Colectia de toamna-iarna 2005 (220)
Raspunsuri - Pagina 12
Mihaelutat spune:
Corap sunt de acord cu 2 felinare, 3 cate te tine. sa vedem sa vedem ce zic si restul membrilor.
Daca vreti voi 4 laturi 4 sa fie.
Cu inscrierea zic totusi sa fie o data limita ca juriul trebuie sa evalueze cu celeritate si corect or daca in ultima zi mai vin 5 felinare se va intrazia cu afisarea rezultatelor. daca nu va displace o intarziere de jurizare e ok si asa.
Mita
corap spune:
moama, ce faceti? bricolati pe sub birou la serviciu? ![]()
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
Noki_Lara spune:
Corapino, o ora??? Ehehe, bag mana-n foc ca-mi ia minim o zi facut proiectului doar. apoi sigur il mai schimb de 10 ori.
Sunt definitia nehotararii, asta e clar.![]()
Ce bricolat pe sub birou? io fac studiul de caz de la marketing international. Apoi plec sa-mi repar oglinda de la masina.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
Am citit inca de-aseara (pe la 23.30 cand am reusit sa adorm copiii - nu intrebati ce cautau ei treji la ora aia ca iar fac spume
) de felinare si de atunci tot la asta ma gandesc. Faina preocupare.
La cat m-am tot gandit, ar merita sa intru si eu in concurs, la categoria "n-am nici timp, nici experienta, dar imi trebuie felinar!"
. Acum cand va aud de criterii si de "proiectul felinarului" imi dau seama ca habar n-am cu ce se mananca toata chestia asta. Dar de apucat tot o sa ma apuc, macar sa vad si eu ce inseamna.
Mi s-a parut putin ciudata ideea de a face concurs de bricolaj
, il vad mai degraba ca activitate calma, de facut impreuna, de furat idei, de impartit materiale... Cam straina de spiritul competitiv. Pe de alta parte, e amuzant concursul pentru ca e de mamici
, va fi si o proba de maturitate.
In concluzie, daca reusesc sa fac un felinar care sa stea in picioare, o sa-l arat. Daca nu, sa stiti ca am dat foc la casa cu el ![]()
maria_alexia spune:
Joy, trista veste. De parca nu aveai destule pe cap, acum tot tu trebuie sa fii cea tare. Sper sa reusiti sa treceti cat mai repede peste hop si sa gasiti job nou - mai bun ca precedentul.
Lavi, mi s-a parut mie ca esti putin mai trista in ultima vreme, si chiar ma gandeam ca probabil e din cauza perioadei similare din anul trecut. Tot e bine ca o ai pe sora ta si va intelegeti asa de frumos. 
Mandy, mi-ai placea sa mai povestesti despre cum se schimba acum viata ta, mare curaj ai avut sa faci pasul.
Alinush, imi place sa vad oameni activi si fericiti fara serviciu
Cu ceva idei de petrecut timpul liber si fericit nu ne molipsesti? ![]()
anda77 spune:
lucreaza cineva la banca transilvania? sau stiti pe cineva de-acolo? de preferinta jurist
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Maria
si din cauza perioadei similare din anul trecut
si din cauza unor pb mici de sanatate care nu-mi dau pace de vreo 2 luni incoace (ba una, ba alta - cine stie ce planeta cum ma traverseaza
) si mai sunt si mici pb in familie. Sper sa se rezolve toate cu bine in perioada ce vine, iar ranile mari se vindeca incet, ce sa facem.
Eu am intrat de fapt sa zic in avans La multi ani Maria! 
sa fii sanatoasa si sa ai o copilarie f f fericita!
mandyksch spune:
Neata la pranz.![]()
Noi nu am avut azi curent pana la ora asta, se lucreaza pe aici prin zona. Asa ca azi dimi m-am dus la coafor, m-am tuns, m-am aranjat, ca tot ma simt aiurea azi (vorba lui Lavi cine stie ce planeta ma traverseaza azi)
Asa ca a trebuit sa contrabalansez. Pe Kriszti l-am dus la mama, ma duc mai tarziu dupa el.Muceste si tuseste saracu', dar totusi mai sper sa isi revina pana marti.
Joy, imi pare foarte rau de situatia in care e sotul tau, din pacate f multa lume se va confrunta cu situatii similare datorita situatiei economice actuale.Nu pot sa spun decat "fruntea sus". Si maine e o zi!
Io la facut felinare nu ma bag ca nu prea sunt eu indemanatica
, asa ca voi doar observator de pe marginea terenului.
Maria, nu sunt o curajoasa, chiar deloc, sunt plina de temeri, de frica...si apoi sincera sa fiu nu stiu ce vreau sa fac
Ca ma tot razgandesc de la o zi la alta. Am depus niste CV-uri, nu f multe caci am cautat ceva care sa imi fie aproape, anunturi care sa imi "spuna" ceva. Nu ca asta mi-ar tine de foame...
Pe 4 decembrie o sa fiu chiar la voi in Sibiu, la o intalnire, nu sunt sigura daca veau sa merg pe acel drum, dar sunt curioasa ce vor sa imi ofere asa ca voi merge.
Alinush, problema e ca nu prea stiu ce vreau sa fac. Am lucrat pana acum in vanzari, dar imi place si comunicarea, sa lucrez cu oamenii. Stiu insa ca am un mare defect pe care trebuie sa il depasesc; nu am prea multa incredere in puterile mele. Si asta ma trage in jos.
Lavi, sa aveti drum bun si nu te mai gandi la ce ai visat, sa te faci bine. Veti trece si de hopul asta, viata merge inainte indiferent de ce vrem si simtim noi.
maria_alexia spune:
Mandy, bravo pentru coafor, asta clar te remonteaza
. Oare reusim sa ne vedem cand ajungi prin sb? Mi-ar placea mult.
madau spune:
Membra juriului, adica "je" taman acu am aterizat de la tribunal, sunt acolo de la 8.30, n-am mancat nimic, aseara n-am inchis un oki din cauza de deranjat la burta
, domnu tocmai m-a anuntat ca plecam in vizita la niste prieteni, casa mea e vraiste si claie peste gramada mai am si de facut pregatiri pt duminica cand e si ziua mea...dat fiind acestea cer permisiunea presedintei MITZA sa absentez azi de la lucrarile in plen si declar ca sunt de acord cu orice propunere a domniei sale privind grilele de jurizare
Acestea fiind zise...ma inclin si ma retrag in vastele mele apartamente la smotru

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2