Copiluti de mai-iunie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 2
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mercedes Mai fetele sa inteleg ca sunteti in greva de nu scrieti? |
eu sint in febra curateniei, tot ce prind curat, m-a apucat rau de tot si ma tin de ea, nu de alta, dar sa nu ma lase entuziasmul
ce n-am reusit sa fac in patru ani, sarcina plus odrasla acasa, fac acum, si-s tare multumita, doar ca sotul a intrat prin dulapurile de la bucatarie si nu a mai gasit nimic din ce stia el, cica sa-l anunt in care colt gaseste cite ceva, ca s-a pierdut in spatiu
revin miine cu scrisul, ca-i duminica si zi de odihna

Elvetia in miniatura
onixone spune:
EU NU SUNT IN GREVA...NU AM AVUT CURAJ SA SCRIU
Nu stiu daca v-am povestit zilele trecute, il certam pe Alex si dupa ce am terminat ce am avut de zis mi-a raspuns el:NU! TE LOVESC, SI TE ARUNC PE GEAM!
Am crezut ca mor!!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Unde a auzit asta? La desene animate? Ca astia mici baga la cap una-doua cand e vorba de prostii.
Noi stam in casa azi si Andrei numa' pe tavan nu s-a suit. Am profitat de statul in casa ca sa facem nitel smotruiala, ca am putut pasa copiii de la unul la altul.
Acum tipa Andrei prin casa "aoleu ce taraboi, dai intr-unul tipa doi". Asta i-a placut lui din toata Cutiuta muzicala ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Oana si Isabella i-a spus intr-o zi sotului ca-i rupe capul
, asta a auzit-o la gradinita 

Elvetia in miniatura
Mercedes spune:
si totusi vad ca mai sunteti unele in greva ...
oana-si bia mi a facut-o mi a aratat piciorul ca ma loveste si a dat ce ii drept incet din cauza ca nu i am facut pe plac cat timp am asteptat sa termine cristi antrenamentul de fotbal. Ideea e sa sti sa i iei ca data viitoare sa nu mai faca. Am intrebat-o de ce face asta si a zis ca nu va mai face si a venit sa ma pupe desigur nu a uitat sa mi spuca din nou ce vroia.
Io sunt in febra invatatului cica am examen de promovare in 3 dec.Sotu e plecat la socrii era vorba ca merge si asta mica dar s-acrizat si a ramas tot pe capul meu. Colac peste pupaza rumeg inca ca, cumnata mea (sotia fratelui meu) a inaintat procedura de divort. Nu i char asa capat de tara ca adultii isi vor reface viata dar este si un copil de 10 ani care sufera, plange....Colac peste pupaza ma trimite tata in stanga si in dreapta si io cica invat pe langa activitatile copiilor servici si restul. Sincer simt ca parca toata lumea imi extrage energia din mine... chiar nu stiu cand voi spune hoo la toata lumea.
Am luat ceva cadouri o casuta biei fainuta si a ales-o ea desigur dar n-am luat-o de fata cu ei si lui cristi un glob pamantesc plus alte chestii marunte.
gabitzam spune:
Aoleu, Gabi, cate ai pe cap!!! Mie sigur nu mi-ar intra in cap nimic, cu atatea probleme. Imi pare rau ca sunt probleme in familia fratelui tau, offf!
Dar lasa, ca trebuie sa fie si o compensare pe undeva. O sa iei examenul, o sa fie usor si o sa uiti de probleme
Vine Craciunul in curand, si o sa apara alte probleme
Nu te supara, fac si eu haz de necaz!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Mercedes eu o iau pe cocoasa, aproape in fiecare zi
. Ieri, de exemplu, s-a enervat ca nu am lasat-o sa ia alti pantaloni, asta cind s-a trezit dupa somnul de la prinz. Nu-i mai placeau pantalonii pe care i-a avut dimineata si deja isi luase din sertar alte hainute, cind a vazut ca le-am pus la loc, a urlat si mi-a tras o palma peste picior
. I-am dat si eu peste minuta, ca deja vad ca si-a facut un obicei in a ma lovi. Am certat-o, i-am spus ca nu mai vorbesc cu ea si ca-i spun mosului sa nu-i mai aduca nimic de craciun. A inteles, pret de o noapte, ca astazi s-a comportat la fel
. Eu chiar nu mai stiu cum sa ma port cu ea, vad ca nu merge nici daca ma supar si nu vorbesc, nici daca o cert, nici daca o pedepsesc sau o amenint ca o spun mosului 
Helou, nu-i joi, dar eu ma pling ![]()
Ia sa fac eu prezenta: Elisor, Monu, Olga M, Laura, Androix, Teddy, Gusta, Nelia... restul fetelor, unde ati disparut ?!

Elvetia in miniatura
Cloreta spune:
Bonsoir,
Eu acasa dar cu treburi pentru ca vineri am avut niste prieteni invitati si au stat pana pe la 22.30 si ieri dimineata curatenie iar dupa amiaza invitati pe varul cu sotia si cu Ilinca, (m-au prins in bucatarie experimanetand o salata caesar)asa ca azi am gatit si calcat la greu dar degeaba, nu termin veci
MAine mergem la restaurant pentru ca e ziua unei prietene bune si voi fi in mare alergatura pentru ca nu poate tati sa o ia de la gradi pe garga. Trebuie sa ma duc pe la cinci sa o iau, pana o schimb si plecam nunai bine sa mergem direct la crasma iar tati o sa vina direct acolo, taman maine are o sedinta la patru.
Acum ne pregatim de baita, uscat plete alea, alea,pregattit bagajul pentru gradinita si pe urma sa ma ocup si de mine.
Ha, ce bucuroasa e teodora ca sta in baie cu spuma multa:))
Mercedes, succes cu examenul, sa dea DD sa reusesti. Nu ne-ai mai spus ce faceti la logoped.
Gabitza, Danelutza, vad ca a intrat micorbul smotrului in toata lumnea, eu cum am putin timp mai aranjez,sterg, pun la loc cate ceva, zici ca sunt dilie.
Eu acum am alta dilema, cu revelionul
Nu ne-am gandit din timp la vreo plecare si acum in mod sigur e tarziu sa mai gasim ceva fain. Avem o invitatie la Comarnic la niste prieteni, au o casa acolo insa trebuie o curatenie generala dupa cum a spus partea feminica a cuplului si asta nu se intrevede prea curand pentru ca nu au timp iar eu cu copil nu ma duc in cazul asta. VAra-mea m-a sunat astazi sa ma intrebe daca nu vreau sa facem impreuna la ei dar sincersa sa fiu decat daca e sa stau in Buc intr-un apartament mai bine stau la mine acasa.
Fetelor, de Lucas ce mai stiti?
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Danelutza spune:
Cloreta noi de craciun, poate ne ducem la neamurile soatei, dar nu stim sigur, ca-i cam greu ca trebuie sa ducem cadourile in circa, ma rog in masina. Revelionul, probabil il vom face in familie, ca anul trecut am fost invitati la vecini, a fost frumos, dar problema era ca televizorul era mereu pe canalele nemtesti, sotul vecinei stie doar germana si ne-am cam plictisit
, vorba ta, mai bine acasa la noi, decit sa ma plictisesc la altii ![]()

Elvetia in miniatura
nelia spune:
Da, eu sint in greva! Totala! De joi seara nu fac nimic! Zac! Ma doare rau de tot spatele, asta ar fi un motiv. Dar si ai mei din casa au sarit calul... si inca il mai sar. Mai putin bebe Lisandru, care e (inca!) nevinovat! Asa ca, am intrat in toti, pe rind, am inceput cu tati, apoi vineri si simbata cu Agata, astazi cu Tudora... Cu Octav sint asa si asa, am fost nevoita sa vorbesc cu el dupa trei zile, ca astazi are tema de lucrat si avea nevoie de mine, dar inca nu ne-am lamurit. Dar fetelor le-am promis solemn ca asa nu se mai poate! Daca mai spun o singura data un lucru, mai ales Agatei, care e mai mare si nu ma asculta, nu mai stau la taclale si explicatii: reactionez pe masura si pe moment! Astazi i-am aruncat patru papusi in camara si nu le va avea de acolo decit atunci cind va invata sa le stringa si papuceii mici la fel, ca l-am gasit pe bebe cu unul in gurita si i-am spus te rog, stringe-le... si eu am spus, eu am auzit. Mi-e greu sa fiu ca militarul, dar nu am incotro, si-a luat-o in cap, si din septembrie, de cind a venit din vacanta, tot ii explic, si tot calma am fost. Cind nu se mai poate, nu mai poate... Si Tudora o imita, ca doar nu intelege ea lucrurile ca sora-sa, dar intelege ca daca ea asculta ar putea fi mai fraiera... si nu se lasa nici ea cu una cu doua. Asa ca, la noi e totul incordat, amindoi avem de lucru si un singur calculator, ca avem la teme de ne ies pe nas, bani nu, copii ascultatori nu (bine ca sint inca sanatosi, ca stau cu inima cit un purece sa nu culeaga iar ceva!)... si mai si ploua afara!
Mama ei de viata!![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU