Pepenasi de iulie-august 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 18
ana_a spune:
dia_filipas pupam Mirunica!!!!
dulce!Ce mai faceti?Imi pare rau ca ai pierdut mesajul!Las ca maine esti fresh si scrii altul!Si mai pune poze noi sa vedem galusca cu ochisorii ei superbi!
vazut poze cu Ilincuta, Filip, Victor-Mircea si fratiorii costumati.
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
atb spune:
Hellou! Intru si io rapid sa va spun ca lipsesc 2-3 zile de pe-aici fiindca mergem in vizita la nasii nostri in Satu Mare. Eu una as vrea sa ne intoarcem cat de repede acasa dar sunt sigura ca pana luni nu scapam, fiindca ne vedem destul de rar si deja ne-au spus ca nu ne lasa sa ne intoarcem acasa numai luni.
Sper sa ajung acasa macar pe luni seara, sa vad focurile de artificii. ![]()
Asa ca, cu o zi inainte, va urez de pe-acuma tuturor Andreelor si Andreilor muuuulta sanatate si fericire, iar la restul gastii un big La Multi Ani! de 1 dec, Dumnezeu sa va binecuvanteze pe fiecare in parte, romani din tara si de dincolo, sa aveti o viata plina de fericire, iubire si implinire!!! 

Va pup dulce si va doresc un weekend (prelungit) minunat!!! 
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
michellab spune:
Buna fetelor
Scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata dar am avut perioada mai dificila.E posibil sa scriu mai rar dar sa stiti ca va citesc si sunt alaturi de voi.
moni_or eu am avut aceeasi problema cu regurgitatul puternic la Raisa si pediatra mi-a recomandat Gaviscon sirop.Se pune 2 ml la fiecare biberon.De atunci nu mai regurgiteaza absolut deloc.Si nu i-am dat decat o singura sticluta.Poate se gaseste si in Ro
Pupici la toate
Caprioara spune:
De pe la 4 dimineatza sunt pe baricade: fata are febra
! S-a trezit din somn plangand, am crezut ca-i timpul de supt, dar ea nika, refuza tatza. Cand colo, frigea. Asa ca i-am luat temperatura rectal: peste 39
. Si mi-a facut si kk daca am zgandarit-o. Am reusit sa-i dau 2,5 ml calpol fara sa mi-l dea afara. Acum in sfarsit suge, dar nu cu mare aplomb. M-am uitat la gingii, ca zilele astea s-a tot frecat pe acolo, dar nu vaz sa iasa vreun dinte. Ce o fi? Eu sunt racita, adica imi curge nasul si stranut, si iau de 2 zile oscilococcinum. Ea tocmai se facuse bine de cateva zile, ca avusese si ea muci si ochisori lipitzi, dar fara febra. Uf, sper sa scada febra...
Sun, merci de pontul cu hota
. Din pacate nu am cum sa-l asez decat departe tare de ea
. Si zici ca se curatza greu? Si pe mine ma nerveaza ce nu se curatza simplu si ajung sa nu folosesc
. Incep sa ma gandesc ca daca il iau o sa-l tin mai mult de decor... Ma mai gandesc pana de Craciun.
Hai ca vad ca a adormit fata, Fug sa o pun in patutz.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ileanna spune:
michellab 
M-am intrebat de cateva ori bune ce e cu tine ...
Aaaaaoleu Capriii!!!
Tine-ne la curent!
tiberica spune:
Neata fetelor,
Azi m am trezit sa i dau lui bb papa pe la 4,30 si nu am mai putut adormi
cred ca azi voi fi teleghidata!
Capri imi pare rau pt Ilincuta 
Apropo de vigantol, am chemat inca un pediatru la Kari si asta ca mi statea pe creier informatia de la Flo cum ca nu ar fi bun vigantoleten...avea dreptate ...pediatra mi a spus sa i dau vigantol dar sa NU IL PUN DIRECT pe limba ca nu isi face efectul asa si ca peste ani ne intrebam de ce are bb rahitism ca noi i am dat ,totusi, vigantol. In final, TREBUIE pus in putin laptic in lingurita sau in putin ceai,putina apa etc.
Mayiltrei, nu am poza acum ca nu am la toate produsele dar fac azi si ti o pun pe mess daca iti place imi spui 
O zi frumoasa!
Ingry spune:
Dragele mele, va multumesc din suflet ca ma reprimiti in mijlocul vostru! Imi face o deosebita placare sa va citesc!
Sun-ule, stiu ca si tu ai fost incercata. Dar toate trec, si ma uit acum la Thea ce fetita mare a crescut. E tare dulce!
In alta ordine de idei, azi v-am admirat minunatiile de bebelusi/bebeluse. Sunt toti adorabili!
Ileanna, au fost zile cand citeam forumul si tare ma mai destindeam citindu-ti postarile. Stiu ca au fost ceva controverse cu acel concurs de mirese
. Pana la urma cine a iesit invingatoare? (stiu ca Anaxena era cap de pluton, iar tu erai pe podium de asemenea).
ralirali spune:
Neata.
Capri, imi pare tare tare rau pt febra Ilincai. Eu tocmai am achizitionat aparatul salin de o saptamana si pot sa iti spun ca eu personal am simtit imbunatatirea calitatii aerului. Respir mult mult mai bine. Anastasiei i-au trecut mucisorii dupa aproape o luna. In schimb la Cezar...trebuie mai mult timp pentru ca are polipi si nasucul mai mereu plin. DAr eu folosesc si umidificatorul in acelasi timp pentru ca am senzatia ca usuca aerul (desi pe prospect zice sa nu folosesti in incaperi cu abur pt ca se termina mai repede rezerva de sare).
Va spusesem ca are febra de mult timp...s-a dovedit a fi o otita destul de uratica si colac peste pupaza a facut alergie la antibiotic. Acum ne tratam doar cu aerosoli, aspirat nasuc, nurofen si picaturi in ureche...sper din suflet sa ii treaca.
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine, va rog din suflet. Le-am facut exudate si mi-au iesit urmatoarele rezultate:
Anastasia: nas -pneumococ (eu i0am vaccinat pe amandoi) si farigian Stafilococ Auriu.
CEzar: nas-pneumococ si faringian E Coli.
Am fost la ORL si doctorita a spus ca nu le da antibiotice (dupa ce i-a consultat o gramada si a analizat secretiile ochiometric) pentru ca nu considera ca ar fi o forma grava. Eu sunt totusi in dubiu, mi-e teama rau ca la prima viroza sa nu faca forme mai urate. Voi ce ma sfatuiti???
Cu jumperul...nu vrea deloc sa se dea singur. Daca il dau eu rade in hhote, dar cum ma departez de el tipa si nu vrea sa stea. La voi cum eu reactionat copiii?
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tiberica Neata fetelor, Azi m am trezit sa i dau lui bb papa pe la 4,30 si nu am mai putut adormi cred ca azi voi fi teleghidata!Capri imi pare rau pt Ilincuta ![]() Apropo de vigantol, am chemat inca un pediatru la Kari si asta ca mi statea pe creier informatia de la Flo cum ca nu ar fi bun vigantoleten...avea dreptate ...pediatra mi a spus sa i dau vigantol dar sa NU IL PUN DIRECT pe limba ca nu isi face efectul asa si ca peste ani ne intrebam de ce are bb rahitism ca noi i am dat ,totusi, vigantol. In final, TREBUIE pus in putin laptic in lingurita sau in putin ceai,putina apa etc. Mayiltrei, nu am poza acum ca nu am la toate produsele dar fac azi si ti o pun pe mess daca iti place imi spui ![]() O zi frumoasa! Tiberica, mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 10 iulie 2008 Dai Vointa , Iei Putere! |
salut
legat de vigantol, din cite stiu eu asta uleiosu e bine sa il dai direct in guritza ca altfel risti sa iti ramana pe biberon, ca adera la suprafete, mai ales ca nu ii dai o lingurita ii dat tot un nr de picaturi, oricum din experienta eu ii dadeam cu lingurita si tb sa ii dau 2 pic, iar eu puneam 3 sau 4 ca mai mult era pe lingurita,

mami de Sofi