Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)
Raspunsuri - Pagina 10
diwana spune:
Cecilia, ce prostie
Saracul copil! Nu te supara pe mine, dar mi se pare crud sa nu lasi un copil sa se joace cu ceva ce-i place doar fiindca strica peretii
Acum eu nu ma refer la cine stie ce jucarie sau cine stie ce activitate mai periculoasa, evident ca nu poti sa-l lasi sa faca orice si sa atinga orice, dar o masina cu telecomanda??? Mda, fiecare cu ale lui. Cine stie ce o sa-i interzic si eu lui Rares
?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Roxana_G spune:
Annisia, astept un semn de la tine sa vedem cum iti dau dvd-ul. Steagul era din hartie creponata dar mai mult eu am muncit la el, atomica s-a batut pe lipici cu colegii de masa.
Cecilia, pai e tare nepotelul daca face puzzle de 500 de piese, eu una nu am rabdare de asa ceva. Eu iti propuneam ceva mult mai simplu, chiar voiam sa pozez cadoul pentru finul nostru cel mare care face acum 4 ani, dar nu mai cred ca e potrivit. Cred ca ai putea sa ii iei totusi un lego de la 5 ani, daca e asa migalos si are atata rabdare. Eventual o masina, sa se poata si juca cu el. Am gasit eu anul trecut la 80 RON un lego 3 in 1, adica putea face 3 modele diferite de masinute din el (un fel de furgoneta, o masina obisnuita si o masina de curse).
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Diwana, daca ai stii ce faceau ai mei cu o afurisita de jucarie pentru bebelusi. Era din cea de se impingea sau o puteai face masinuta. Dadeau cu ea in usa, in perete, in TV, in orice prindeau. De fapt alergau cu ea si loveau orice iesea in cale. Pe unul din pereti se vede zgarietura. Motiv pentru care a fost confiscata jucarica, si cel mai probabil va merge la ajutoarele mosului. Teoretic nu e posibil sa faci asa cu masina cu telecomanda, dar cine stie ce nazdravanie o fi facut baiatul. Si mie mi se par exagerati parintii, dar daca nu stiu situatia exacta ma gandesc ca or avea ei un motiv (deh, am o atomica acasa si stiu ca le pot veni tot felul de idei distructive).
Rox ,
Poze
diwana spune:
Rox, ai dreptate. Eu ma gandeam ca un copil care are rabdare sa faca puzzle cu 500 de piese, n-are timp sa mai fie prea nazdravan si sa vrea ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
isabeluta spune:
Buuuuuuna searaaaaa!
Apar meteoric deja...mi-e un doooor de voi de numa`-numa`!
Va rugam nu ne uitati!!! Suntem tareee cumintei! Eu ii zic "maimutica": imita tot ce inseamna gesturi. Mi-e asa dor de el cand sunt la job si el e din ce in ce mai lipicios! Il ador! Recunosc cu rusine v-am tradat: mi-am impartit timpul ostaseste intre job, casa si bebe. Fac eforturi sa-i ofer lui la maximum posibil tot timpul meu liber.
Mai avem 2 dintisori sub gingiute. Ne terorizeaza de cateva nopti pe amandoi, dar supravietuim! :)
Nu am apucat sa citesc decat despre nepotelul super destept al Ceciliei! Eu cred ca are nevoie si de o masinuta cu telecomanda sau ceva asemanator. Sa nu uitam e doar un copilas si jocul ramane joc si pentru copii superdotati!
Am vazut si o puiutza dulce in ie. Rox seamana tare mult cu tine!
Incerc sa citesc din urma! Incerc sa scriu mai mult! Cam greu la noi pe sfarsit de an!
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
Roxana_G spune:
Isabeluta, bine ai revenit, stiu ca e greu sa te imparti intre atatea si sa gasesti timp de forum.
Pitica seamana cu mine intr-adevar, am o poza de la nunta la care am fost nasi in care e izbitoare asemanarea intre noi. Si mama mea a ramas socata, avem exact aceeasi privire si aceeasi expresie a fetei in poza cu pricina.
Diwana, cred totusi ca nu i-ar strica o masinuta baiatului, chit ca se joaca cu ea numai cat sunt musafirii in vizita.
Rox ,
Poze
isabeluta spune:
Uauuuu! Ce vad pe prima pagina!!!
Sarcina usoara mami Ramonaiani!!!!
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
Roxana_G spune:
Cecilia, daca ii iei role crezi ca te mai invita vreodata? ![]()
Rox ,
Poze
diwana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Cecilia, daca ii iei role crezi ca te mai invita vreodata? Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |

Apropos ai pus poze de la nunta? Daca ai pus si n-am bagat de seama, da-mi una dupa ceafa ca iar is neatenta
Isabeluta bine ai revenit. Ia un car de
ca reusesti sa impaci si capra si varza Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Diwana, daca ai stii ce faceau ai mei cu o afurisita de jucarie pentru bebelusi. Era din cea de se impingea sau o puteai face masinuta. Dadeau cu ea in usa, in perete, in TV, in orice prindeau. De fapt alergau cu ea si loveau orice iesea in cale. Pe unul din pereti se vede zgarietura. Motiv pentru care a fost confiscata jucarica, si cel mai probabil va merge la ajutoarele mosului. Teoretic nu e posibil sa faci asa cu masina cu telecomanda, dar cine stie ce nazdravanie o fi facut baiatul. Si mie mi se par exagerati parintii, dar daca nu stiu situatia exacta ma gandesc ca or avea ei un motiv (deh, am o atomica acasa si stiu ca le pot veni tot felul de idei distructive). Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
Nuuuuuu, este un baiat tare cuminte, masinuta i-a confiscato inainte sa se joace singur cu ea, s-a jucat atunci seara cu sotul meu si tati al lui, dupa care a fost pusa bine, i-am mai luat intr-un an, un ponei(il auzisem ca a vazut in sellgros si i-a placut, bineinteles am mers si i-am luat cadou de Mos Craciun, a venit in ajun la noi acasa si am imbracat un vecin in Mos, toate bune frumoase, super incantat copilul, dar nu l-a lasat sa se joace acasa cu el pt ca zgaria parchetul
zau m-am suparat, mai dadusem si 1,5 mil la acu vro 2 ani, atunci mi-am promis ca nu-i mai cumpar jucari....dar nu am cum sa ma tin de cuvant....dar,nici nu mai dau o caruta de bani pe ele sa stea puse bine sau cine stie unde sa aterizezeCecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem