sotilor vostri Andrei si tuturor celor dragi ce poarta aceste nume!
La multi ani si bebelusilor:Andrei Codrin (monalac), Andrei (ali), Andrei (Dianami), Victor Andrei (Roxana01), David Andrei (lcazangiu), David Andrei (rontzy), Maya Andreea (mcoca), Andrei Gabriel (CristinnaP), Luca Andrei al meu, Andreea Maria (irolf), Andreas (sisialberg), Clara Andreea (dana81), Andreea Maria (ladymina), Raisa Andreea (michellab), Andrei Tudor (diarux), Andreea Maria (dma), Andrei (catilin), Andrei Daniel (andrey)
Un gand bun pentru ingerasul Darius Andrei si mamica lui!
La multe lunite si pentru Mihaita de Cristina, Sara Alecsia de Ankuta si Sara Maria de Carissma!
Mamaaa, ce de sarbatoriti azi.
Mada, ce frumusete de fetita ai, cred ca e foarte mandra de uniforma ei.
Maitreyi, ce inalta e Alexandra!! Chiar ca o sa fie niste lungani toti bebelusii nostri.
Bujo, nu ca ar fi 27 de ani nu stiu ce varsta inaintata, dar arati beton. Si Filip seamana asa bine cu tine, incredibil, nu cred ca am mai vazut un bebelus asa mic care sa semene asa bine cu unul din parinti.
Sursula, cu urmaritul bonei te inteleg, eu nu am bona da pana si pe sotul meu si pe mama mea ii urmaresc cand sunt cu bebe, nici atunci nu pot sa ma relaxez, sunt dusa rau...
Diarux, esti fantastica cu poezicile tale!
Pupici indesati Andreiutului!Si asteptam poze cand ai timp sa pui.
Caprioara, multa sanatate puiutilor tai!
Annababy e totala Ioana cum ati agatat-o de cuier...
Trulice scump e Victoras cu caciulita aia!!
Anka sa va fie de bine cumparaturile!
Multumim tuturor care l-au complimentat pe Luca al meu.
Fetelor, acuma o intrebare dureroasa pentru mine: Ati avut vreodata unghie incarnata la picior si cum ati rezolvat-o? Ati fost la medic? Pe mine ma chinuie de cateva luni si mi-e frica de mor sa merg la medic da deja nu mai e de glumit ca se infecteaza tot mai tare. Dar as vrea sa stiu la ce sa ma astept.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
ankalaura spune:
IRDA _ cu argintiu soro, nu cu auriu
Rosu cu auriu facem la noi in dormitor
Bradul o sa il impodobim in Ajun, nu imi place sa il impodobesc mai devreme. Restul decoratiunilor le facem mai devreme. Eliza spera sa castige un bradut de la Itsy Bitsy...
MONI - stiu ca Mona a avut mari probleme cu unghiile, si se ducea la dermato sa ii curete locul. Mai citeam la fete pe net ca au rezolvat cu rivanol, dar cu insistente....
bujo spune:
UN MARE LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA TUTROR ANDREILOR SI ANDREUTELOR
SI PENTRU UN INGERAS DRAG O FLOARE
Sursu Euvaxu e vaccinu impotriva hepB. Daca faci dupa schema Pentaxim asa se cheama asta de hepB. Infarixu il are inclus din cate stiu.
Moni sarumana again. Cu unghia am tras si io si Camy. Era sa ajung si io la cutit, Camy deja a fost si tot n-a rezolvat pana n-a scos coltu k lumea. Deci ia-ti inima in dinti, dezinfecteaza bine o forfecuta subtire si scote coltu ca sigur ai daca se face infectie si nu trece. Noi doua ne-am rezolvat cu mana noastra
Daca nu te incumeti atunci du-te la dr. Aaa si dupa ce cureti pune betadina.
Capri pupici la bolnavioara.
bujo mami de Filip