Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)
Raspunsuri - Pagina 12
cecilia L spune:
Bernix, drum buna si as o tina Degetica tot asa, adica sa adoarma la ora asta sau chiar mai devreme, ca si Cristi( la 21-21.30)

week-end palcut si voua.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Eu ma retrag la nani, in seara asta nu va bazati pe mine ca termin capitolul, asa ca un week-end placut si noapte buna.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
bernix spune:
Si inca ceva pt Luy ca stiu cum e cu febra postvaccinare. Poa sa tina 3 zile, insa in prima seara e cel mai greu. Tin pumnii sa aveti o noapte linistita si sa scapati de efectele adverse. Si la Degetica a fost nasol, 38,9 si la o ora dupa novocalmin nu scazuse deloc, asa ca stiu cum e.
Maine Maria va fi ca noua. Trece si asta.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Oricum a bagat frica in mine |
Normal! Imi amintesc de prima data cand m-au furat in Bucuresti, in autobuz. Mi-am simtit spatiul privat atat de violat! Si am fost tare suparata si frustrata. Dar am invatat repede sa ma feresc! De, in lumea asta nebuna traim!
sa treaca frica!Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Pinacolada Yaia-i-am cumparat si eu copiilor Aqua doodle, abia astept sa il desfaca de craciun! |
Cred ca Marunzikai trebuie sa-i multumesti de idee, nu mie!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Yaia, pupam si delfinasul buzat. Asa a stat si al meu alaltaieri seara: sugandu-si buzele. |
Se pare ca baietii sunt tare nazdravani...desi la tine si Veveritza e destul de nazdravana! Ce de inimi o sa mai franga, si frumoasa si plina de energie...
Pupici copiilor!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Gata, am incarcat si niste www.flickr.com/photos/16792873@N07/" target="_blank">poze cu piticii din weekend , ca parca vad ca nu mai apuc sa le fac poze pana de sarbatori. |
Eu stii ce nu inteleg? Cum de sta Vladutz asa cuminte si nu 'intra' in casa Mirunei?
Si cam tarziu la birou...Hmmm...dulce Romanie!
Poze
Yaia spune:
citat din mesajul lui diwana pe Tudor de Yaya |
Mey,eu sper ca pupicul asta e de la tine...ca baietii nu se pupa intre ei...ca fetele!
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Uite pe asta: http://good-times.webshots.com/photo/205088136010053394 |
Atomica in toata regula!

Poze
Yaia spune:
Noapte buna, fetelor!
PS Oare unde a umblat Duamna C azi?
Poze