Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)
Raspunsuri - Pagina 11
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Cecilia, daca ii iei role crezi ca te mai invita vreodata? Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
[rad tare] [rad tare], sigur nici nu ma mai salutaaaaaaa
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
diwana spune:
Cecilia, hai ca stiu ce cadou sa-i cumperi nepotelului tau. Un pamatuf din ala albastru rotitor de sters praful si un tub de ceara pt. parchet 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Erina spune:
Buna seara!
Tare e bine acasa!!!!![]()
Am ajuns si noi de vreo ora. Daria e foarte fericita, a mincat foarte bine iar acum ne pregatim de baita!
Am citit pe diagonala. Multumim celor care ne-au urat drum bun si celor care au votat-o si pe daria.
Am vazut poze cu Alexandra in ie si cu puiutii Anei! Toti trei niste frumosi.
Am sa reaiau sa vad daca nu am pierdut ceva.
Inafara de frebra Mariei (mi-am imaginat ca de asta a vorbit in somn) am mai citit despre citeva accidente minore si despre pregatirile pentru mos.
Am si eu emotii luni la vaccin.
Papanash cind sunt lucrurile clare as vrea sa trimit si eu bani sau jucarii. Pup si sa se limpezeasca toate!
O noapte linistita si numai bine tuturor!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
cecilia L spune:
M-am gandit ce fac, merg maine si ii cumpar ceva gen trenuletul Thomas, aveti idee unde-l gasesc.....nici macar nu am idee cum arata, bag acum o google sa vad.....tot a zis mama lui ca nu mai vrea locomotive si sine de tren.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Diwana, ai fost tare! Sa stii ca exista seturi de curatenie de jucarie. Eu i-am adus Alexandrei din Germania. Si chiar are un pamatuf din ala de praf, nu e de jucarie, dar e una din jucariile ei favorite.
Iar poze de la nunta nu am pus, ma seaca formatul ala de 10 mega o poza, nu stiu cum sa mai fac cu ele. Dorm aici pana incarc 3 poze.
Cecilia, cred ca sunt cam exagerati totusi daca nu are voie mai nimic. Inteleg ca iti e dificil sa ii iei ceva care sa nu supere parintii (si noi i-am luat baiatului nasilor un joc darts pe care el l-a adorat, dar ce besteleli am primit noi
). Sigur gasesti tu ceva potrivit. Trenulete Thomas gasesti la Diverta.
Erina, bine ca ati ajuns acasa
.
Doamnelor va doresc noapte buna si linistita si un weekend minunat. Ma retrag sa culc fata, pe baiat l-am biruit mai devreme.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
cecilia L spune:
Erina, ma bucur ca ati ajuns cu biine acasa.
Se poate sa nu votam zilnic printesele...
Chiar asa fetelor, va rog putin mobilizare, au cam putine voturi favoritele noastre.....
M-am documentat trenulet scrie, dar unde gasesc eu maine, nu am timp sa comand
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Roxana, multumesc, maine ma infiintez in Mall Vitan.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
diwana spune:
Erina, bine ati ajuns!
Roxana noapte buna. Cum a ramas pana la urma cu aeroportul? Tot asta isi doreste? Sau vrea si ea un aspirator poate sau o masina de spalat, sa-si completeze setul? Nu se poate sa ramana doar cu un pamatuf ![]()
Cecilia sper sa gasesti ce vrei sa-i iei fara prea multa bataie de cap. Poate de data asta o sa fie si pe placul parintilor 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
bernix spune:
In seara asta fata mea s-a culcat devreme, adica la 22. Nu s-a mai intamplat nimunea de mai bine de o sapt. M-a tocat marunt toata ziua si sunt franta. Am intrat scut sa va urez week-end placut si sa ne citim cu bine, ca noi plecam la mama la Alexandria pana luni fi acolo nu-i net.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Daca zilele astea cand nu voi intra pe forum se mai hotaraste cineva sa trimita poze pt calendare, plz, folositi adresa de mail calendarul.tau@gmail.com
E ultima data cand o scriu aici, nu vreau sa se considere reclama. Am pus un anunt la mica publicitate, insa pretul deacolo nu-i valabil si pt voi, ca aveti discount.![]()
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi