Copiluti de mai-iunie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mami! Scrie pe poze nunta de lux! Si sa vezi tu ca nu le mai gasesti niciunde! Adica doar acolo unde trebuie, la tine pe site! Cu photoshop. Intru acum sa vad. Am vazut ca si pe site tot nescrise sunt, nu v-a spus nimic cine v-a lucrat site-ul despre asta?

Asa, am vazut, frumoase aranjamente. Mesele alea de fructe m-au dat pe spate, iti vine sa mananci monitorul! Foarte frumoase aranjamentele, bafta multa cu agentia!

Materia prima, din Maroc vrei sa zici ca in emirate n-am ajuns. Nu de-acolo am achizitionat-o si rau am facut ca erau fel de fel de chestii dragute, pietre naturale, dar nu gaseam decat gata facute, poate sa le cumpar asa si sa le refac eu dupa gustul meu. Plus ca si marocanii sunt hoti asa ca nu cred ca faceam vreo afacere
Nu, materia prima o iau de pe net. Sunt in cautarea unor magazine de prin europa care fac livrari si in ro ca au marfa mai variata, mai ieftina si mai de calitate decat ce gasesc la noi. Deja l-am bagat pe Mihai in fibrilatii, tocmai a schimbat cardurile si spre deosebire de cel de data trecuta acum mi-am retinut pinul din prima asa ca nu am limita

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Sara buna!

Vad o mare activitate pe aici, ceea ce ma bucura nespus. Macar atata, ca in rest, numai vesti proaste de pe peste tot.

Nu am mai apucat sa intru sa fac recenzie la Babyexpo - m-a incantat faptul ca editia asta au fost firme pe care nu le-am mai vazut (multe), iar unii - de la care oricum nu luam nimic - nu au mai venit. Am plecat chitita sa nu iau mai nimic, evident ca nu m-a tinut locul si am luat dar numai lucruri necesare, zic eu: o pereche de pantaloni grosi, captusiti, 2 bluzite mai dragute, ca am ajuns sa imbrac copilul ca la piata la gradi si (inca) o pereche de cizme de piele, imblanite.

Singurul lucru care chiar nu era musai sa-l iau - dar care vad ca e oricum e in trend - a fost costum de fulgulet pentru serbare. Initial am zis ca ii iau o fustita alba pe care o avea din vara si i-o tivesc cu beteala, asa ca m-am pus pe cautat o bluza alba, simpla. Evident ca nu am gasit, ca pana nu pune chinezul macar o dantela, o semnatura, un abtibild nu se lasa. Asa ca atunci cand in fata mea s-a aratat un costumas de satin alb (cu fusta infoiata de tull) la "numai" 60 RON, nu am putut rezista. Inutil sa spun ca tot trebuie sa tivesc fusta, ca practic nu era facuta chiar de fulg, dar macar copilul are un costum unitar.
Cat despre Ana, este in extaz dupa rochie, exact ca Delia in filmulet face cand o imbrac de gala, iar acum ma intreaba in fiecare zi cand e serbarea (fara sa stie ce e aia, evident) ca sa se imbrace cu costumul.

A, si la capitolul lucruri inutile in acest moment, am mai luat vreo 2 carticele, ca erau reduse si dragute.

Ceea ce nu stiam eu e era ca pana la urma am ajuns si la Gaudeamus, targul de carte, unde m-am imbolnavit de inima la propriu: cand am plecat ma durea. Erau atata de multe carti - si de copii, si de oameni mari - ca daca nu aveai vreo mie de Euro sa praduiesti, mai bine nu veneai. Am luat cateva carti pentru Ana, dar pe astea nu i le mai dau asa, le pastrez pentru Mos Nicolae, Craciun si alte ocazii.

Ce sa va mai zic ca saptamana viitoare e Kidex si targul de cadouri, buget nu mai avem, clar si ma tot gandesc cu ce ma duc eu acasa la ai mei de sarbatori, ca n-a fost inca an in care sa ma duc cu mana goala. Pana una-n alta, planul e ca nu voi fi in localitate saptamana viitoare si poate asa trec peste depresia aferenta.

Of, aveam atatea sa raspund, dar in curand trebuie sa plec la o aniversare; si totusi:

ANdroix - e mortala Georgia, stiu ca in ziua de azi toti sunt precoce, dar de fiecare data cand vad un filmulet cu un aproape bebe la calculator, nu pot sa nu ma-nduiosez cu cata seriozitate ne imita. Din pacate nu am sonor la rabla asta de computer si nu auzeam ce spune.
Din acelasi motiv nu am putut nici sa-l aud pe Filip cantand.

Loreen - ce coincidenta, si Ana are serbarea tot pe 16. In plus, pe 3 dec. au activitate la clasa cu mamicile, sa pregateasca nu stiu pentru ce serbare. Serbarea e la 5, activitatea e la 10, imi mai ia ceva libere ca plecam la munte, eu cum mama dracului ajung la toate?

Florentina - am vazut poze si pe plan profesional si personal si imi pare ca iti merge splendid. Ma bucur mult.

Daniela - cum mai stati cu bolesnita?

Teddy - multa sanatate si sejur placut si fara peripetii si gust amar la Romanica!

Cloreta - multa sanatate Teodorei!

OlgaT - ce ma bucur ca a inceput sa miste bebe, cred ca a mai redus stresul dupa toate problemele...

Onixone - chiar ca e de revista Alex. Mie mi se pare ca are un aer British

Stiu ca mai demult, cand am pus poze recente cu Ana, cateva fete ne-au laudat, evident ca am uitat sa multumesc atunci, o fac acum, cu rugamintea sa iertati o biata sclerozata. De asemenea, stiu clar ca mai aveam sa mai spun diverse, dar, cum ziceam trebuie sa plac; asta dupa ce mananc si eu pranzul sau ce-o fi la ora asta. Hai sa va pup!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am simtit azi trairile lui Terente si am inceput sa-l inteleg ... mi-am violat sadic papilele gustative cu niste sendvisuri facute la toaster ... mi-am luat scula de vreun an si m-am tot ferit dar azi am zis gata le-o trag ... au stat si le-a placut deci nu-i viol pana la urma ... da si mie ... bune sunt in puii mei...

Florentina ornamentele chiar erau demential de gustoase ... profilul miresei era naucitor

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fii pe pace cu sonorul! Iti reproduc eu ce spune: aaaa, aa, aaaaaa. Nu are un vocabular foarte bogat dar vad ca-l urmeaza pe frate-su indeaproape. Stie pana acum cum face catelul, pisica, calul, vaca si porcul. Le0-am enumerat in ordinea in care le-a invatat. Pe la vaca deja incepe sa le incurce si trebuie sa-i spun eu inainte. Si Filip tot asa a inceput sa vorbeasca mai intai cu cateva animale si apoi aveam un pomelnic intreg si era asa haios dar niciodata n-am reusit sa-l filma ca sa ne radem peste ani. Mai stie sa faca puuuuu cand o intreb daca a facut kk, zice mama, tata, kk, papa si ia cand vrea sa-mi dea ceva cum ar fi biberonul. Ceea ce ma incanta maxim pentru ca pana acum il arunca pur si simplu. Cu cat era mai sus si facea zgomot mai tare cu atat mai bine si mai distractiv. Acum zice ia, ia, ia si repeta asa pana te tampeste si-i iei din mana ce-ti intinde ca altfel nu se opreste

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna, acum am ajuns si eu acasa de prin alte tinuturi unde ninge. abia astept sa imi vad copiii (nu le-am mai vazut de vineri seara). am facut si pe mos niculae si mos craciun adica shopping!!!!!! si am dormit ca pe vremuri adica fara sa ma strige careva in miez de noapte ca vrea apa sau suzeta. :)))
am citit rapidus dar spre rusinea mea nu pot raspunde ca nu s-a prins mik de mine. va pup, mi-a fost dor de voi si acum astept sa le arat la fetite cadorurile - turta dulce, oua kinder si niste pantalonasi cu fustite de blugi- o nebunie la 20 de euro bucata. am apucat sa le iau si niste papusi barbie si un set de rochite pt serbare. am citit la voi de tematica la serbare. eu sunt pe alaturi. nu ne-au zis nimik prin urmare o imbrac cu ce i-am adus, adica o rochita roz cu volanase. nu credeam ca o sa ajung asa. am cheltuit toata diurna pe hainele fetelor. adica moi nicht de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Also, Bine ai Revenit, Monica!

Andreea, vazut Georgia. Eu, ca am lipsit atata, sunt socata cand mai vad cate o poza cu copiii; si-s atata de socata ca visez noaptea lunile de sarcina, de parca ieri ar fi fost. A crescut, asta vroiam sa spun, mai pe scurt, dar nu-mi iesea. Te felicit ptnoul hobby si rabdarea cu care insiri margelele de nisip. Zau ca mi-ar place si ma batea gandul, dar n-as avea atata rabdare la pietricelele acelea minuscule..!

Sooo, dragele mele. Tre' sa fac ceva sa scriu mai mult aici pt ca sunt in urma cu niscaiva chestiuni. M-au lovit nostalgiile vremurilor in care aflam totul despre copii de la voi, de nu mai mergeam la pedi decat cu textul fabricat de acasa. In plus, dragelor, sunt din nou socata. Ce cautati pe prima pagina alaturi de proaspetele mamici!?? :D Adica voi aveti copii de aproape 4 ani, ma asteptam sa va gasesesc de la pag 3 in sus, dar tot in varf stati cocotate. Bravos! Asta vroiam sa spun de fapt, dar vad ca azi nu-mi iese nimic din prima.
Cre' ca-s nitel stangace pt ca am chiulit atata. Am motivatie, da' e semnata de mine..:D

Am citit ultimele 3 pagini, am vazut filmuletul cu Delia si iar m-a lovit batranetea. Eu implinesc in febr 32 si abia acum simt criza de 30, da' o simt, nu gluma. Mai ales cand ii vad pe ai vostri cum cresc. De aprca a mea ar sta pe loc..:))

Apropos de papadie, d-ra e bine merci la gradinita pe care am ajuns sa o adoram de-a dreptul. Avem si noi serbare in jurul datei de 16 decembrie, ne pregatim cu o poezioara, ne rugam sa o spuna de data aceasta, caci la serbarea din iunie n-a fost chip sa o aducem printre noi. Se cocotase in bratele educatoarei si habar de grija si de munca depusa de educatore in ultimele 2 luni.

In rest, fost-a miss manechin la o parada a modei pt o firma de hainute pt copii. Probabil ca ati vazut deja pozele si filmuletele pe dropshots, asa ca nu ma mai laud. Nu de alta, dar daca m-as lauda ar trebui sa va spun si partea mai stanjenitoare, sa va spun cum am ajuns eu pe scena, ca deh, la una din iesiri s-a gandit Ema mea sa fuga la mami in brate, mami care era in sala.. Si cum era sa paraseasca scena o mica vedeta pe altundeva decat pe unde a intrat, asa ca am fost indemnata sa o duc eu inapoi, de mana..Vaaai, vai..:) In rest, adorabil moment. N-a uitat-o nimeni pt ghidusii.:)
VIne de la gradi. Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Ioana: multumesc pt complimet.Eu nu i-as pune un aer british ci cu aer de fitze de imi vine cate o data sa il trantesc.

Andreea..nu trebuie neaparat sa scrii pe poze trebuie protejat website-ul.bea stie cum.Daca vreti rugati-o pe ea.Nici eu nu mi l-am protejat.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Androix, am incurcat oalele desi am citit jurnalul calatoriei, am vazut si pozele care mi-au placut la nebunie... de la ce mi s-o trage nu stiu. Azi eram ferm convinsa ca e joi si ca maine este un eveniment care trebuia pregatit... l-am bagat in ceata si pe patronul restaurantului care s-a luat dupa mine si a anulat o intalnire maine pe motiv ca era sala ocupata .. In fine... pozele de pe site nu le-am stantat pentru ca tipul care ne-a facut site-ul ne-a asigurat ca in formatul ala nu au cum sa fie descarcate.... si ironia a facut ca a primit Dan o cerere de oferta pt. restaurant chiar de la ei... a intrat pe site-ul lor si a ramas mut. A luat legatura cu ei si au spus ca firma care le-a facut site-ul a venit cu pozele dar nu este aceeasi cu care am lucrat si noi ca sa zici ca le-a dat mai departe. Au spus ca le scot de pe site si vad ca dupa mai bine de o luna tot acolo sunt.Daca vrei sa vezi uite aici Oricum de cand am facut site-ul nu ne-am mai ocupat deloc de el si trebuie refacut complet, pozele vechi vor fi inlocuite in totalitate dar oricum... te oftici cand altul se foloseaste de munca ta sa se promoveze.

Laura, a fost show cu nunta aia. Avem un cameraman cam crai (iubeste frumosul si spunea ca efectiv nu ii vine sa filmeze!
Ai asa un stil de a te exprima ca mi-a sarit lingurita din mana de ras.... si mi-ai facut o pofta de sandwich-uri calde .... cand ma gandesc la ele imi aduc aminte de vremurile cand eram mica si ma ducea mama la Tandarica pe Victoriei...si era acolo un chiosc intr-un gang unde faceau d-astea cu sunca... acum nu mai e nimic din ce a fost, dar de cate ori trec pe acolo simt mirosul de sandwich-uri in nas...!

Monu
, nici nu am stiut ca ai fost plecata. Ai lasat fetele in grija mamei? Bine ai revenit!

Adina, am vazut-o pe Ema, e superba!

Ioana, abia astept sa vad poze cu fulguletzul tau cu ochii albastri!

Eu am pus-o de o mare comanda de jucarii pe Quelle si cum ma asteptam sa primesc din ele si de Iepuras am mai luat si din State... Spre marea mea uimire dupa 10 zile am primit aviz ca a venit toata comanda ... Cam mare gaura in buget dar asta e!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iar il am pe Andrei acasa cu temperatura, nu l-am trimis la gradinita. Urmeaza o zi "de vis" iar cu amandoi acasa. Ca Andrei desi avea 38.2 dimineata, tot pina in tavan sare prin pat. Of, de-abia se linistise si Raducu. Parca vad ca o luam iar cu muci si tuse la amandoi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Lisandru !
Sa cresti mare, sanatos, norocos, sa fii mereu fericit, alaturi de surioarele tale si de parinti !

Ioana multumesc de intrebare , sintem la fel, tusea ne omoara si mucii pina la genunchi nu mai trec de vreo doua saptamini . Asteptam si zile mai bune

Gabitza sanatate multa lui Andrei . Si noi sintem la fel, a facut iar febra asta noapte 38,3 si a tusit ca un fumator. Acum inca doarme, deci gradinita nimic, probabil vom sari si ziua de miine, macar sa o tin in casa pina luni.

Laura si eu in pozele Florentinei, remarcasem frumusetea miresei, ca sa nu zic supletea , dar probabil lumea s-a uitat la ornamente ca erau prea frumoase.

Sanatate la toti bolnaviorii si va doresc o zi cit mai linistita.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput