Copiluti de mai-iunie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Laura...sper sa citesti mesajul azi.Am fost la rochita si nu e ALBA ALBA, e un crem deschis si are destul de mult auriu.Ea este frumoasa, dar nu am luat-o ca pt ca nu era alba.Maine pun pachetul, da-mi un raspuns repede te rog.

Fetelor daca vedeti mesajul asta si imi puteti furniza nr Laurei de telefon as fi recunoascatoare.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Felicitari pt Agata, Nelia!!!
Incredibil, acum se joaca cu jucarii in rochita de patinaj, acum e cu patinele in picioare si face minunatii pe gheata....Inca o data felicitari!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salve!
Adina, s-au facut 9 luni de cand n-ai mai scris ?! Moama, da' trece timpul, nu gluma. Te plangeai de nopti umede... ei bine, nu esti singura. Si noi tragem din septembrie, mai precis din prima saptamana de cand o duc la gradi. Initial n-am corelat cele doua evenimente, dar am constatat ca, dupa prima ei boala, cand a trebuit sa stea acasa, ca n-am mai avut probleme... apoi am reinceput gradi, si a reinceput odiseea schimbatului cearceafurilor in miez de noapte . E clar, cred ca vine prea obosita de acolo, altfel nu imi explic. Acum iarasi suntem intr-o perioada buna, cand se trezeste singura, dar sta de aproape 3 saptamani acasa. De marti o duc din nou la gradi...

Cu jocurile pe calculator sa va povestesc cum e la gradinita (de stat) unde e Carina: au materii optionale, printre care si "calculator". Desi in mod normal n-as fi dat-o asa de mica la aceasta "materie", anumite obligatii m-au determinat s-o inscriu. Buuun. N-am reusit sa aflu prea multe de la ea, insa am fost la o lectie deschisa a grupei, si, din cauza ca ajunsesem mai devreme, m-am bagat in sala in care stiam ca are ea "calculator". Doamna le daduse drumul, dar cativa copilasi mai zaboveau pe la mese: pe monitorul Carinei era deschis un MS Paint, in care probabil lucrase ea, pe monitorul prietenului ei era un joc dintr-acela ca la slots (tragi de o maneta si o bila incepe si alearga prin masinarie... nu stiu cum se cheama ), iar pe alt monitor era.... HERCULES ! Am crezut ca nu vad bine ! Oricum, dintre jocurile pe calculator, singurul care m-a pasionat (in anul III de facultate !!!) a fost Hercules, si mi-e tare drag... dar cum sa inveti niste copii de gradinita sa se joace pe calculator ?! Eu, acasa, n-o las decat la desene animate, pentru ca sa vina una la gradi sa mi-o corupa cu jocuri Ce porcarie !

Nelia, felicitari Agatei ! Nu conteaza locul ! M-am uitat si eu oleaca pe pozele voastre, si l-am confundat initial pe Lisandru cu Tudora

Olga T, frumoase amandoua numele ! Multa sanatate lui Tonila !

Chiar ca au innebunit astia cu partidele ! Azi de dimineata a sunat una "din partea PD-L Sector 6" sa ma intrebe daca ii acord un moment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Oana, ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

sarut-mana Ada

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Buna seara! Am vazut ca va mai amintiti de mine si nu-mi vine sa cred tinand cont de faptul ca nu am mai aparut pe aici de mai bine de o luna de zile. Vreau in primul rand sa va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea. Nu le merit pentru ca nu mai apuc sa scriu deloc. Sunt foarte in urma cu cititul, dar incerc sa nu sar pagini, asa ca acum sunt cu vreo 5 zile in urma. Dar tinand cont ca sotul nu este acasa, poate reusesc sa recuperez. Sau poate nu.

Ar fi cam penibil sa scriu pentru fiecare caci abia daca stiu ce mai faceti si poate informatiile pe care le am sunt deja invechite. Insa nu ma pot abtine sa nu o felicit pe OlgaT pentru minunea din burtica, sa ma bucur pentru ca va avea o fetita (mie totdeauna mi-a placut ideea de frati de sex diferit) pe care o cheama si Sophia pe deasupra. Olga sa te bucuri de ea cu tot sufletul. Am asa o presimtire ca va fi un copil cuminte si te va lasa sa dormi. Imi pare rau pentru pierderea suferita de tine si Fane si va trasmit sincere condoleante. Din pacate stiu ce inseamna sa pierzi un prieten bun si este foarte dureros.

Si inca un raspuns pentru Oana: am avut si eu aceeasi dilema ca si tine, nestiind daca ar fi bine sa o mut pe Maya de la o gradinita mediocra, unde mi se parea ca se simte bine, la una foarte buna, dar care era ceva nou pentru ea. Si am mutat-o pana la urma de gura lui Mircea. Si ii multumesc mereu lui Dumnezeu ca am facut-o. Nu numai ca Maya nu a avut nici o problema cu acomodarea (si ea nu este deloc un copil sociabil), dar progreseaza vazand cu ochii. Este o diferenta atat de mare intre cele doua gradinite. Asa ca eu zic sa il muti si sa nu-ti faci griji legate de acomodare. Daca gradinita este net superioara nu ezita nici o secunda.

Cam atat. Imi pare tare rau ca nu mai tin pasul cu voi, dar efectiv daca nu apuc sa ma uit pe forum la servici, acasa de cele mai multe ori nici nu deschid calculatorul.

Va sarut si sper pe curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI de SF ANDREI. Multa sanatate, fericire si iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREEILOR SI MICUTI SI MARI ...
SA TRAITI CU NUMELE SI SA FITI SANATOSI , PETRECARETI SI CU CHEF DE VIATA ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

La multi ani pentru Andree si Andrei!

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumesc de urari in numele Andreiului meu

Sa traiasca toti sarbatoritii zilei, mamici si pitici!
La multi ani Androix si Andreea.a+sotul si Ericozaurul! La multi ani Andreas de Elisor!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput