Colectia de toamna-iarna 2005 (220)
Raspunsuri - Pagina 10
catutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicia74 fetelor, tocmai am aruncat un ochi peste subiectul de pe Dc despre vaccinul contra Hpv. Ma bucur ca Ilinca are doar 3 ani. Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005) |
Felicia , si eu tot asa, ma bucur ca are doar 3 ani! pana ajunge ea in clasa a patra...
La mine la scoala doar cateva fete fac vaccinul, azi doar 2 dintr-o clasa si-au dat acordul !
La multi ani, Dimitrie!

felicitari pentru initiativa cu felinarul

Joy , tare rau i-mi pare de sotul tau 1
Mada , ce-mi place cum scrii tu in ultima vreme, se simte optimismul !
azi a stat fata acasa, stie ca maine merge la gradi dar stie si ca maine o ia Mihai cu soacra de acolo si abia ii asteapta! La serbare...cred ca nu va fi nimic, ca nu cred ca ii mai da rol acum cu cateva zile inainte de serbare.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
meems spune:
Joy, imi pare rau pentru vestea primita. Dar imi place cum ai ales sa te concentrezi pe lucrurile cu adevarat importante, si anume faptul ca sunteti toti sanatosi. Celorlalte probleme... rezolvare rapida! 
Muuult ati mai scris in timp ce eu am dormit!
9 pagini de recuperat. Sustin proiectul "Mos Craciun aduce lumina", chiar daca numai din umbra.
Azi e zi libera, sunt acasa. Ne-am trezit aproape de 10, si eu si Rianna. Tare bine a fost!
Anda si Lavi, sunteti niste dragute, multumesc de aprecieri. Adevarul e ca sunt poate un caz mai diferit, o neadaptata intr-un fel, si parte din mine va ramane mereu razvratita pentru faptul ca am plecat din Romania.
Alinush, sa stii ca si noua ni se intampla sa o dam pe engleza de multe ori, chiar daca nu sunt straini prezenti la conversatie. O facem fara sa ne dam seama, de cele mai multe ori.
Bic spune:
Dimitrie. Sa cresti mare si fericit. Si sa ai vina mama ta pe-aici sa ne povesteasca despre tine.
Joy, imi pare tare rau sa aud. Imi imaginez prin ce treci. SI la noi exista un singur salariu si tot timpul imi fac griji in legatura cu ce s-ar alege de noi daca sotul meu isi pierde serviciul. Si am ajuns la concluzia ca orice ar fi important este ca sintem sanatosi.
[flo
Bai, eu nu inteleg cum se poate face felinar din hirtie. Mi se pare cam periculos. Acum ca mi-ati dat idei, poate o sa facem si noi unul dar in afara concursului, din bucati de metal. Aici exista magazine specializate pe bricolaj, dar din pacate eu nu stiu la ce folosesc cam trei sferturi din produsele de acolo.
Si cum zicea si Alina, Smaranda face la gradi tot felul de lucruri de nu mai am pe unde sa le pun.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
corap spune:
joy ![]()
felinare de hartie - nu-i musai sa fie periculoase. daca au diametrul suficient de mare poti sa lipesti o "lumanare de ceai" pe fund. ca oricum sunt cam de unica folosinta.
sau poti sa lipesti un pahar in care sa arda lumanarea.
pluuuuus ca e mai mult placerea de a-l face decat chestia practica.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
camelia_daniela spune:
Of, Joy, ce veste trista !
Va imbratisez cu mult drag si sa dea Domnu' sa se rezolve aceasta problema cat mai curand! 
Cred ca ma inscriu si eu in proiectul felinarul, dar dau raspunsul final maine! ![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
anda77 spune:
CONCURS PENTRU MAME :"mos craciun aduce lumina in case"
OBIECT: confectionarea unui felinar cu 4 pereti de hartie.
Perioada proiect: 28 nov - 10 dec
Regula pt admitere: postarea de poze cu rezultatul, dar si cel putin 10 fotografii din timpul realizarii, in toate stadiile (0 - final), pentru evitarea suspiciunilor si contestatiilor referitoare la faptul ca a fost cumparat din magazin si nu realizat acasa de participanta
ALTE REGULI CONCURS:
1. luminarea se poate realiza cu bec la stecher sau cu lumanare, dupa preferinte
2. pe hartie se poate aplica orice.
3. hartia poate sa aiba orice densitate, hartie sa fie, nu alt material (textil, metal etc)
4. insertiile de alt material in hartie sunt permise, prin intepare, perforare, sudare metale, orice procedeu
5. dimensiunea: nu mai mare de 1 m, nu mai mic de 20 cm inaltime
6. sursa de lumina este una singura, nu se executa felinar pt loc de 3-5 lumanarici sau alte dude
participanti:
anda
noki
leea
corap
bic
juriu: mitza presedinte + echipa sa tehnica(tehnicus 1 si 2), roxi, fee si madau
sunteti invitate, care vreti, la participanti sau in juriu?
rog participantele si juriul sa citeasca cu atentie regulamentul. sa n-avem discutii ca am uitat sa fac poze pe parcursul executiei sau si ce daca are doar 15 cm...etc
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Bic spune:
Bine, mey, gata... fie de hirtie... ne inscriem si noi!
Si ca sa o antagonizez pe Anda
, Happy Thanksgiving, cum zicea si Meems, vecinelor. Animalu' meu - de fapt doar pieptul - a primit masaj corespounzator de la capu' de familie si acum sta linistit in cuptor.
Anda, dincolo de gluma, stiu exact despre ce vorbesti si, desi am educatie umanista si am trait toata viata in casa cu cineva care taxa greselile de traducere - fiind de meserie - in cotinuu, ma regasesc in postura de a vorbi intens ro-ngleza. Daca sa fac eforturi as gasi cuvintul in romaneste. Dar de exemplu, cind scriu aici, scriu pe fuga si povestindu-va din realitatile noastre inconjuratore mi-e mai la indemina sa folosesc termnei engelzi. De exemplu, eu am tot vorbit de arts projects si crafts si uite tin sa va multumesc voua ca de-acum incolo o sa folosesc "bricolaj" in loc de crafts! 
Ce sa mai spun ca fii-mea imi spune "nu vreau sa impart cu nimeni jucariile mele." Pentru ca eu am tradus prost notiunea de "share." Acum incerc sa-i impun expersiile "da si altora", "Lasa-l si pe el." dar nu mai tine. Acum ea stie de impartit, si asta e. Impartim pina la adinci batrineti (sau mai degraba NU-impartim
)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
alaptati!
Bic spune:
Bine, mey, gata... fie de hirtie... ne inscriem si noi!
Si ca sa o antagonizez pe Anda
, Happy Thanksgiving, cum zicea si Meems, vecinelor. Animalu' meu - de fapt doar pieptul - a primit masaj corespounzator de la capu' de familie si acum sta linistit in cuptor.
Anda, dincolo de gluma, stiu exact despre ce vorbesti si, desi am educatie umanista si am trait toata viata in casa cu cineva care taxa greselile de traducere - fiind de meserie - in cotinuu, ma regasesc in postura de a vorbi intens ro-ngleza. Daca sa fac eforturi as gasi cuvintul in romaneste. Dar de exemplu, cind scriu aici, scriu pe fuga si povestindu-va din realitatile noastre inconjuratore mi-e mai la indemina sa folosesc termnei engelzi. De exemplu, eu am tot vorbit de arts projects si crafts si uite tin sa va multumesc voua ca de-acum incolo o sa folosesc "bricolaj" in loc de crafts! 
Ce sa mai spun ca fii-mea imi spune "nu vreau sa impart cu nimeni jucariile mele." Pentru ca eu am tradus prost notiunea de "share." Acum incerc sa-i impun expersiile "da si altora", "Lasa-l si pe el." dar nu mai tine. Acum ea stie de impartit, si asta e. Impartim pina la adinci batrineti (sau mai degraba NU-impartim
)
alaptati!
Noki_Lara spune:
Normal ca dupa frappe-ul baut nu pot dormi. Bic, bine ai venit la concurs.CAMI, asteptam raspuns pozitiv.ANDA, raspunde la chestiile cu practica unitara.DECI CATE LATURI SA AIBA?Scuze de scrisul asta fara pauze, dar zau daca stiu cum se face alineatul la net-ul de pe mobil.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Ina869 spune:
Incep cu felicitarea pentru Pischi: sa ai o sarcina usoara, frumoasa si un bb sanatos la termen!!! 
Tare bucuroasa sint de cite ori aud de cite o gravi/nastere!
Gravidutelor, poate va puneti si voi dpn-ul la semnatura ca sa stim cind sa incepem galeria.
Dimitrie la multi ani, sanatosi si fericiti!
Mima scumpa, sper ca ai avut parte de-o sarbatoare frumoasa si linstita.
la fel si Biculet!
V-ati ghiftuit cu curcanel? .
Nokisorule, in Canada a fost pe 13 Octombrie.
Biculet, ma interesa daca Sma se mai duce la balet fiindca as vrea s-o inscriu pe Rachie la o activitate si oscilez intre balet si dansuri ( am facut balet cind am fost mica si mi s-au dezvoltat gambele nasol , motiv pentru care a trebuit sa port fuste/rochii lungi de cind ma stiu) daca nu o sa se mai duca la gradi program prelungit.
In legatura cu problema lui Bobitza- pufosel' , regurgiteaza mult de tot, el are body cu manecuta scurta + body cu maneca lunga si sint ude amindoua, deci vreo citeva linguri bune, citeodata mai putin. De luat in greutate a luat, probabil ca ar fi mult mai dolofan daca nu ar varsa atita, dar ma ingrijoreaza teribil ca nu stiu cum sa-l ajut, nici macar nu reusesc sa-i scot gazutele ca nu poate, Rachie ragaia ca purcelul de ne umfla si rasul, bobby nu poate . Si cind il vad ca sta o juma' de ora la san si pe urma da atita afara ma apuca disperarea .
Corapino, el varsa lapte proaspat sau digerat
Dar ce ma ingrijoreaza cel mai mult este ca jeturile sint puternice, de citeva ori l-am gasit acoperit pe fata cu lapte digerat, in fiecare noapte se ineaca prin somn si incepe sa horcaie urit ca si cind se ineaca, il tin aproape de patul meu ca sa-i aud orice rasuflare dar mi-e teama ca poate vreodata voi adormi atit de adinc incit sa nu-l aud - de obicei sar ca arsa sa vad daca are nevoie sa-l ridic- ii gasesc mereu cearsaful ud , sint ude urechile, capul, gatul, pe unde ii curge lapticul, asa ca stau si ma gandesc daca nu ar fi bine sa-l bag pe solide si astfel sa rezolv problema?
voi ce credeti?
Multumesc pentru raspunsurile voastre legate de regurgitare, bibe, pampers, scaunel.
Este clar ca nu sintem chiar ultimii din colectie, dar noi le facem pe toate ( si bibe, pampers, dormit cu tati in camera, stat in scaunel, etc.) Suzeta mai lipsea.
Cu bibe, asa cum spunea si Noki, nu ma risc fiindca s-ar putea sa nu se mai atinga de lapte si ea nu maninca nici un produs lactat, rar o mai pacalesc cu un iaurt lichid, si litrul ala de lapte pe zi ii da cit de cit necesarul de calciu.
Mara, pai daca Flaviuta isi tinea biberonul de pe la doua luni, nici nu ma asteptam sa nu aiba succes cu celelalte!
Lavi, Soanso, sa fie cum va doriti voi cu urmatorul bb, si in cazul in care va hotarati, sint prin preajma sa va fac galerie!
Cata, iti tin pumnii sa ai mai mult succes cu Bia saptamina viitoare!
Te lasa educatoarele sa-i duci Biei de acasa o paturica sau o jucarioara / carticica, etc. la care tine mult si sa-i tina "companie" pina mergi sa o iei?
Cristina, sa stapaniti sanatosi casa noua si sa aveti parte de multe bucurii in ea!
Joy, Doamne, ce-ai patit cu Vlad, imi pare rau ca nu dati de cap constipatiei.
Mada, imbatare teapana la purcel si gandeste-te si la mine cind papi sorici, pe aici este o delicatesa -:)
Roxi insanatosire Alexiei!
Da, cred ca Rachie este geloasa si ma bucura ( citeam inainte sa nasc ca este ifreasca manifestarea asta, mai grav ar fi daca un ar avea-o , deci nu-mi fac probleme si sint linistita ca nu si-a exprimat-o niciodata violent, tine la frate-su', vorbeste cu el, iar el o soarbe din oki) acum sintem in faza cind ii ia absolut toate jucariile ( i-am luat din alea de rontait ca il maninca gingiile si mereu vrea sa aiba ceva in guritza) i-am luat scaunel lui bobitza si a vrut si ea masuta de la scaunelul ei ( de cca un an jumate n-o mai foloseste, ea statea pe scaunel si manca la masa adultilor ) zilnic ii dau pampersi, body-uri, paturici sa-si imbrace bebelusii ei si citeodata alaptam impreuna...
Madutza, sa aveti succes cu regimul si sa va mutati rapid in casa, daca n-o fi de Craciun, poate de Anul Nou.
Cami, mi-o imaginez pe mezina facind pe educatoarea langa papuselele aliniate ![]()
Leea draga
, iti inteleg nostalgia , nu poti pentru o perioada sa lasi ambele paturi in camera, eu asa am procedat cu Rachie pina cind am mutat-o in cel mare?
asa ,poate va obisnuiti amindoi cu ideea schimbarii.
Corapino, spor la invatatura, nu stiu cum poti cu doi misunici prin zona, esti tare!
foarte des ma gandesc la tine ( fiindca te admir ) am mai spus-o, si repet, as vrea sa ajung la intelepciunea ta sa pot accepta ca odata cu venirea copiilor pe lume este normala dezordinea, as vrea sa am aceeasi atitudine pozitiva si sa ma amuz,dar, din pacate, nu ma pot debarasa de prostul obicei de-a aranja, a curata ca o dementa, fara odihna, chiar daca munca mea este zadarnica.
daca ai sfaturi, sint oki si urechi fiindca vreau sa-mi crut agonia . barbatul mi-a spus ca nu mai exista nici o "cura" si sansa pentru mine ( s-a luat cu mainile de par cind , in urma cu vreo luna m-a prins in basement dand cu aspiratorul la doua noaptea fiindca nu reusisem de citeva zile si eram disperata )
Fee, ma bucur ca te mai "vad".
Joyulet, imi pare tare rau de vestea proasta.
Asa cum spunea si Meems, priveste partea buna a lucrurilor ( stiu, este greu ) sinteti sanatosi si sinteti o familie unita. Cristi este tanar si o sa-si gaseasca sigur un job .
Succes participantelor la concursul cu felinare.
Eu va sustin din culise fiindca nu stiu cind o sa mai dau pe dc, si nu vreau sa incurc pe nimeni ( sau sa nu castig, fiindca sint competitiva si as face citeva nopti albe
)
pupicei!
Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.