Colectia de toamna-iarna 2005 (220)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ura, azi e iarasi sarbatoare, Maria cea sugubeata face trei anisori, sa traiasca si sa fie sanatoasa! Ioana draga, sa-ti aduca bucurii printesa (alaturi de cavalerul Stef, desigur)!!!

PS: si incearca sa nu-l mai capsezi pe fratior, ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Intai si intai LA MUUUULTI AAAAANI!!!!! Maria de Ioana. Sa fii fericita, iubita si norocoasa. Si multe cadouri pe plac sa primesti.

Maria, super realizare. Eh, trec ele si durerile de sale.

Mihaela, Alexandra - Maria (01.12.2005) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Pischi, asa-i, e fain sa treci a doua oara prin etapele de bb mic, parca ne bucuram inca si mai mult .
Si intr-adevar e fain cu doi nazdravani, au momente de bucurie pura doar pentru ei, de joaca din tot sufletul. Chiar daca in general ne cam storc [:P]

Cu capul in nori cum sunt, uitasem tocmai de sarbatorita zilei:
La multi ani, Maria!! Sa cresti frumos si sa ai parte numai de bucurii alaturi de mamica ta minunate, de fratiorul scump, de tati care va ia pe toti in spate si de toti cei dragi voua

Noi o sa petrecem mini-vacanta asta in stilul care ne asteapta si de sarbatori: misunand pe-acasa si sperand macar la vreun film bun seara tarziu, dupa ce culcam trupa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI, MARIA! Sa cresti mare sanatoasa, frumoasa si sa dea Domnu sa ai parte numai de bucurii si realizari!
Ioana, sa-ti traiasca "comorile" si sa iti aduca numai bucurii!

Mandy, ma bucur ca esti intro pasa mai buna! Sa dea Domnu sa iasa soarele si pe strada ta cat mai curand!

Dupa indelungi gandiri si raz-gandiri, concluzionez ca ma inscriu si eu in concursul "felinarelor"... macar incerc! Sper sa fac rost de toate cele, ca nu prea am nimic in casa ... Doamne ajuta!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

L Multi Ani fericiti draga Maria,, iti dorim numai bine, sa fii sanatoasa, fericita si implinita.

Fetelor va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

IOANA sa-ti traisca mamarutza MARIA!

Sa aiba o copilarie fericita, iar tu sa retraiesti bucuria copilariei alaturi de ea si de Stefan!
La multi ani!

MITZA, daca esti pe receptie:
1. te votez presedinte!
2. daca tot te-am votat, cer si ceva in schimb [:D}...glumesc!
Vreau sa te rog, daca stii cumva de exista vreun
ghid de realizare a analizei cost-beneficiu in limba romana si oficial. Daca se poate, poate imi dai un link sau un email. Multumesc!

INAAA...cu maaare intariere un LA MULTI ANI si multa sanatate RACHELINEI! Te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

La Multi Ani fericiti, sanatosi, baftosi si banosi Mariuca draga, sa fii mereu inconjurata de bucurie si de familia ta.
Tania daca nu arde iti trimit marti un manual scris de oamenii din directia mea in doemniu si sa vad ce documente mai avem. Acasa nu prea am nimic le am pe toate la birou.
ma chinui sa scriu mesajul de o ora nu stiu ce naiba are cablul de internet de se tot intrerupe.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Tania uite-te aici http://www.sgg.ro/docs/File/UPP/doc/manual.pdf.
Se refera la evaluarea politicilor publice, pe la pag. 18 are o descriere a analizei cost-beneficiu. este destul de veche, dar ebuna. daca nu e tarziu marti iti dau mai multe documente.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maria cea cuminte si draguta, sa fii mereu feiricta si iubita si sa ai parte de tot binele din lume! Ioana draga, sa-ti traiasca fetita scumpa!

Maria-Alexia- wooow, catai bebeloiul mare aveti deja. A facut primii pasi!Nu-mi vine sa cred. parca mai ieir statea cumintica in scoica si s euita cyum joaca Sarah si Cisti fotbal.

Ma reintorc la tonele de carti din sala mea de bblioteca si la proiectul meu cel de toate zilele.

PS - simt miros de bricolat in aer, dinspre Corapino si Andache. De la Baia Mare nu vine nimk...cat despre SUA...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mitzo, util link, dar scoate punctul de dupa "pdf", la finalul linkului, ca doar asa merge.

Sa inteleg ca tot singura si George-less esti.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput