Pepenasi de iulie-august 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 17
ileanna spune:
Tot din cap 47
irolf nu poti de ex sa mai investesti ceva si sa faci o intrare separata si o buc separata?
F naspa. Si eu zic ca neintelegerile cu mama sunt mult mai rele decat alea cu soacra.
moni Goood ce copil superb ai ... (shi fara misto la discutia cu supararea ta. Pai fata ... numai in bratze sa-l tii.
Ufff, am terminat capitolul 47
marimar spune:
Buna seara ( si noapte buna imediat..)
Am pus poze noi, (ca sa ascult de cuscra Turtu)
in sfirsit, dupa 3 luni...nu multe ca nu-s asa generoasa dar am fost in week-end la Schonbrunn la muzeul de copii si a fost dragut...
-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
diarux spune:
IRDA dupa cum ai vazut, nu mai e loc in butoi! deci, gata! in schimb m-am amuzat teribil la patniile tale, desi...poate pt tne...nu a fost asa de...fun!!!![]()
TURTU mai bine mai citeste o dat poezica si vezi daca poti sa vezi the bright side! ma car ca mai sunt pe aici si persoane "individioase" pe tine(aka io!!!
) 
OANA hai ca m=-ai dsitrat cu tzitzili. Io am crezut ca lumea a uitat deja ! (am sperat!) 
BOBITAMICA pup sa treaca "depresiunea"!
ANCAAAAAAAAAAAAAA!!!

deci pe la bacau si nu zici nimicutza???adik nu vrei sa ne vezi???adik nu iti pasa?? adik chiar asa????

Na, impaca-ma acuma!
CAMY 

CRISpoate lu' MIHAITA nu i se p0arefun diversificxarea si poate vrea sa mai astepti. zic si io, na...
Ati vast IRLANDEZIA ce poate face????

pupiiiiiiiici!
as mai avea de povestit o multime, da azi amcavut o zi super incarcata si acum mor de soomn!!!papapapapapapapa
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
SunSmile spune:
Ingry stiam eu ca uitam ceva...bun revenit fata draga! Bine ca s-au sfarsit toate cu bine! Asteptam pozele cu minunea voastra!
Vaii Flori ce dulce Alex cu "carnatul". Foarte tare!
Ileana nu stiu mai ce sa zic. Pe sticla mea de dorna scrie sa nu se fiarba. Din ce-am citit pe net am inteles ca mineralele naspioate le ataca rinichii. Acu'...ce sa mai zic. Iar cu tetinele, nush, eu folosesc doar nuk dar, mai ales acum la humana ha asta, si daca n-as vrea n-as avea cum sa nu le spal. Sunt pur si simplu unsuroase, pt ca e foarte gras. Nohhh, instinctu meu de mama imi zice ca e ok asa!:)
Capri da mai, e bun! Se spala mai greu vasele alea cilindrice atunci cand faci legume, ca intra pe acolo dar e ok. Nu-l folosim asa des (ne e lene sa-l spalam:) ) Ahh, ideal ar fi sa-l asezi in apropierea hotei!
Vazut Victorul (sau Mircea?) de Adina cu fratiorii! Bestiali copii ai tu! Are o fatzuca asta micuuuuuu de te pufneste rasu instant...dulce mocuta! Si am mai vazut si Viktoru Strulutei, care se uita la TV si e asa dulce si concentrat! Minunati copii avem mai!
In seara asta Thea a facut prima baita in cabina de dus (pt ca n-avem cada). Isi merita numele de prunix bicoz a fost pruna de incantata:))
Am fugit acush!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
ileanna spune:
Asha, am ajuns si eu la capitolul asta. Poare apuc sa raspund pana incepeti altul.
Xena cum de ce mai vrei un copil??? Pai daca Maria deja spala rufele ... 
ariadna iti dau poza pe mail 
narci
hai ca pareristele brazilience le-au luat pe ale noastre de data asta 

moni te-ai prins
Cu tine am vb cel mai mult.
turtu hai c-ai fost barbata tare!!!
. Io INCA nu ma aventurez la asa ceva.
Ingry
eu una imi aduc aminte de tine fara nici o pb. Doamne ce perioada ai avut!!! Te felicit si va felicit din tot sufletul pentru faptul ca sunteti ok acum 
turtu ce tare faza cu vecinii dupa ce ai nascut ... Chiar m-a impresionat ... 
maitreyi si gini mai ziceti-mi si mia care-i faza cu fotocartea + link-uri ca n-am fost atenta dar am vazut ceva discutii. Vreau si eu!!!!!
maitreyi felicitari pentru Alexandra 
rontzy Vladut tzipa dar numai in unele zile. Eu as vrea mai mult ca mooooor de ras. Bona zice k parca e tatza de la taraba din piatza. Ii face concurentza lu' Irlandezia ![]()
irolf hai maaaaaaaaai ca m-ai o-mo-rat cu "din ce e facuta Andreea". Bai cum pot fi oamenii astia mici ... 

. Oare ce naiba se intampla cu ei / noi cand cresc si se fac adulti? Ca ne facem nashpa. De ce nu putem ramane asa de minunati?
Sun 44 de kg la 1.72??? Am inteles bine??? 
Bai da' tu iegzistai??? Aveai kur ??? 
Pfuaiiii, am ajuns la zi!!!
Dar nu ma bucur k nu dureaza. Asta e ca si curatenia: n-apuci sa termini ca se pune prafu' la loc 
Gabriela82 spune:
n-am citit din urma dar am vazut ce surpriza frumoasa ne-a facut Mada de Irl, multumim mamica speciala 

si am mai vazut niste felicitari frumoase care cred ca sunt de la Marina dupa semnatura, multumim 

pupici
GABRIELA
tiberica spune:
Pup fetele,
Ok am vrut sa incep un mesaj frumos dar intru prea rar asa ca nu vreau sa ma enervez si nici sa supar pe cineva, deci
ARIADNABR , te rog eu din suflet sa nu mai mi te adresezi niciodata cu beiii ca nu mi place, nu vreau sa ma enervez ca viata e prea scurta si frumoasa, ok?! si in alta ordine de idei, NARCISA e o scumpa si nu se supara usor poate ca ai tinut tu cu tot dinadinsul sa ma jignesti asa ca iti multumesc , oricum ! eu am carutul verde fata mea o imbrac nu neaparat in culori de fetita , deci si a mea a fost confundata si nu m am suparat ci m am amuzat.Oricum NARCISA scuze mami eu am vrut sa ti spun ceva frumos si colega a inteles altceva, dar, probabil sunt putin mai ingusta la minte , ceea ce sunt sigura ca nu!
Bobitamica imi pare rau de buni . Pupic !
Sun o sa deschid gura doar sa mi spui cand le arunci.
Azi am mancat si eu dulce, na! cred ca am mai pus 1 kg.
Capri si eu pup si mi pare rau ca nu am costum pt Mateias am doar costum vacuta si mielusel dar pana intr un an.
Fetelor pup !
tiberica spune:
AAA, si ARIADNABR, familia mea sunt fetele si sotul meu apoi urmeaza rudele, ele nu m ar jigni iubita, puteai sa mi o spui sub alta forma nu asa ...deci ai pus bine in glilimele cand ai spus familie !
Fetelor, nu intelegeti gresit , imi sunteti dragi ! nu am vrut sa o jignesc pe Narcisa , ok!?
Ok, va las ca mai bine nu intram sa ma indispun ! dar , probabil, ca unele persoane au acest talent deosebit si se cred mai superioare altora!
maitreyi spune:
ileano uite www.cewe-fotocarte.ro/fotocarte.php" target="_blank">AICI daca n-ai inteles ceva din discutii intreaba si iti raspund. io tocmai am dat comanda de inca una si acusi mai dau comanda de 2 pt bunici ![]()
tibi ai oita pt bebe? cred ca ma intereseaza si o oita
imi poti trimite o poza pe mail? saru'mana 

noapte buna all 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
dia_filipas spune:
Nu pot sa cred!!! 

Am pierdut de 2 ori acelasi mesaj!!!! Nu mai pot sa reiau ca mor de somn si mananc pamant de nervi!!!
$#I$*#*$(%##@@#I***^%%!!!
In concluzie am citit tot si am o vorba buna pt. fiecare! Va pup si noapte buna!!!
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika