Pepenasi de iulie-august 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Violeta29 multam mult de site, dar am o problema.....am descarcat dar cand salvezi ce ai creat apare sigla lor direct in centru...
Si cum ai facut de l-ai cumparat ca mie imi zice ca nu e pt. tara noastra

Cum e pana la urma???

Marina multam de felicitari si tie! Cum le-ai facut?

Capri multam de info

Anka eu zic sa-i dai asa cum primeste ea...la bibe, mai subtire, al meu (Alex) nu a vrut nici un suc de nici o culoare, nici macar ala la sticlute gen Nestle sau Hipp.
Multa bafta!

Va spun si eu we placut si nopti linistite!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Gini75, ti-am trimis un PM, nu stiu daca asta ajuta la activarea PM-ului.

As vrea sa pun si eu cateva poze cu Alex pe Picasa, ma poate ajuta cineva, va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Ingry, sa-mi spui daca ai primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Am vazut poze cu pepenasii nostri iubiti niste frumosi.
Capri este o adevarata lady Ilinca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

dr anca

marina mai si eu apreciez grija, dar nici nu sunt atat de naiva incat sa imi inchipui ca de grija mea n-avea fatuca aia somn … pur si simplu ei trebuiau sa prezinte ambasadei o situatie pe care ambasada trebuia sa o dea politiei care incerca sa identifice posibilii cetateni straini capturati acolo. Si cand teroristii vin la 36 de ore de mers cu trenul distanta de locul in care sunt, ma afecteaza fix cat te afecteaza pe tine in Romania un atac terorist in alta tara. Daca era atacul la mine in oras, era alta poveste. Oricum, destul cu asta, ca de 2 zile numai asta se vorbeste aici.
Superbe felicitarile tale … sa inteleg ca tu cu asta te ocupi? Ce altceva mai faci?

ariadnabr, pe mine m-ai surprins in cel mai placut mod. Este absolut extraordinar ce ai facut tu pentru noi. Saru-mana inca o data

rontzy si bumpi meu a descoperit ca poate sa tipe si-I place

moni_or hai ma nici chiar asa ….

ankalaura, poate nu e pregatita pur si simplu. Nu o mai poti lasa cateva zile? Poti incerca mango, papaya, dovleac, cartof dulce , borcanele din comert. Vad ca ti-a spus Sun mai multe.

sun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Xeno, multumim . Daca mai vrei, vino cu Maria la noi si mai fa-le tu, ca le faci faine .

Sunule, multumim frumos .

Bujo, ai baiet mare mai, bravo!

Bromblema 1: unde ii gasesc io costum de iepure lui Matei, da mai ieftin asa nu cu 1 milion sau peste .

Bromblema 2: Aparat salin are cineva? O fi bun???

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Dara, multumim si .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Din capitolul 47 ...

Struluta unde ai disparut mai? Bine ca mai dai si tu un semn de viata.

irolf ufff ce aiurea ... Zau daca vad vreo solutie decat aia pe care o stii si tu ... Imi pare foarte foarte rau ca trebuie sa traiesti asa ceva.
Eu sunt de acord cu anka. Daca iti ramane suficient sa nu sufere copiii de foame ... restul se face. Mai mult vor beneficia copiii de buna intelegere dintre voi, de calmul tau.

moni tie iti scrisesem cel mai mult in mesajul pe care l-am pierdut dar ... na. Poate am scris prostii si e mai bine asa . Ideea pe scurt era ca si eu am trecut prin tot ce treci tu. Iar legat de Vladut ... pana a facut el 3 luni eram cea mai disperata mama de aici si deja ma uitam resemnata la celelalte fete care isi faceau treburile ... ieseau in oras cu bebei cuminti dupe ele si etc. Cred ca si acum e departe de a fi printre cei mai "confortabili" copii de aici, dar este ceva mai bine. Si am ajuns la concluzia ca VREAU sa ma deranjeze, VREAU sa imi dea viata peste cap si VREAU sa aiba nevoie de mine.
Ei zic ca faci bine ca nu iti asculti sotul atunci cand zice ca tb sa inveti copilul sa stea singur. Asa zicea si sotul meu la inceput si acum s-a linistit. Mai caraie din cand in cand ca am invatat copilul in brate.

ariadna ce mistoooo!!! In sfarsit si cu ocazia asta am vazut si eu toti bebeii. Doamne ce minuni

estrella si mie mi se pare absolut de coma sa faci laptele praf cu Evian in RO. Dar bai nene, daca apa asta este cea 100% safe ziceti-mi si mie. Ca de asta iau si gata. Restul discutiilor ... zau daca mai stiu ce sa zic. Deci apa plata sa nu se fiarba ca ii plina de minerale care se sedimenteaza. Bun. Si daca nu se fierbe inseamna ca mineralele alea nu mai sunt acolo? Ba da, numai ca nu sunt sedimentate. Eu pana acum am fiert-o, am lasat sa se aseze pe fund gargaunii si am turnat-o in alta sticla. Asa ca mie mi se pare ca i-am dat mai putzine "pietre" fierband-o. Dar nici asa nu mi se pare safe. Cred ca cea mai buna solutie e aia cu apa de la chiuveta purificata si apoi fiarta. Daca o fi 100% bine si asha ca la ce apa e la chiuveta in Ro ... nu stiu dc s-au inventat purificatoare .
Uff ca sa nu mai zic de plasticele astea din care mananca bebeii nostri ca nici aici nu sunt impacata. Uite acu am avut si eu curiozitatea sa citesc pe cutia de la tetina Avent: NU se spala cu nici un fel de detergenti . Da' pisici!! Daca nu o spal in primele 3 min dupa ce a mancat puiul ... TRE' sa pun detergent k ramane cu unsoare. Mama ei de treaba!!!

Mda, trimit asta si continui sa mai lucrez la cap. pa'shapte

Mergi la inceput

Sunule, cum e steamerul, mai? Esti multumita? L-am vazut si eu in realitate cat e de mare, la Careffour, si mi se pare ok.

Hai ca fug la nani. Noapte buna tuturor!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Gini75, am primit! Multumesc mult!
Azi ma ocup sa pun si eu poze cu gazuta noastra!

Mergi la inceput