Colectia de toamna-iarna 2005 (220)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Daca mai sunt locuri ma inscriu si eu in juriu!
Participanta din pacate nu, sunt cam neindemanatica.

Joy foarte nasoala vestea, tin pumnii sa-si gaseasca ceva cat mai repede.

Noi plecam azi dupa masa la Timisoara, sa ne apucam sa sortam din cartile lui taica-meu, cate om apuca pt ca sunt foarte multe. Sora-mea a muncit deja o gramada singura la golirea apartamentului. Foarte trist, iar am visat naspa azi noapte dupa care nu am mai putut sa dorm, dar nu avem ce face, vorba sora-mii fata de ce a fost asta e nimica.

A venit soacra-mea si sta ea cu fetele pana marti.

Sa vedeti patanie pe mine: aseara pe la 12, obosita franta deja, ma apuc eu sa dau valiza jos din dulapul de sus. Ma urc pe un scaun, pun o punga pe scaun cu haine mici de-ale Silviei apoi imi vine ideea stralucita sa dau valiza jos (plina si ea cu 2 rucsaci) dintr-o singura miscare. Bineinteles ca in zborul ei, valiza m-a antrenat si pe mine (care si-asa nu ma tineam bine pe picioare din cauza pungii) asa ca am cazut cu fundul de marginea patului si cu piciorul intre valize, drept pt care mi-am sucit si umflat glezna

S-a distrat soacra-mea de mine, cica asa patesc daca incerc sa dau jos o valiza mai grea ca mine

Asa ca acu' ma doare glezna, soldul si bonus umarul care oricum ma durea de vreo saptamana.

Merg sa ma dau cu un unguent, ceva.

Anda deduc ca esti mai bine daca iti arde de felinare!

Ina nu stiu ce sa zic, Nati nu regurgita chiar asa rau. fetita prietenei insa, am impresia ca da.

Nati la serbare va fi spiridus. Poezia:

Om de nea, nu ai aflat?
Astazi noi avem serbare!
L-asteptam pe Mos Craciun
Cu toiagul de alun
Si cu sacul incarcat.

Nati in loc de serbare zice "lectii" dandu-si importanta. Asa-i daca ai sora scolarita.

Mergi la inceput

meems eu chiar ma cugetam la tine, nu stiu daca e exact cazul, dar se potriveste. Multi parinti zic ca emigreaza de dragul copiilor, ca lor le va fi greu dar copiilor le va fi bine. Poate asa a fost si cazul tau, decizia banuiesc ca au luat-o parintii. Asa ca nu trebuie sa luam hotarari pentru altii, sa ne "sacrificam" pentru binele copiilor... binele copiilor e sa-i lasam sa faca ce vor ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Bun de cristalizeaza concursul. Pentru uniformitate voi schita cateva criterii de eligibilitate si punctaj suplimentar.
Criterii de eligibilitate- sunt criterii minime, obligatorii, in lipsa carora felinarul este eliminat din concurs:
1. material hartie-conditia de considera indeplinita daca participantul declara pe proprie raspundere ca este confectionat din acest material;
2. dimensiunea 20 cm-1m- conditia se considera indeplinita prin postarea unei fotografi in care pe langa felinar este pus un obiect a carei lungime este universal recunoscuta ca fiind mai mare sau egala de 20 cm ( rigla mai mare sau egala de 20 cm):
3. minim 10 poze cu etapele lucrariil
4. respectarea datei limita de 10 decembrie, ora 0. Se considera indeplinita conditia daca ora la care a fost transmis ultimul mail nu depaseste ora 0.
Se acorda punctaj suplimentar pentru:
1. creativitate- eg. imbinare de culori, forme, figurine
2. complexitatea muncii-eg. folosirea a mai multe feluri de hartie;
3. calitate-eg. imbinare corecta, discreta, fara defecte vizibile.
Pe langa cele enumerate va rog sa aveti in vedere ca fiecare mebru al juriului va acorda punctajul aferent pe baza propriilor idei, gusturi.
Sfarsitul inscrierii in oricare din cele 2 categorii- sfarsitul zilei de azi, 28.11.2008
Supun aprobarii criteriile.
Mita

Mergi la inceput

Va rog astept raspuns privind criteriile enuntate pentru a putea definitiva grilele de evaluare ca sa le trimit membrilor juriului. Doresc sa precizez ca identitatile membrilor juriului pe grilele de evaluare vor ramane secrete, membrii juriului vor fi numerotati, eg. Membru votant 1, 2 etc.
Mita

Mergi la inceput

Mitza nu s-a precizat daca si in cate din poze trebuie sa apara si autoarea.

Altfel, eu votez PENTRU.
Pacat ca nu le putem aprecia si "in hartie si lipici" data fiind globalitatea concursului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Doamna presedinte de juriu, se vede ca v-ati facut treaba bine!
De acord cu propunerile!

Ultim apel pentru ANDA77 !!!!!!!1 - baga criteriile de uniformitate pentru FORMA. Vad ca eziti...banuiesc ca pui la cale ceva parsivesc.Si neunitar.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Lavi in maxim 5 zic eu, pentru ca trebuie sa fie si prim-planuri din toate unghiurile cu produsul, si daca se face o poza mai larga ca sa intre si autoarea nu s-ar vedea bine produsul.
Eu la forma as propune orice forma ca acolo se vede creativitatea, ma indoiesc ca vom avea cine stie ce chestii complicate iar daca vor fi cu atat mai bine ca invatam si noi ceva si putem rasplati cu aplauze munca depusa.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

si eu credeam ca prin libertatea de a alege ce forma vrem se stimuleaza creativitatea, motiv pt care am facut concursul. dar, ca sa nu-mi mai aud vorbe ca si-asa am insistat cu termenul de 10 decembrie fata de noki, am postat inca de aseara, in curprinsul ultimului anunt al concursului, forma de 4 laturi de hartie, asa cum doreste noki.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Andache, mea culpa, nu am citit partea introductiva a anuntului, titlul, mai exact, unde ai specificat de cele 4 laturi ale felinarului.
Amu' a vezut si ochiulmeu si tot acum s-a si bucurat.

Mi se pare corecta dpdv al tehnicilor de negociere solutia la care s-a ajuns. Fiecare a lasat cate ceva pentru buna desfasurare a proiectului.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bey, hotarati-va. parca ziceam ca facem ceva mai restrictiv in privinta formei tocmai pentru a obiectiva criteriile de evaluare.
asa... si io propun ca lista competitoarelor sa fie deschisa. adica cine vine cu un felinar pana la dead-line sa fie primit in concurs.

in plus, forma de cutie patrato-dreptunghiulara- cubico-paralelipipedica e cel mai greu de obtinut, cu atatea muchii si imbinari de ascuns. ca unu rotund faceam io de aseara pana azi dimineata
mai fetelor, mi-ati facut-o cu concursul. eu, care sunt cea mai putin competitiva fiinta pe care o cunosc, am stat azi o ora sa pun la cale proiectul... hm, de fapt am facut 2 proiecte, acum nu stiu pe care sa-l fac. probabil le voi face pe amandoua (ca doar am doo bucati copii), deocamdata n-am carton si nici o perspectiva sa-l pot cumpara pana marti. poate are sor-mea ceva stoc...

JURIUL, SE AUDEEEEEEEEEEEEEE? POT SA MA BAG CU 2 FELINARE?

INUTA, ce ai in sange nu mai corectezi, m-am convins io cu maica-mea (tot o maniaca a ordinii si a curateniei). poate doar daca ai sa incerci sa pui pe hartie (dar asta cere timp) cat timp consumi cu diverse activitati si sa le pui in ordinea importantei si sa vezi la sfarsit la ce renunti dintre ele, ca esti o singura persoana si ai pe zi la dispozitie MAXIM 18 ore, chiar daca ai vrea uneori sa te clonezi. nah, iti bugetezi timpul, asa cum faci cu finantele. cu toate ca s-ar putea nici asta sa nu functioneze, ca uneori pe mama o imbolnaveste (fizic) sa vada lucruri nelalocul lor. lasa ca te descurci tu si mai cresc si copiii si cand o sa plece de acasa o sa faci cata curatenie vrei (tot din experienta, copiii oamenilor f ordonati sunt cei mai dezordonati oameni )

va pup, ma intorc la felinarele mele (glumesc, la toceala)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput