Colectia de toamna-iarna 2005 (220)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

MITZO dau o bere, e bine marti, nu-i bai.
De ars, arde oricum, ca doua primarii s-au trezit acum ca au SF-urile gata si vor ACB sa depuna proiecte pana pe 20 decembrie . Sa mai zic ca sunt proiecte integrate, cu investitii combinate...iti dai seama ce alternative voi scoate eu in ACB .
Asa da, Mos Nicolae!
Multumesc ca ai raspuns asa de repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, MARIA!Sa fii fericita si iubitoare, sa ii bucuri pe parintii tai cu tot ceea ce faci!

NEGARA, ati avut evenimentul de sfintire a casei?

FELICITARI pt concurs, tare as vrea sa am timp si eu, sunt pasionata de lucru manual, e defect profesional, dar doar va voi urmari de data asta..SUCCES!

Sanatate multa si weekend prelungit frumos va dorim!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani, Maria
sa cresti mare, sanatoasa si voioasa alaturi de familia ta frumoasa

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Maria scumpa, surioara de cumintenie a Riannei, iti dorim sa ai parte de o zi speciala si sa te bucuri din plin de dragostea parintilor si a fratiorului tau.
Ioana si George, sa va traiasca printesa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

eu sunt tare suparata, am ajuns cu Bia la spital cu febra mare are faringita acuta si traheobronsita acuta , am refuzat internarea si acum mergem la spital din 12 in 12 ore sa ii faca tratamentul. Are branula in mana si face ca toate cele ca sa o dam jos ...
asta dupa 4 zile de gradi , saptamana viitoare sta acasa si apoi sa vedem cum se va simti

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi ani, Maria !
Micuta frumoasa cu ochii ca migdala, sa iti fie viata lunga si plina de noroc.Sanatate multa!
petrecere frumoasa cu multe jucarii.
Ioana, sa iti aduca numai bucurii micutele tale comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

cata, sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

CATUTZA , sanatate multa Biencutei!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

LA MULTI ANI, MARIA!!

AM TERMINAT PROIECTUL cu tot cu poze. nu v-arat nimic, desigur. dk e, doar pe adresa presedintei sa trimit...

acum tb sa strang ca arata in sufragerie de zici ca am asamblat 500 de felinare, nu unul. plus ca pute a niste substante dubioase, de m-am si speriat ca sunt gaze...

EDIT: ma intreba nichita, punand degetul pe ecran, pe logo pampers: ce este asta?
e semnul pampers, mami.
nichita: daaaa?
apoi plecand si vorbind singur (vb singur destul de des:)): semnul acesta ne spune sa facem kk la wc. daca nu vedem semnul pampers, inseamna ca facem kk pe noi, sa ne murdarim, sa ne stearga cu servetele...si a continuat, dar nu-l mai auzeam ca se indepartase mult de mine, ajunsese la el in camera si tot isi explica

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

seara buna.

LA MULTI ANI MARIE SCUMPA, SA FII IUBITA TOATA VIATA, NUMAI FERICIRE, SANATATE SI BANI CU CARU' ITI DORESC

anda si ce te mai vaitai ca nu vb Nichita...Vlad nu vb mai deloc singur...nu cu jucariile...cand si cand incepe de spune singur poezioare sau cantecelele din cutiuta muzicala, dar daca se stie auzit se opreste.
FELICITARI pentru felinar. abia astept sa-l vad.

va pup, Noapte Buna

Mergi la inceput