Copiluti de mai-iunie 2005 (90)
Continuare de la Capitolul 89
Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC
* Loreen ---
DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama* Nelia ---
TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata,Tudora si Lisandru* onixone ---
ALEX - 03.05.2005 - Londra* Cornelia ---
STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan* Fran ---
PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete* TDI ---
ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa* pisik 4ever ---
OLIVIA - 08.05.2005 - SUA* Ada_74 ---
SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu* Corni ---
TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta* tamar ---
ADINA - 11.05.2005 - SUA* Anky ---
CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda* Androix ---
FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip* Robotzica cucului ---
MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada* Simiena ---
ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti* Mygirl ---
ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta * Florentina G ---
MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti* corail ---
ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania * lucas ---
MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti* Beatriced(patriciaRO) ---
ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos* simona_filipas ---
DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara* monu ---
ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana* gabitzam ---
ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi* Babygirl ---
EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti* ChrisDun ---
CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti* Cloreta ---
TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora* ralwka ---
IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti* Margott ---
DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti* omustata ---
MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA* Andutzy ---
DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti* denisa73 ---
CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania* gusta ---
MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda* Ruxel ---
BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca* Aurasa ---
CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti* Mercedes ---
BIANCA - 03.06.2005 - Oradea*
OlgaTarziu ---
ANTHONY - 04.06.2005 - Canada * Danelutza ---
ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia * Tora97 ---
ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti* Iuliana ---
DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele* Sufletzica ---
SARA - 09.06.2005 - Bucuresti* Cris_kim ---
IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia* NewMami ---
PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada* elisor ---
BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas* andreea.a ---
ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti * monicica ---
ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert * Mickyyy ---
DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti* ioanailincam ---
ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an| Ana - am 1 anisor
* mynicegirl ---
CATERINA - 26.06.2005 - Singapore* blackpanterro ---
AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania* saryta ---
SARA - 27.06.2005 - Iasi* Oana C ---
EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice
Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)
Raspunsuri
Androix spune:
Hai, nu se inghesuie nimeni? Am fost la piata, acum ma apuc de gatit si ma gandeam ca deja gasesc capitolul cel nou cu doua trei pagini si cand colo...
Deci criza financiara loveste in plin si mai ales in creierul meu. Sunt speriata de bombe asa ca m-am intors la obiceiurile capatate in vreme de restriste financiara, adica facutul pietei. E mai ieftin, mai natural dar putin mai incomod. Nu am mai fost la cumparaturi de vreo cateva saptamani bune si deja se vede
Nu, nu la buzunar ci la congelatorul cam golas, la diversele prostioare care umpleau bucataria pana la refuz si pe care in final le aruncam pentru ca se stricau inainte de a apuca sa le consumam. Inca mi-e frica sa merg in carrefour. Pentru ca mi-am propus sa merg cu lista din care sa nu sar. Dar mi-e frica pentru ca stiu sigur ca o sa sar
Periodic trec printr-o fixatie: a fost o data fixatia numita iaurt. Cu mult inainte se devin mama, pentru ca acum iaurtul e binevenit in cos in orice cantitate. Dar cu vreo doi ani inainte sa-l am pe Filip cumparam cate 10-15 iaurturi. Trei sferturi din ele populau frigiderul pana expirau apoi vedeau direct cosul de gunoi. Si cum se golea frigiderul simteam chemarea iaurtului.
Acum trec prin fixatia detergent, produse de curatat, odorizante de toaleta si sapun. Deci bugetul e serios afectat daca sunt scapata in acest raion. Macar astea nu expira asa ca sunt folosite pana la ultima granula
Si totusi trebuie sa scap si de fixatia asta si trebuie sa-mi educ femeia care foloseste produsele de curatat ca poate la fel de bine sa foloseasca 3 tipuri de smacuri in loc de 8. Numerele sunt din capul meu, mi-e frica sa merg sa le numar asa cum mi-e frica sa merg la cumparaturi.
Va place ce dileme am?
Gata, ma duc sa gatesc ca azi imi iau acasa dinozaurii astia mici si daca n-am mancare proaspata pentru ei e grav, si daca n-o fac acum dupa ce ii iau pe ei nu mai apuc sa stau in bucatarie decat cel mult ca sa fumez o tigara. Fac asa: mancare de praz cu masline, ciorba de perisoare si pentru ei special chiftelute marinate din carne de curcan amestecata cu porc si piure de cartofi. Si pentru sufletul meu o salata de cruditati, morcov si telina cu maioneza. Iamiiiiiii
PS Oana, esti frumoasa, mey, dar si bratara si cerceii sunt super!
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Danelutza spune:
Androix in calendarul meu pe perete, scrie la ziua de astazi Sf.Filip. In al tau ce scrie ?
Speram ca dai ceva de beut 

Elvetia in miniatura
Androix spune:
Pfuuuu, si-n al meu scrie la fel!
Dar ce sa-i fac daca e un sfant asa mai putin serbat tot uit. Poftiti la un pahar de ce vreti voi! ![]()
Multumesc, Danelutza, ca mi-ai amintit!
Creatiile mele
Androix spune:
Clara, cu dedicatie pentru tine
www.dropshots.com/costinesti2008#date/2008-11-01/18:54:27" target="_blank">Cei mai infocati admiratori ai creatiilor mele! Va rog, ignorati teancul de rufe de pe canapea, intre timp le-am calcat ![]()
Creatiile mele
gabitzam spune:
Moaama, ce a crescut Georgia! Nu mai vazusem poze cu ea de multa vreme.
Imi dau seama ca n-am mai vazut de mult poze cu Alexandra constanteanca, si nici mami Oana n-a mai dat pe aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ioanailincam spune:
Salutare!
Of, tocmai voiam sa plec (nu stiu de ce n-am facut asta pana acuma
), dar e musai sa raspund la 2-3 trebusoare, mai toate catre Androix:
Soro, te inteleg perfect cu cumparaturile: noi mai putin de 300 RON nu lasam pe tura de Carrefour/Cora/Auchan
, evident cumparand tot felul de nimicuri sau produse la oferta. Luasem si eu aceasta decizie eroica, sa ne intoarcem la piata, dar saptamana asta nu scapam caci maine duc Matizul in service, care este chiar langa Auchan, dracia naibii. Dar de saptamana viitoare, precis o mai rarim
.
In legatura cu cartile de colorat, vedeti ca este targul de carte Kiliprim la Sala Dalles (pana duminica) si au destul de multe si reduse pe deasupra. Mogaldea are o tona, nu am habar cine le-a cumparat (probabil soacra-mea). Dar de spaima ca nu mai gasesc, alertata fiind Gabitza, am mai fost azi o tura la targ si i-am luat 6
. Noroc ca erau super ieftine: 2 RON (subtiri, e drept, dar si-asa n-au zile multe).
Nu in ultimul rand, am vazut-o si eu pe Georgia, wow, ce mare e, si eu mi-o aminteam tot asa, bebe, e mandra foc si pe Oana englezoaica am vazut-o, e la fel de mandra.
Gata, va las, ca vorba ceea criza, criza, dar lumea sarbatoreste la Mariott ziua de nastere asa ca-i musai sa iau cadou pe masura
. Week-end placut sa aveti!
PS La Multi Ani pentru Filipi, dar!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
NewMami spune:
Gabitzam, n-am reusit sa vad decat in dimineata asta copanele delicioase ... iti vine sa-l mananci
.
Patrick coloreaza si el, iar acum pot sa-I dau creioane adevarate nu mai trebuie din acelea cu hartie speciala. Lui si mai mult ii plac cartile de activitati mai mult decat cele de colorat, cu labirinturi, sa aleaga pictures the acelasi fel, sa incercuiasca care-I mai mare sau mai mic, etc.
Si cum spuneam acum e cu jocurile pe computer si tot felul de site-uri, dar si cele clasice: http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=3055954&kw=&origkw=&parentPage=search&f=PAD/TRU%20Age%20Filter/3%20&%204%20Years ;
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2686411&kw=&origkw=&parentPage=search&f=PAD/TRU%20Age%20Filter/3%20&%204%20Years ;
Nu te supara frate, mai are unu care-I place mult de tot, ceva combinative intre nu te supara frate si maching cards (nu-I gasesc link-ul).
Mai ales ca putem participa si noi, n-am crezut ca vor avea atata trecere la el.
Cloreta, nu mai pot merge shopping cu Patrick ca tot isi aduce aminte. Departe-s vremurile cand puteam face orice ca era micut ...
Tati i-a adus din Germania un lego Bob the Builder foarte frumos, sa vad acum ca l-a vazut exact 2 secunde, din greseala l-am lasat in closet in camera noastra si nu stiu cum imi cautam ceva iar el a intrat dupa mine - cu ochii mari - ce-i aia? L-am intors fara nici o explicatie rapid.
Vreau sa il pun de Mos Nicolae langa papucei … sa vedem daca isi aduce aminte, l-a vazut doar doua secunde … ![]()
Danelutza, multa sanatate, asa e primul an ce aduce Isa share-uieste cu drag – si la noi eu eram cea care se cadorisea cu toate celea
.
Oana, frumoase bijuterii, mai ales la asa o gagicuta, conteaza mult si cine le poarta
.
Androix, eu nu-l mai trimit pe sot grocery shopping caci intotdeauna ia alte 10 lucruri de care n-avem nevoie. Paine daca cumpar, cum mancam poate una toata saptamana, o impart in doua si jumatate o bag la congelator si o scot la mijlocul saptamanii. La noi frigiderul ai impresia ca mai intotdeauna e gol, ptr. ca iau cantitati mici, si asta nu din cauza crizei economice de acum, dar nu mai puteam sa support sa arunc mancare la gunoi cand un sfert din lumea asta moare de foame.
Mai bine nu avem o zi ceva anume, ca am luat prea putin, decat sa arunc la gunoi.
IoanaIlincam, asa-i si aici - toti se plang, vai de curul lor dar dau cu credit-ul la greu - chiar daca nu mai pot plati.Bancile sunt in datorii numai din carti de credit miliarde. Cine le-a dat cartile de credit fara sa le ceara nici un istoric. Ei, acum se intoarce roata si sunt panicati - normal, ca n-au stiu sa se intinda cat le e plapuma.
Elisor, e vineri - tot cu sefa pe cap ..
Weekend cat mai placut tuturor.
Mercedes spune:
Salutare,
vad ca vorbiti de carti de colorat io referitor la asta as mai adauga si creioanele de colorat. Sunt convinsa ca fiecare dintre voi au o gramada acasa dar sa stiti ca am dat peste niste creioane super faine faber castel sunt mult mai groase si cu puncte din cauza carora manuta copilasilor nostri nu mai aluneca.Le am primit sunt nemtesti si as da oricat pe ele sa le mai gasesc si eu pe undeva. Deja la cat am ascutit pe ele sunt mici, mici de abia le mai poate folosi. Sunt si de dimensiuni normale ale creioanelor care se gasesc in ro dar acelea nu sunt asa faine. Am luat si carioci dar inca nu le am dat biei.
androix-ti am admirat copilasii si am ramas placut surprinsa la cat de mare e georgia.Ti am admirat si operele, sunt frumoase.
ioana-ce cadou ai luat pana la urma?
Mercedes spune:
newmami-si noi ne jucam nu te supara frate atunci cand timpul ne permite dar bia cu cristi se joaca. Mai avem ceva joc de fapt scrie pe el 150 de jocuri cu diverse jocuri in el vreo 3 tablite jetoane si alea alea.
http://www.jucarila.ro/150-jocuri-intr-unul-singur-p,163.html