Copiluti de mai-iunie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 4
Cloreta spune:
Oh, intrasem sa ii spun Andreei ca are niste copii superbi si ca Georgia m-a topit cat e de scumpa.......
OlgaT, nu am cuvinte, inteleg perfect prin ce treci, Dumnezeu sa il odihneasca si sa aiba grija de familia lui
Revin mai incolo daca mi-o reveni cheful de scris
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Danelutza spune:
Buna dimineata, eu sint zombi
. M-a trezit Isabella asta noapte pe la ora 2.30, cica vrea sa doarma cu mama, plingea si tusea
. Am stat vreo jumatate de ora cu ea in pat, ma rog atit cit incapeam linga ea, i-am spus sa faca nanita sa nu fie obosita cind merge la gradinita. A miriit, s-a bagat sub plapuma, iar dupa vreo doua minute m-a chemat din nou
, cica vrea sa faca pipi si sa doarma cu mami. Am luat-o linga noi in pat, s-a foit de m-a terminat, iar pe la ora 4.30, am adormit amindoua, ma rog, eu am dormit tot pe o coasta, ca avea grija sa-mi dea cite un sut in spate
. Am trezit-o dimineata, era cu fundu'n sus, a inceput, mami spala dintii lu'Isabella, eu ma spalam in timpul asta si a inceput sa tipe si sa ma loveasca, ca nu o spal pe ea
. Am certat-o, dupa care tot eu i-am spalat dintisorii, ca m-am gindit ca are crize de nervi de la oboseala. Ufff, a trebuit sa ma cert cu ea sa manince, dupa care a trebuit sa o echipez eu la urgente ca deja era tirziu pentru gradinita
. Nu stiu ce a avut asta noapte, dar de aseara incepuse, ca nu se duce in camera ei, ca-i este frica de intuneric
, asta tot de la gradinita a aflat.
Gata, m-am racorit, ma duc sa dau cu var la intrare, ma rog afara la intrare, ca cica de miine ninge 
Va doresc o zi minunata la toate
si o saptamina cit mai linistita. ![]()

Elvetia in miniatura
Mercedes spune:
tdi-sanatate va doresc. Eu stiu ca branula se pune pe mana (deasupra palmii)dar probabil e si asa cum spune monu depinde unde are copilul vena.
olgaT-condoleante si din partea mea si multa putere doresc familiei indurerate.
danelutza- deja zapada? of of eu i am spus biei ca vine mos craciun(ea zice mosu cu baba aba) cand e frig si zapada daca vor veni ambele mai repde decat craciunul am pus-o...
gusta- s-a schimbat ceva in viata ta de cand ati oficializat relatia?
cloreta- azi merg cu bia din nou, daca am ceva de spus in plus va spun.
Tdi spune:
completam tabloul clinic...azi noapte Aly a facut bronhospasm, de seara a inceput sa tuseasca tot mai tare apoi a facut o criza de tuse laringitica cu respiratie suieratoare si tot tacamul, am stat pana dimineata s-o pazesc si i-am facut alternat aerosoli si vapori calzi, multumesc lui D-zeu ca am trecut cu bine de noaptea asta! Acusha mergem la doctor.
Danelutza, aveti grija si voi cu tusea, multa sanatate!
Mercedes, multumesc pentru raspuns!
Mercedes spune:
tdi-mama, mama ce boliti si voi. Stiu cu cristi am avut episoade din astea multe.Vroiam sa te intreb cum e alyssa cu polipii?lui cristi a trebuit sa i scoatem polipii pe la 4 ani iar acum amigdalele dar nici nu ma gandesc deocamdata.
Va spuneam zilele trecute de ceva creioane fabel castel n ati auzit de ele sau poate n ati citit ce am scris.Oare se gasec pe undeva in ro dar varianta groasa sau imi ramane tema de casa in tara vecina?
gabitzam spune:
Gabi, eu n-am vazut creioanele de care zici. Cel putin in Carrefour sigur nu au, ca am studiat subiectul cand am fost ultima data.
Aseara Andrei a reusit sa-si bage degetul in ascutitoare si si-a "ascutit" jumatate de unghie
Dupa aceea i se parea fun cu leucoplastul lipit de deget si mai ca ar mai fi bagat unul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
gabi-daca dadea de leucoplastele alea colorate...sunt convinsa ca ar mai fi vrut... Bia a dat de ele si a inceput sa ne imparta pentru fiecare cate o culoare si trebuia neaparat sa le punem care pe unde vroia dar sa le vada ea...ce e si cu copiii astia? s-a ranit tare sau numa unghia?
loreen spune:
Buna dimineata...
Vai da am un frig in ciolane de nu va pot zice ... si afara si in birou cam tot aia este ... recesiunea economica a lovit si in gradele celsius...
Noi am reinceput gradinita dupa un we prelungit... vineri nu am avut chef sa o duc si am anuntat ca are indigestie ...nu stiu de ce dar le-a cam cazut fetele la alea de-acolo ... or fi cu musca pe caciuloi...insa azi a urlat pentru a nu stiu cata oara in ultimele 2 saptamani ...
Olgutza din Canada sincer imi pare tare rau pentru ceea ce s-a intamplat la Petrosani ... ieri ma uitam plina de mahnire l atelevizor si nu puteam realiza totusi cata suferinta este ... psihic de multe ori am fost in situatia familiilor indurerate pentru ca si al meu in ultimul timp are misiuni din ce in ce mai periculoase... oricum o mie de vorbe doi bani nu mai fac in situatia data ... condoleante familiei indoliate si tie ainare sufletului.
Io nu am fost in greva dar sa ma ia naiba daca stiu ce dracu fac toata ziua ca oricum nu se vede ... ma invart ca pardon intr-o caldare si se face seara si cand da scot ceva inteligent din gura imi pica capu-n perna ... si acuma scriu de dimineata la mesajul asta ca m-apuc de cate una si termin cu alta
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Si-a cioplit si nitel din deget, dar a tacut malc, desi sangera destul de tare. Ca il tocasem nu stiu cat inainte sa nu bage degetul in ascutitoare.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla