Copiluti de mai-iunie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
Eu stau linistita cu Revelionul, ca sigur vom fi acasa, ca de cativa ani incoace de cand sunt copiii. De Craciun probabil vom merge la mama.
Anul asta cred ca este primul cand Andrei pricepe ca vine mosul, si tot zice ca lui sa-i aduca ou si ciocolata, e tot ce-i trebuie. A, dupamiaza iar l-am intrebat si mi-a zic ca vrea "o titutza de ulei"
Nu's ce i-a venit cu uleiul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onixone spune:
Hia si eu sa ma plng , nu o fi joi dar merge si zi.Si eu trag cu Alex, cand nu ii coonvine ceva(most of the times) inceoe sa miorlaie, sa se batzaie etc.Acum 15 minute am plans amandoi, eu ca am tipat la el, si el ca m-a auzit urland.Nu vroia sa isi puna hanorac sub geaca.Asta a fsot motivul...si sicer red ca imi trebuie un concediu sau un alt stil de viata.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
monu spune:
eu sunt in greva timpului. seara va citesc pe diagonala dar pana sa apuc sa raspund ma trezesc ca tre sa mai fac ceva sau pur sis pimplu adorm. alex e acu in crize se matazie si ea din orice si ma enerveaza ca e o mare plangacioasa. mai nou se joaca cu antonia de-a mama si bb acre merg la gradi si mama la munca sau de-a doctorul si merg sa le faca dr injectie in branula :(
ma simt f obosita si parca ziua ar trebui sa aiba nu 24 ci 48 de ore.
alex e deja mai mare potsa o las sa se joace singura. in schimb antonia e timbru dupa mine.
Tdi spune:
Ciao! Noi suntem in greva sanatatii
, adica bolnavi la pachet...Aly are febra si tuseste groaznic, am inceput sa-i dau antibiotic dar isi face greata si-l vomita de fiecare data, nu accepta nici un fel de sirop si mi-e frica sa n-ajungem la injectii,
vedem maine cand o duc la pediatru. Eu am febra si ma doare gatul, ma simt ca lovita de tren, sotzer e si el racit si foarte obosit ca m-a menajat pe mine tot week-endul. Cum vedeti, o bucurie.
Intrebare pentru Monu sau cine mai cunoaste...cate zile se face tratamentul prin branula? E dureros? Unde se pune branula asta, nu o poate smulge copilul?
Inchei aici ca nu e joi
...sa stiti ca eu va citesc cu drag pe toate dar nu ma prea simt in stare de scris.
OlgaTarziu spune:
Buna fetelor.
Azi suntem tristi, si sotul si eu. Cel mai bun prieten de-al nostru din tara a murit in explozia de la Petrila. Plangem ca doi copii si nu ne putem opri. El a intrat ca sa-i salveze pe altii.... Avea 41 de ani. Dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui!

Nu mai suntem intregi.
Rugati-va si voi pt sufletul lui, pt sotia si fetita lui.
El e Trandafir Visan. http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-11-17&id=245594
Danelutza spune:
Olga condoleante, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asemenea momente. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar familiei multa putere. 
Teddy sanatate multa si noi ne luptam cu o tuse destul de urita, dar macar e fara febra, dar e din aia "magareasca", ca sintem toti trei niste mici magaroi 
Monule rabdare, rabdare si iar rabdare, iti doresc din inima, ceea ce-mi doresc si mie, rabdare. 
Oana si eu cind urlu la Isabella, pling dupa aia, ea plinge ca se sperie, iar eu de ciuda ca n_am fost mai puternica sa nu tip la ea, pina la urma ne stringem in brate, ne mingiiem si trecem la joaca. ![]()
Nelia , eu ma lupt zi de zi, cu tata si fiica, dar fara succes, lectiile mele de educatie nu sint luate in seama de nici unul 

Elvetia in miniatura
monu spune:
Buna
Olga condoleante! f trist ce se intampla.
Tdi, maxim de tratament pe branula este de 10 zile cu posibilitatea ca in aceste zile branula sa se mai si infunde si sa fie schimbata. depinde de organism. unde se pune? unde gasesc vena. de obicei in mana.
Tdi spune:
Monu, multumesc pentru raspuns! Sper sa nu fie cazul la noi...
Olga, imi pare rau de prietenul vostru si familia lui, condoleantze!
Danelutza, la fel e si la noi, am ajuns sa ma doara gura de cat critic
...cu bataia, Alyssa ma plesneste din joaca si cu zambetul pe buze, stie ca nu are voie sa loveasca.
Multa sanatate la toti!
gabitzam spune:
Olga, imi pare rau de durerea voastra si a familiei prietenului vostru. E trist si dureros. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla