Copiluti de mai-iunie 2005 (91)

Copiluti de mai-iunie 2005 (91) | Autor: gabitzam

Link direct la acest mesaj

Continuare de la Capitolul 90

Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )

INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC

* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata,Tudora si Lisandru
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* Cris_kim --- IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor

* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* blackpanterro --- AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* Oana C --- EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA

??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice

Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Oana, pai se mananca... si inca cum ! Sa vezi cum arata totul la sfarsit... De fapt nu sunt altceva decat fructe, combinate cu ciocolata, ciocolata alba, caramel si uneori strawberry sauce.

Si eu, ca si tine, desi am tot vazut poze cu Lisandru, am impresia ca e un bebelus... apoi ma gandesc la Patrick al meu ca face doi ani si nu stiu cand a trecut vremea!

Fetele care cocheteaza cu gandul de bebe 2, ce faceti? O lasati singura in lista pe OlgaT? Haideti ca nu stiti ce pierdeti !

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza asa-i zice mai nou la " mi-e somn de crap?!"

Io o inteleg pe Oana Jipa cu trecerea timpului ... cat as avea pretentia de la mine ca-s o fiinta cerebrala insa in ultimii 15 ani naiba sa ma ia daca io mai stiu cand au trecut anii ... acusi eram tanara doamna fresh maritata si cu un plod la purtator aparut in mod cu totul spontan ,iar acusi ma uit la mecla mea in aparenta neschimbata si la anii din buletin si ma intreb retoric "ce-am facut in ultimii 15 ani?!"
In ritmul asta ma sperie gandul ca maine voi face 40 de ani si stupoare ... ce-am facut in ultimii 5 ani?!... am trait bine

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Gabitzam..pai da tocmai de aceea mi-am cerut scuze fetelor care au nascut dupa.M-o fi marcat nastereea lui Nelia cumva in inconstient si eu nu stiu.Mi-aduc aminte ziua cand a nascut ca i-am zis lui barbate-miu: Nelia are 3 copii.Acum il vad si pe Radu cu mainile in mancare.

Florentina: acum am vazut ca nu ti-am spus ca sunt extraordinare display-urile.Am ramas cu gura cascata, ca am uitat sa scriu.Tu le creezi? Eu de abia ornez salata beuf(si aia o fac la fel indiferent ce anotimp-om de zapada )

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina G

Chrisdun- ai mai facut comanda pe redoutul frantuzesc? Ca ieri a facut prietena fratelui una si i-a luat-o. Sunt curioasa daca primeste ceva. Eram hotarata sa fac si eu una de incercare, sa iau niste jucarii dar am avut sansa sa gasesc pe cineva in State care imi poate aduce niste jucarii la super pret. Maya poarta acum hainute luate in primavara de la redoute, nu imi vine sa cred ce afacere am facut... chiar, parca si tu luasei geaca aia groasa, lunga, la 4E, pentru Carina, nu?

'Neata !

Florentina, mey, pune-o pe prietena fratelui sa verifice tara de livrare ... pentru ca de ieri au scos Romania din lista tarilor unde se livreaza... deci adio lr ! Intr-adevar, am luat hainute super, mai am o sacosa intreaga pentru Carina... si o sa imi mai comand de la solduri, pe adresa varului meu din Fr. Da, am luat si noi geaca aceea lunga, i-am luat 2 Carinei si una mie

Wow, ce minunatii stii sa faci ! Sunteti o familie tare frumoasa, iar copiii sunt adorabili ! Eu nu ma incumet la al doilea, sorry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chris, dar ai asa o reteta frumoasa de facut copil
Glumesc, nu te supara pe mine, fiecare isi stie posibilitatile. Nici eu nu ma incumetam la al doilea daca nu aveam posibilitati financiare, un sot care ma ajuta enorm si un job stabil.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Io recunosc ca daca as avea siguranta unui venit acceptabil as mai face un copil chit ca al meu refuza ideea ... dar cum nu va fi asa si totu-i relativ ma bucur si ma felicit pentru ca am doi ... cand vine Bianca acasa Delia e prima la usa ( daca mai are loc de caine) cu manutele intinse strigand " sora " ...se imbratiseaza asa dragastos si mi-e un drag de ele de mor ...

Onixone educatorea mi-a sugerat totusi albul ... tu-le mama lor de pretentioase ... chiar sunt curioasa cate etite vor fi in alb ...exact ca si banii care se strang pentru cadouri ...eu si inca doi trei parinti ...

Doamna Gusta nu mai ziceti nimica?!

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Mai fetelor va ajut eu cu LR de aici din Uk.Da-ti un Pm si discutam, cine tine neaparat sa cumpere de la LR.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

Laura.Cand are serbarea.Pretul mi se pare acceptabil,Eu trimit un pachet in romania pt mama si pot sa pun si rochia.daca nu cauta pe internet si ma duc si iau.Stii de ce insist sa o ajut.Pt ca eu la gradinta la o serbare una dintre educatoarea care ma iubea mult, a insistat ea sa imi faca rochita alba.Si am suferit mult ca aveam cea mai urata rochita.Femeia cu buna vointa de altfel, dar...eu am ramas marcata...

http://www.mothercare.com/Mothercare-Angel-dress-up/dp/B001G9XNCQ/sr=1-40/qid=1227687849/ref=sr_1_40/277-2247313-1583364?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42850041&mcb=core

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ma dor muschi pe care nu stiam ca-i am
Daca va povestesc de ce va terminati de ras: vineri cand am mers sa luam copiii Mihai a avut stralucita idee sa dam prin hronbach sa vedeam daca au adus brazi. Am mers, brazi erau dar nu era nici un angajat prin zona si mai toti erau deja bagati in plasa asa ca nu ne-am incumetat sa luam unul pe neve. Ne-am suit in masina si dam sa plecam spre copii. El: vaaaai, ce rau imi pare ca n-am luat! Frate, daca se vand toti??? Ce ne facem??? Bai, deci mai e mai bine de o luna pana la craciun, daca se vand mai aduc astia ca nu-s tampiti. Nuuuu, hai sa ne intoarcem ca trebuie sa luam in seara asta ca pana ajungem noi iar aici se vand. Ii zic la misto: lasa ca merg eu singura cand aduc copiii marti si iau eu. Deci a luat-o de buna si m-a tocat marunt de vineri pana ieri dimineata sa ma duc sa iau brad. Iar el nu are nici o vina, cea mai mare proasta sunt eu ca nu i-am dat cu flit. Si m-am dus, mancav-as! Si am luat ditamai bradu de peste 2 metri de nu incape nici in lift. Dar si de incapea oricum nu am lift la soacra-mea ca sta la 3 din 4 asa ca m-am luptat singura cu bradu. Da-i baga-l in masina, scoate-l, urca-l trei etaje, deja nu mai aveam aer ieri cand am ajuns acolo. I-am spus ca e prima si ultima data cand ma prosteste asa si sa nu ma supere ca-l blestem sa fie liftul stricat la noi cand o fi sa-l aducem acasa si nu-i raman decat doua variante: ori doarme cu el in masina ori il urca pe scari pana la 10.
SI azi dimineata cand m-am trezit nu ma puteam misca, in prima secunda uitasem cu desavarsire si nu stiam de ce...

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am uitat: sa nu va faceti griji cand lipsesc de la pisiu! Inseamna ca locul e www.dropshots.com/costinesti2008#date/2008-11-21/20:24:26" target="_blank">OCUPAT!

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput