Copiluti de mai-iunie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
nelia spune:
Poze si filmulete: www.dropshots.com/aurice
Adina, da' ce credeai ca te-am uitat? Chiar daca, sa zicem, te-am fi uitat pe tine
, cum crezi tu ca un copilut ca Ema poate fi uitat!?!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
nelia spune:
Onixone... asa tata, asa fiu! E frumusel foc si asa tuns, ba chiar mai frumusel, ca i se vad trasaturile. Si se mai vede si cit de bine seamana cu tati... doi intelectuali ai acolo in casa, noroc cu tine ca ii mai scoti din carti si din calculatoare, ca pe tine te vad titirez din ala ca Agata mea... Sfiiiirrr incolo, sfiiirrr incoace... si cu gura pina la urechi. Asa-i or ba?
nelia spune:
Si tot eu... mi s-a facut dor de limba romana! Dar de limba aia veche, cu expresii una si una! Asa ca, in seara asta m-am uitat la Ryna... l-ati vazut? Imi place actrita din rolul principal: Dorothea Petre.
gabitzam spune:
Adina, un V.Smile Pocket va primi si Andrei de la Mos Craciun.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Aurasa spune:
Adina - Catalin se joaca la calculator doar cu joculetele PitiClic, in rest nu e tentat decat sa deseneze, asa cum poate el. Dar nu foarte mult.
Olga - Ambele nume sunt frumoase.
Cloreta spune:
Bun adimineata!
Am recuperat si noi gargarita aseara, e mult mai bine dar tot mai are in gat mucozitati:( Nasul nu ii mai curge deloc dar pentru ca s-au dus mucozitaile spre gat mai tuseste din cand in cand.
Marti o ducem la gradi si sper sanu se mai pricopseasca cu ceva ca ma enervez.![]()
Olga, Sophie imi place muult.
Adina, ma bucur ca mai treci si pe la noi si, vorba Neliei, nu te uita si mai ales pe Ema
Monu, cum sunt fetele cu sanatatea?
Chris, ce coincidenta cu pustiul! Au simtit puisorii ceva....
Calculator, nici noi nu am incercat prea mult, o apuca foarte rar dorul sa scrie litere si cifre si sa le vada pe monitor si cateodata i-am mai arata eu jocuri online dar cu mouse-ul nu se descurca. Nici noi nu am incercat sa o invatam ceva, are timp, daca prefera papusile si alte jocuri e bine, important e ca se joaca si nu se plictiseste. Am observat ca totusi in preferintele ei, calutii sunt pr primul loc, oricat s-ar juca cu alte jucarii tot de astea se bucura cel mai tare. O sa ii cumpar un cal si ne mutam la tara :))))))))
Ce e la patinoar? Nu ca am iesi, nu o scot inca pe garag din casa si oricum tati nu e acasa pana dupa amiaza ca are intalnire cu niste clienti.
Hai ca dau dintr-una in alta. Astia cu capmania ce mai mizeaza ei pe faptul ca romanul e pomanagiu. Erau niste pustoaice pe strada care imparteau pliante de la.. nici nu stiu ce partid. Si vine o cucoana masiva super hoarat spre ele: va descalific, nu dati la toata lumea brichete. Fetel au inceput sa se scuze ca nu au toti brichete, unii au doar pliante. God! La mama au venit la usa cu punga, astia aveau raclete de curatat parbrizul, i-au lasat vreo trei pungi ca fi-mea s-a gasit sa le spuna poezii la usa:))) Mama le-a dat si nume si a si semnat o lista
si aseara suna telefonul si ma cheama pe mine. Era una de la partidul cu pricina sa imi multumeasca pentru .....nici nu mai stiu ce naiba zicea ca eu cand a inceput sa vb si sa spuna ca suna din partea candidatului cutare i-am zis scurt sa nu isi piarda vremea cu mine. Dar tipa super amabila, calma si insistenta a zis ca vrea doar sa imi multumeasca din partea lui nea. Bine ca a pomenit doar numele mamei mele ca ma lua damblaua. Pe urma i-am zis si mamaei mele sa nu mai faca d-astea dar ea nu e genul sa inchida usa oamenilor in nas.
Va pup si va urez o zi faina, azi musai sa fac cartofii aia .
Danelutza
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
onixone spune:
ADINA: eu zic sa o lasi sa se joace de-a gradintia pana nu mai poate.Daca o bagi pe playstation nu o mai scoti
Multumes pt comentarii, e dragutel numai cand il vad tuns asa scurt imi vine sa ii dau numai dupa ceafa.Hmmm....sechele cred... ca tata imi facea asa.CAnd treceam pe langa el , jap...una dupa ceafa(in gluma bineinteles).eh...au trecut 30 de ani si acum cand ma vad cu el, s-au inversat rolurile.Trec pe langa el si jap una...si ii spun: mai tzii minte?!?!?!( si plec satisfacuta)
Da Nelia, cam asa este, numai ca, cate o data imi mai cade zambetul asta.DA, eu sunt cu distractia si prosteala in casa.Si fii-miu imi seamana, cum aude o melodie, cum ne urcam pe scaune si dansam, si ta-su isi face cruce.
(adevarul este ca alex a vrut), desi sotul a insistat daca alex nu vroia nu il tundeam.A vrut cu masina de tuns si era incantat ca il gadila.In fine...imi spunea sotul ca am facut o fetita din Alex( si iar sar de la subiect si spun ca...acum cateva zile fii-miu se dadea din 5 in 5 minute cu lip gloss si zicea ca e fata).Si ca daca vreau fata....( si acum ma asteptam sa zica sa imi fac una) ...dar el zice: well...tough luck!ce sa mai zic...
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Ada_74 spune:
Clara, da' pana la urma de ce iti tot multumea nenea ala
? Apropo de campanie, vad ca astia sunt disperati rau de tot, de au inceput sa imparta pachetele in gradinite. Sergiu a primit de la PNL creta, creioane colorate si niste pliante, ca sa stie baiatul cum si cu cine sa voteze.
Ma intrebasei de Iulia. Mananca de sparge si e relativ cumintica, de 3 zile a descoperit ca e mai bine la mami in brate, si nu oricum, ci doar plimbata, ca sa vada si ea ce avem prin casa. Si e de ajuns sa o bagi putin in seama, ca zambeste cu gura pana la urechi.
Nelia, ce bine ii sta Agatei in costumul de patinaj! N-ai de ce sa fii suparata, locul nu conteaza, ci sa invete sa treaca peste emotia competitiei. Te-am auzit cum trageai aer in piept la ratarea ei
. Cred ca tu aveai emotii mai mari.
Funduletul lui Lisandru cum mai e? Iti pot spune cu ce am rezolvat-o intr-un final pe Iulia, dar nu stiu daca se gaseste la voi - violet de gentiana, iar pentru finisaje - ulei de catina. Saru'mana, Laura, pentru pont, acum are si ea un fundulet frumos si lucios de bebelus.
Olga, bag de seama ca tu cauti motive ca sa nu dormi
. Si eu votez pentru Sophia.
Sanatate multa lui Tony.
Adina, Sergiu se mai joaca pe Poissonrouge.fr. Nu-i nevoie sa-i impun limita de timp, ca oricum dupa vreun sfert de ora se intoarce la jucariile lui.
Oana, e la fel de frumos Alex si tuns, da' pe mine ma apuca tristetea cand vad ca cineva tunde zulufii copilului, poate pentru ca la noi in familie ducem lipsa de asa ceva.
Lili
onixone spune:
Felicitari pt Agata, Nelia!!!
Incredibil, acum se joaca cu jucarii in rochita de patinaj, acum e cu patinele in picioare si face minunatii pe gheata....Inca o data felicitari!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex