Colectia de toamna-iarna 2005 (220)
Raspunsuri - Pagina 13
mandyksch spune:
Da Maria, trebuia un pic de variatiune in viata mea
. Nu stiu daca vom reusi sa ne vedem ca nu am detalii inca despre ora intalnirii. Iti trimit PM.
roxisialexia spune:
jur pe rosu !
- anda.
D_na Presedinte va sustin, achiesez cu dvs.
joy, mult mult succes lui cristi! 
mandy, ce fain, sa iti die de bine! ![]()
lavi
, sanatate multa!
Mihaelutat spune:
Ok deci avand acordul liber exprimat al majoritatii membrilor juriului declar deschis concursul si in week-end voi definitiva grilele de evaluare urmand a le trimite pe mail membrilor.
Eu inca sunt la birou astept acte la semnat cred ca nu plec prea repede de aici, barbata-miu e la vanatoare doar copilul ma mai astapta acasa.
Mita
meems spune:
Lavi, printre discutiile despre felinare, iti spun ca mare dreptate ai avut cu ceea ce ai zis: nu intotdeauna "sacrificiile" parintilor au efectul dorit de ei. In alta ordine de idei, multa putere sa treci peste urmatoarele zile. E bine ca o ai pe sora ta si va sustineti reciproc. Sper sa treaca si durerea fizica 
joy04 spune:
seara buna.
va multumesc din suflet ca-mi sunteti alaturi cu gandul. Este super naspa situatia, dar trebuie sa trecem peste.
Lavi nici nu-mi pot imagina ce greu trebuie sa va fie tie si surorii tale zilele astea.
Dar pe de alta parte, crede-ma ca este bine ca ai pe ce pune mana si-ti aminteste de momentele frumoase. (eu de ex nu am nimic sa-mi aminteasca de copilarie decat niste poze. si zic mersi si pentru alea)
M-ati dat pe spate cu felinarele voastre.
Doresc tuturor participantelor mult succes. Si membrilor juriului sa se abtina la a cere foloase ne-cuvenite de pe spinarea altora.
Noki Cristi nu facea mare inginerie la marketing. Era la "atelier" adicatelea se ocupa de colantari masini, de facut carduri pontaj/ecusoane, banner-e...distributia de produse publicitare la filiale/reprezentante..dus masina lui sefu in service..luat de acolo.
Fata de ce facea inainte sa ajunga aici, cand era toba de fitinguri, coturi, pexal, reductii....ca doar vindea zi de zi de 10ani incoace..
Pe Vlad l-am bagat de azi pe antibiotic ca i-amm scos cu japca niste muci verzi. Si nici tusea nu s-a ameliorat decat f putin.
Va spun noapte buna, ca-s cheauna de nesomn
catutza spune:
Mada , spune-mi te rog de unde ai comandat costum pentru Miru. Am si eu nevoie pentru serbare.
merci anticipat 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
pischi2003 spune:
Buna treaba concursul asta. Nu ma bag ca sa nu-mi votati "opera" cel mai nereusit felinar (oare felinar ar iesi???).![]()
Dar urmaresc cu mare interes etapele, deciziile juriului...
Multumesc de urari, sa dea DD sa fie bine.
Lavi,
si mare atentie la cocotatul pe scaune. Te intelegi bine cu mama-soacra, imi place.
Joy, va doresc sa fie tot raul spre bine. E greu acum, dar sigur va gasi un nou loc de munca. Succes.
Eu ziceam ca elimin secretii verzulii, dar ma refeream pe nas/gura. De la raceala. Si ca tusesc. E mai bine, dar nu-s vindecata de tot.
Ina, si fii-mea a toooot regurgitat cateva luni (de la 1 la 6-7). Cum a inceput sa stea in fund si sa elimine gazele cum trebuie s-a oprit.
Mihaela si
Alexandra - Maria (01.12.2005)
pischi2003 spune:
Noi inca n-avem poezie de Mos Craciun, dar sper ca vom primi zilele astea. Mi le-am salvat pe cele ce le-ati scris, frumoase toate.
Mihaela,
Alexandra - Maria (01.12.2005) si
6+
Bic spune:
Ina, chiar nu stiu ce sa zic. Din ce descrii, pare ca are o problema de reflux.
Du-te pe askdrsears.com si vezi. EU nu mai am cartea ca am dat-o, dar stiu sigur ca avea un capitol legat de varsaturi/reflux si cum sa recunosti daca e cazul sa te duci la medic. Poti sa mai intrebi si la clubul scutecelor de-aici, la virsta lui Bobita, ca poate mamicile de-acolo au si ele probleme similare. Tot pe drsears sint ilustrate niste pozitii favorabile rigiitului.
Eu personal nu cred ca introducerea solidelor ar rezolva problema. Dar cred ca cel mai bine este sa mergeti la pediatru.
Sanatate!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
maria_alexia spune:
Imi sta demult in minte sa intreb:
Alinush, care e, te rog, mai exact "metoda olandeza" de imbracat geaca ? Povesteai ceva cu pus geaca pe jos, am incercat si noi dar se pare ca n-am destual imaginatie... Daca ai putea sa explici mai in detaliu sau poate chiar un filmulet demo, te rog 
Uitasem sa va spun marea realizare: de saptamana asta Anuca noastra face primii pasi! Tinuta bine de subtiori, evident (are 8 luni jumatate). Pana acum doar tzopaia pe loc cu mare drag si spor
, acum a descoperit turele de camera. Iar noi am redescoperit durerile de sale ![]()