Copiluti de mai-iunie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 7
Cloreta spune:
HEllo!
Gabitza, ce inspirata ai fost cu pozele cu ursuletul langa Raducu
Eu cred ca s-a micsorat usrul![]()
Danelutza, sa ne zici ce ai cumparat da?:))
Ioana, drum bun si vreme si mai buna, sa va odihniti.
Cristina, nu imi amintesc, ne spui despre prietenul Carinei?
Androix, esti mortala, al meu e la polul opus, e u chin sa mearga cumine la cumparaturi pt craciun iar de carnati sau alte gateli, nici nu intra in discutie.
Nelia, succes Agatei, sa ne postezi filmulet daca reusesti ceva. Mi se pare mie sau ai un ton un pic necajit? sanatate multa baiatului, mergi cu el la dr sa vezi daca e ceva sa te linistesti si tu.
Ma duc sa citesc reteta
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
ChrisDun spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cloreta Cristina, nu imi amintesc, ne spui despre prietenul Carinei? |
Eh, daca tu nu iti aduci aminte, sigur n-am povestit, pentru ca era un talc la care noi doua suntem sensibile :)
Pe scurt: intr-o zi se duce maica-mea sa o ia pe fata de la gradi, si, in timp ce o imbraca, langa un baietel, il aude pe baiat cum ii spunea bunicei ca o sa-l invite Carina la ziua ei. Atunci fata mea ii raspunde ca mai e pana la ziua ei, ca e in mai... si bunica baiatului "Si ziua lui tot in mai este".
Maica-mea, curioasa: "Pe cat mai?"
Bunica baiatului : "Pe 26"
Fetelor, va doresc un week-end (prelungit) frumos ! Sanatate multa ! Tin pumnii stransi pentru Agata
onixone spune:
L-AM TUNS PE ALEX SCURT...L-A INSISTENTELE LUI TAICA-SU.
MOR DE CIUDA CA AM FACUT-O
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
onixone spune:
inainte
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=12&u=12994432
dupa
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=13&u=12994432
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Danelutza spune:
Oana e scump tare si tuns, e mai barbat 

Cloreta n-am luat prea multe de la shopingareala, mai mult am cascat gura si m-am enervat cit de urite pot fi hainele pentru femei
, cu ocazia asta s-a mai procopsit Isabella cu vreo doua perechi de pantaloni si pentru mine doar pantaloni pentru gimnastica
. Vazusem o hainuta destul de eleganta si frumoasa, dar nu mi-a placut ca era culoarea neagra si era... ghici
, made in Romania 
ChrisDun uite asa e posibil sa va faceti cu o petrecere la comun, fiind in aceeasi grupa la gradinita ![]()

Elvetia in miniatura
gabitzam spune:
Haide mai Oana ca e asa dulcel si tuns! Nu mai fii suparata. Ii creste oricum repede la loc ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
OlgaTarziu spune:
Am ajuns acasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dupa 4 zile chinuitoare de workshopuri si dor cumplit de pui sunt acasa in sfarsit. Am stat in hotel 5 stele, cu jacuzi si vedere catre cascada Niagara. In prima noapte nu am putut dormi din cauza zgomoitului de la cascada.
Nu-i asa ce idioata sunt?
Am fost exact ca printesa cu boaba de mazare. Normal ca asa lux nu mai pup eu. L-am gasit in schimb pe Tony cu otita, febra, turtit rau saracul.
Va multumesc din suflet ca siunteti cu noi. Sophia a miscat acum o luna jumate, doar ca acum m-a lovit asa tare ca a simtit taTI. si de atunci o tine intr-un frecus. A si mi-a mai trecut un nume prin cap... Lysandra. Any comments? Nelia? Cum va suna?![]()
gabitzam spune:
Olga, sunt superbe amandoua numele, pune-le pe amandoua ![]()
Bine ca ai apucat cateva zile de rasfat pentru tine. Sanatate multa lui Tony! Ai facut poze la Niagara?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
nelia spune:
Venit... Si
pe mine de oboseala. Da' tre' sa plec din nou.
Agata - facut binisor exercitiul, a avut emotiii... eu la fel, nu a luat medalie, a fost a sasea din 10 fetite, dar fetitele de pe primele patru locuri au fost atit de bune!!! Si au aceeasi virsta... Restul au fost cam la acelasi nivel, daca nu gresea cumpana sau cum s-o numi, pe care o face bine, dar acum s-a dezechilibrat (pun filmulet, ca m-a lasat cu aparat), cred ca avea sanse sa fie si pe 5. Oricum, in afara de oboseala, mai ales dupa o noapte nedormita din cauza ca bebe a plins tot timpul, si stresul de dimineata, ca a trebuit sa trimit tema si nu era gata... si de fata un pic picata ca nu a luat si ea medalie... a fost placut, relaxant, ne-am uitat la fetite si baietii superbi de pe gheata, am mincat cartofi prajiti, am baut cafea... si Lisandru a dormit tot timpul. Asta da viata! Unul sa doarma, unul la gradinita si cealalt in culise... cu altii care sa se ocupe de el. Mai vreau!
Lidandru - fost la pediatra, are otita! Nu e sigura daca e si ceva mai jos, ca plingea cind l-a ascultat, dar i-a dat un antibiotic bun la toate. A plins saptamina asta si de doua saptamini e bolnavior si sta numai in brate... incit acum nu se mai duce la nimeni. Sa-l fi vazut cum a facut cind a indraznit asistenta sa-l ia si sa-l puna pe cintar si sa-l masoare... ziceai ca-l taie si striga ma-maaa, ma-maaa si cu minutele intinse dupa mine... Nici la tati nu se duce, il impinge cu miinile, il bate cu picioarele... sa vina maaaamaa! Ca de asta o am! Nu am mai vazut asa ceva pina acum, e legat de mine, e din nou, ca in primele trei luni de viata, continuarea mea... Nu-mi displace, ca e baietelul lui mami, dar recunosc ca m-a obosit peste masura, asa am lucrat toata saptamina: cu el in brate! Acum sa se faca bine, ca vad eu cum il mai dezvat, ca daca ramine asa... nu ma vad bine.
Olga, mie imi place Lysandra, normal, ca am un Lisandru (si daca iese frumoasa ca Tony, m-am scos!), dar parca e mai frumos Sophie! In schimb, parca suna mai bine Anthony and Lysandra... Eu asa le repetam: Agata si Tudora, Agata, Tudora si Lisandru... de parca or sa stea toti la un loc toata viata. Mai cunosc o fetita Lisandra, nascuta dupa Lisandru...
As mai scrie, ca am avut niste discutii interesante cu Agata, am mai vazut una, am mai auzit alta... dar nu mai am timp, s-a terminat ceaiul si pauza... trebuie sa ma duc sa o iau pe Tudora. O placere, sint plecata de la 10, m-am intors la 4 si acum trebuie sa plec din nou... cu doi si sa vin cu trei. Dar la patinaj in seara asta nu ma mai duc... am spus!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
babygirl spune:
La multi ani, cu intarziere, pt Lisandru! Chiar daca n-am mai intrat pe DC, v-am vazut pozele de pe dropshots. Sa cresteti sanatosi si frumosi!
Ada, Chris, Androix, multumesc pt primire. Aveam ceva emmotii, ca deh, au trecut 9 luni..Puteam sa fac si un bebe intre timp..:D
Androix, pai de ce pana la vara? Hibernati?:)) Nu mai iesiti nicaieri?
Ieri ma gandeam la tine pt ca am zis ca-mi iau inima-n dinti si merg la Dragon. N-am fost niciodata, dar copilutul a crescut atat de repede incat are nevoie de o garderoba noua. La cate ob de vestimentatie ar tb sa-i cumpar, cred ca solutia materiala cea mai buna este sa merg si in Dragon. Doar ca Mihai nu prea stie cum se ajunge acolo, unde se parcheaza. Ne poti ajuta cu info? As vrea sa merg azi, dupa pranz.
Ca tot vorbeati despre serbari...Si noi avem serbare in 16-17 decembrie. Nu-i batut in cuie inca. Va fi fulg de nea, asa ca trebuie sa-i cumpar o rochita frumusica. Probabil ca pe aceasta o iau de la mothercare sau debenhams.
onixone, Alex are o mutrita de baietel istet. Adorabili zulufii lui, dar cresc la loc. Este frumusel oricum!!! Creste repede parul.Oana, imi fac timp si-ti scriu mailul.. Am gasit una-alta..:)
Cris, n-am mai facut nimic. Am muncit, m-am deconectat de la planul pt din lipsa de timp. Adevarul este ca nici n-am avut resurse materiale pt a face totul asa cum imi doresc. Dar visul n-a murit si sper sa-l pot vedea realizat..;)
Copiii vostri se joaca jocuri pe calculator, televizor!!!?? Am vb zilele trecute cu onixone pe mess si-mi spunea de Alex, cat este de pasionat de nintendo. Noi n-am incercat nimic de genul asta; nici nu o vedeam in stare, dar ii iau v-smile daca ziceti ca este timpul si se poate. Sau altceva? Voi ce aveti potrivit varstei? Momentan Ema este in faza "de-a gradinita". Seara, cand vine acasa, se inchide in camera ei si se joaca de-a gradi. Ea este edu. Le citeste, ii ordoneaza, ii invata, le explica, ii cearta. E tare dragalasa. Se plimba apoi cu cartea de povesti prin casa si "citeste" cu voce tare si intonatie.
La capitolul minusuri, ma pa plang de notpi umede. Deja sunt disperata. Daca nu o trezesc la miejul noptii sa o pun pe oala, inca se mai scapa pe ea din cand in cand, noaptea. Nici nu indraznesc sa va intreb daca mai este deja in situatia asta; banuiesc ca nu.
Noi azi, pe la ora 10 mergem la targul de la patinoar. Vine si Monu.Daca mai e cineva prin zona, dati-ne de veste, macar sa ne mai vedem la fata.
Mi-e dor de voi!:(