Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Hello, hello!

Mariana, 1000*, felicitari! Am vazut-o pe micuta Xena, tare imi place de ea.

Piciulika, in ultima vreme si eu aproape la fel de rar pe aici, nu mai am timp . Am vazut pozele, e dulce-dulce-dulce Michael.

Gabitz, cei de la gradi imi scrisesera ca apare in Mami din decembrie, eu am inteles ca in revista pt decembrie, dar cica e vb de cea care apare in decembrie .

Duamna C, am trimis demult mailul pe adresa pe care o am inregistrata pe YM. Nu e bine?

Ma duc la nani, maine vine si mama si poate mai apuc sa intru si eu pe aici.
Noapte buna.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Cecilia, mai vazusem trenulete Thomas in Mall Vitan, la Diverta sau Debenhams.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

v-am gasit pe pagina 2 !!!
in seara asta Ghighi a fost foarte afectuos, ne-a mangaiat si ne-a pupat de ne-a zapacit. Face melodii ( auzi Sabina,e compozitor !) si canta 'tata-tata-tata'si nana-nana-nana'si tata-na-tata-na', de vreo 2 ori mi-a facut placerea sa zica si mama

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am vazut si pozele cu superba atomica, m-am uitat si cu un oki de soacra prin poze si am vazut cativa baieti foarte draguti....
ai grija mami Rox, ai o fata frumoasa foc !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Buna seara,

Am prins si eu un moment liber si intru de pe calculatorul sotului. Din pacate, eu am tot tastatura stricata si mi-e tare greu sa scriu. Imi lipseste "a" si "z". In fine, azi m-am chinuit si am scriu un mesaj destul de lungut, urma sa pun literele cu copy-paste si nu stiu pe ce am apasat si l-am pierdut.

Noi suntem bine. Tot citesc de o saptamana din urma si nu reusesc sa ajung la zi. M-am oprit din citit caci m-am suparat f tare la modul cum a reactionat Sabina la abordarea lui Mada28 vis-a-vis de intarcare. Probabil ca lucrurile s-au linistit intre timp dar eu asta am citit ultima oara.

Ce vroiam sa spun. Si eu am incercat sa il intarc pe Tudor treptat, inlocuind cate o masa, dar nu prea s-a putut. El cerea foarte des, si ziua si noaptea, odata s-a trezit de 11 ori in 8 h, si, oricum, in fiecare noapte se trezea de cel putin 5 ori. Era foarte obositor atat pt mine, cat si pt el. Deh, daca nu am avut norocul ca sa am un copil care sa doarma noaptea.....Iar ziua sugea f des, cred ca la jumate de ora, ceea ce nu e normal. Stomacul lui lucra in continuu. Nu stiu ce propritati mai avea laptele, dar gustul cu siguranta nu era tocmai bun. Am sperat ca, dupa intarcare, va dormi si va manca mai bine. Cu mancatul nu am facut mari progrese, dar cu somnul e mai bine. Azi noapte s-a trezit doar o data, i-am dat un biberon cu ceai pe care si l-a tinut sg si s-a culcat.

Cineva m-a intrebat cat a plans Tudor. de 2 -4 ori a plans mai rau, dar nu exagerat. Sincer, a fost mai usor decat imi inchipuiam. Cand plangea el,plangeam si eu, am facut o usoara depresie, imi parea rau ca l-am intarcat. Dar acum e totul bine, i-am acordat mai multa afectiune. De intarcat, tot trebuia sa il intarc si am considerat ca acum e un moment bun. Sincer, eram extenuata.

Mai vroiam sa spun ca nu traim intr-o lume ideala in care sa putem face doar ce vrem. Din pacate, uneori tb sa fortam un pic lucrurile. De ex, eu nu vroiam sa nasc si, sunt convinsa ca si Tudor ar mai fi stat, si, desi a plans la nastere, tbuia sa o fac, nu?

Mada cum mai merge cu intarcatul? Totul bine? Si eu am avut sanii plini si ma durea sa nu ii pot da, dar ma linisteam cu gandul la gustul foarte aiurea al laptelui (ma gandesc cum de o fi putut bea scarbosenia aia). Am luat 3 pastile de Dostinex, jumate de pastila la 12 ore, tot mai am "lapte". Nici nu stiu cat de des sa ma mulg. Este si mai nasol acum, dar e mult mai putin. Nu ma deranjeaza nimic, doar ca, atunci cand ii storc, iese lapte. Cine poate sa imi spuna despre ce tb sa fac dupa intarcare, as dori si eu un raspuns.

Eu nu am nimic cu Sabina, pe Mada nici nu o stiu, dar consider ca Sabina a fost prea dura si lipsita de diplomatie. Sper sa nu se supere nimeni pe mine, dar m-am suparat rau de tot si am simtit ca tb sa scriu asta.

In alta ordine de idei, l-am tuns pe Tudor! O sa va pun poze cand reusesc sa fac cateva caci si aparatele foto( 2) s-au stricat. Toate se strica in casa noastra.

In rest nu avem nicio neplacere. Nu prea mananca fiimiu, ma gandesc la nishte vitamine.

Carpatina, multumesc de intrebare despre intarcare, Tudor m-a facut atenta ca este o greseala de tiparire la tickerul din semnatura ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Revin si eu dupa ce am avut de recuperat cateva capitole (3)...

La multi ani , Gabriela ! scuze de intarziere Petrecere frumoasa.

Papanash, e super spotul...
Sanatate multa tatalui si prietenei tale.

Marunzika , interesanta tablita de scris are Puppi... pe Quelle Ro nu am vazut...

Diwana, superb papanas , harnic si ascultator.

Gabitz, cred ca dna maseoza trebuie sa-ti cedeze procent din pretul masajului ca-i distrezi „clienta”.

Greyeras, bafta la licenta.

Alina , multumim de site-e interesant.

Adi, ici alpinistei in cautarea activitatilor placute ei, o plaja ceva ca e vara..., nu papa...
Spor la bb2 .

Mariana, felicitari ! Sarcina usoara , sa fiti sanatosi tu si bebe , sa va dea DD ceea ce va doriti .
Bravo Xena, prima dulceata care ia atitudine.

Rnico, bebe sanatos si sarcina usoara.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Piciulika , multumim de vestile despre voi, tare dulce e ursuletul.

Rox, sanatate multa copiilor. ici lui Bubu sa-i treaca repede la degetel si lui Alex ca a ajutat-o pe mami si pe fratiorul ei. Tare scumpica e Atomica ta, activa peste tot.
Urata intamplare cu individul ala...
Legat de produse cu cacao, la noi Andreea a mai degustat in ultimul timp o cereala , un chec , o prajiturica...

Devylla, sper ca ati avut o vacanta placuta in Ro si ati ajuns cu bine acasa , cred ca tati abia va astepta.... Sanatate multa Erikai .

Danyelle, Danielle , sanatate multa dulcetelor.

Bernix, pupici Degeticai sa treaca repede juliturile... Succes cu jobul.

Yaia, ici lui Tudor sa-i treaca urmarile impactului cu scara. Sau i-au si trecut de la pupicii Sarei-Julia? Cum a reactionat?
Bebe sanatos si refacere rapida prietenei tale.

Erina, , ma bucur ca va simtiti atat de bine acasa la PN. Desi cred ca va place si la Bucuresti cu atatea mamici si bebici si in primu rand cu tati.

Ana, ici accidentatului sa treaca repede urmarile.

Cecilia, ici lui Cristi sa-i treaca buuuuu.
Tare ciudati parintii respectivi...cum e copilaria acelui pui?

Luy, cum e Maria? Sper ca au trecut efectele vaccinului.

Isabeluta , bine ai revenit. Multumim de vestile despre voi .

Annisia , ce ne mai spui de Y , cum e cu el acasa , cum se simte el acasa dupa cateva zile la bunici?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza si de la mine.
sim - nu-i nimik..cumparam si nr viitor!
annisia - esti in bucuresti zilele astea sa ne vedem?
celia - pai schema e ca trebuie sa stea cuminte, ca altfel dau banii degeaba pe masaj.asa ca interesul e al meu, nu al ei!
sabina - nu mai zici nimik?ce mai face mr g?
luy - frumoasei,sper ca ati trecut cu bine si peste noaptea asta.
rox - nu cred ca mai e nevoie sa-ti zic si eu, cred ca stii ca ai 2 copii frumosi si isteti!sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
va pup.o sambata placuta.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna dimineata. Ma pregatesc sa ma duc la cumparaturi, astept sa vina ai mei intai.

Papanash, m-am tot gandit aseara unde mai putem dona lucruri. Pentru copii mai mari, de scoala, te pot pune in legatura cu un prieten al unei prietene, este profesor si organizeaza mereu astfel de actiuni pentru copiii mai nevoiasi de la scoala lui. Eu i-am dat mereu lucrurile mele si ale sotului si are 2 pungi si pentru anul acesta. Nu cred ca ar incurca deloc campania DC. M-am gandit si la fundatii, la noi e companie mare si nu cred ca fundatia ar vrea sa se asocieze cu DC, dar pot incerca. Ar fi fost util pentru ca ei duceau si in tara. Daca nu vor, o sa incerc macar sa imi folosesc sarmul si sa obtin contactele pe la centrele unde doneaza ei. Ce zici?

Diwana, nu prea mai vrea aeroport, vrea bebelus, si printesa, si castel si lebada.

Bernix, drum bun si distractie placuta.

Yaia, asa am patit si eu cu furatul in autobuz. Eram in facultate. Si daca ai stii cat m-au haituit dupa. Imi lasa bilete la cutia postala. Oricum o sa imi treaca.

M-ai amuzat cu intrebarea despre neamestecul lui Vladutz in treburile Mirunei. Chiar asa, Ana, cum de nu se amesteca?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, de aia am si pus poza sa fiti sigure ca e atomica. Si e doar o poza, mai aveam cateva in genul.

Papanash, ochi de soacra de baieti? Pai te pui de facut fetite?

Urmy, inteleg ca sunteti bine, da? Lasa gandurile cu ce a fost, avem o viata inainte si sa o facem frumoasa de acum incolo.

Celia, petrecere frumoasa maine!

Gabitz, , ca si tine!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput