Copiluti de mai-iunie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 2
loreen spune:
Oana serbarea este pe 16 decembrie ... m-ai omorat cu rochita ... banuiesc ca arata minunat in realitate ... la cat e lira acuma pretul chiar este ok , 60 de lei si cu taxa de drum ajung bine .Hai ca mi-ai varat mortu'n casa ... pe site spun de marime 3-5 ani ... Delia are 105 cm ... daca crezi tu ca live rochita arata bine atunci o iau , merg pe mana ta .
Nu stiu cat va pricepe Delia din serbarea respectiva ,insa faptul ca o imbrac in rochita este in delir ... e lesinata dupa rochite ... www.dropshots.com/loreen#date/2008-11-25/20:58:44" target="_blank">aseara se probase cu o rochita adusa de femeie care-i mica de ea nu pot sa i-o inchid la spate ... cu greu a acceptat sa i-o dau jos.
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
dap! Tocami mi-am dat seama ca am sinuzita! Ma batea gadul de cateva zile acum am citit si m-am lamurit: sunt un diagnostician stralucit! Ramane sa ma lamuresc daca e deja cronica sau inca mai am scapare.
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
onixone spune:
Loreen: lasa ca am sunat la motherecare cel mai apropiat de mine si o au in stock.O sa fie cea mai frumoasa fetita...mama lor de educatoare.Nu stiu ce calitate e rochita ca sunt facute pt cateva purtari cred, cea crem era de calitate si facuta unicat.Ma duc sa o vad pe asta.Daca nici asta nu e buna pt serbare, atunci sa ii faca ele o rochie(sau mai bine nu, ca traumatizezi copilul) Si acum am memorie serbarea aia.Pacat ca nu am poza cu mine aici in UK.Tzin minte si acum cum mama a venit de la serviciu, si inainte de serbare cu 5 minute s-a dus la librarie sa imi cumpere niste beteala de pom de craciun, ca sa mai infrumuseteze rochia.Imi dau lacrimile si acum cand ma gandesc cum saraca mama a fugit repede la librarie pt mine.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
loreen spune:
Oana cum rochie de unica folosinta?!
Bai io cred ca lcurez intr-o tara atata de frumoasa si atata de plina de sens ca ma intreb ce caut aici ... mi-au scos usa de la birou fara un preaviz ... unii dau cu maglavais pe pereti ,altii monteaza tocuri si pun gresie ...iar eu sunt imbracata office...
Si mi-am adus aminte de problema lui bianca de la matematica : 4 muncitori termina o lucrare in 10 zile ... in cate zile o termina 8 muncitori?! Eu am zis 5 fii-mea a zis 20 ca-s romani si mai stau la taclale 
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mercedes spune:
laura-pai tu esti de vina, de ce te imbraci office?
iar la raspunsul fetei tale iti spun intradevar e trist dar e adevarat.
Fainuta rochita dar chiar din ce e facuta?
androix-sper ca nu te ai diagnosticat corect si daca cumva da iti doresc sa scapi cat mai repede.
Cloreta spune:
Hello!
Flore, vezi ce bine e cu doi copilasi cu imaginatie si talent? Te distrezi de minune cu ei. Felicitari pentru pui dar si pentru realizarile in plan profesional, se vede ca iti place ce faci si esti fericita.
OlgaT, felicitari pentru bebelina!
Onixone, azi am vazut poza cu Alex, este demential de frumos!
Rochita aia de la motherc, e aia de care vroiam eu, nu? Doar ca la noi, ne-a linistit educatoarea, nu au facut niciodata serbare cu costume si a picat povestea. Opoezie si gatasi haine dupa cum vrea fiecare. Sincera sa fiu mi-as fi dorit sa fie cu costume, am fost tentata saii cumpar acum vreoluna aripi de inger, gasisem la n magazin. In final mi-a parut rau ca nu am luat o pereche ca ii trebuie nepoatei mele si mama ei nu a mai gasit.
Eu nici nu stiu cand e de fapt serbarea.
ChrisDun, sanatet multa Carinei!
Tdi, ce faci, cum te mai simti? Aly cu gradi azi?
Eu aseara am fost la mama si am constatat ca teodora vorbeste inecat de la mucozitati,parca nu ii mai curge asa rau nasul in schimb se duc pe gat. Ea e cuminte si ia toate siroprurile/pufurile dar greu trece doamne. A invavat si poezioara pe care i-am dus, mai trebuie sa umblam putin la intonatie si gestica, numai putin ca vad ca a prins ideea. Ar spune-o tare frumos daca nu s-ar opri sa inghita in sec/resprire/tuseasca de la porcaria asta de boala.
Pentru gatut i-am dat sieulapte cumiere, ou crud nu i-am pus, stiu ca mie in copilarie nu imi placea sodou.
Mie mi-e somn si ieri as fi jurat ca e vineri
asamult mise parea oare ca am muncit?:)))
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Tdi spune:
Ciao!
Sanatate bolnaviorilor!
Noi supravietuim, eu tot racita si hazbandul la fel, Atomika a fost cuminte azi desi de dimineata voia sa doarma nu sa mearga la gradi. Cat a stat acolo am dat o tura prin magazine sa iau caciuli (la fel
) pentru mine si sotzer, manusi si ciorapi grosi pentru Aly, alte maruntisuri si...o plasa de medicamente
, pentru orice eventualitate...sper sa nu se mai schimbe planurile pana vineri! Romania, pazea ca venim!![]()
Sper sa revin dupa ce adoarme Aly...
pe toti.
onixone spune:
Da cloreta este rochita cre o vroiai tu pt serbare.Acum Loren nu gaseste o rochita alba.Este singura la un pret rezonabil.am mai vazut si altele dar mult mai scumpe.Multumesc pt complimentele adresate lui Banderas(vorba Laurei)
ROchia in sine e 100% poliester, manecile si ce a deasupra rochiei, naylon
Loreen: nu am zis ca a de unica folosinta, dar cred ca e facuta sa o imbraci de cateva ori(zic eu).e posibil sa gresesc pt ca e de la MC deci ar trebui sa fie calitate cat de cat.Ma duc eu sa vad, si decid daca se merita sau nu.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Androix spune:
Mercedes, m-am diagnosticat foarte corect.
Am toate simptomele pe care le-am gasit pe net, n-am ratat niciunul. Toate bubele rele in... Deci, ma duc la farmacie sa ma automedichez
Noroc ca m-a sunat nasi-mea intre timp si mi-a si spus ce sa iau. Ca ce vroiam eu sa iau e cam apa de ploaie. Si daca n-o scot la capat ma duc si la medic, promit! Adik mie imi promit, eu sunt incantata de descoperirea mea ca si eu ma gandeam ca am vreun cancer la "creer"
ca tot venise vorba acum cateva pagini bune si pe-aici...
Flori, mie mi-au scapat pozele alea pe care le lauda fetele pe-aici. Iar de copt, am copt niste bijuuri. Intra pe mess ca am la status linkul.
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Florentina G spune:
Salutare!
Multumesc pentru aprecieri si pentru comentarii!
Mana dreapta este Dan, el face toate chestiile mai complicate gen sculpturi si alte minuni, nu stiam ca poate face asta, a incercat o data si i-a iesit. Pana acum au fost niste incercari de amator spune el, asteptam sa ne vina niste "scule" profesionale care fac minuni
!
Androix, aici am pus pozele... le mai las azi si le sterg apoi ca am avut surpriza sa gasim toate pozele de pe site-ul nostru pe un alt site.. M-am uitat si pe site-ul tau si e super ce faci... am remarcat si faptul ca ti-ai protejat pozele si bine ai facut! ![]()
Chiar, materia prima ti-ai procurat-o cand ai fost in vacanta in Emirate, nu?
Sper sa iti tratezi sinuzita cat mai repede, imi inchipui ca o durere ingrozitoare de cap iti taie inspiratia si cheful de a mai "coace" ceva! A! Am vazut- pe Georgia la calculator si promite multe, cred ca o faci director de vanzari ca de curand!
Laura, am vazut filmuletul de ieri si m-am amuzat teribil... e asa scumpa Delia cum danseaza ea in ritm de can can
. Cred ca daca o vede educatoarea o lasa sa apara si cu o rochie rosie, cu multe volane
!
Elisor, m-am uitat la pozele voastre si am descoperit o Bianca foarte schimbata, cu aere de domnisoara mare si frumoasa foc. Pozele in care iti poarta pantofii sunt dementiale.... e asa de serioasa de ai zice ca ii apartin!
Clara, sunt sigura ca si asa vorbind pe nas Teodora va face senzatie la serbare. Abia astept sa o vad recitand poezia! Da, e bine cu doi copilasi cu imaginatie.... tu nu vrei sa vezi
? Glumesc,sa nu mi-o iei in nume de rau - multumesc pentru cuvintele frumoase!
Teddy, sa faci o poza la caciuli sa stiu cum sa va reperez in Romanica! Drum bun si sper sa aveti o calatorie placuta!
V-am pupat... ma duc ca am treaba, ieri am venit la firma tot pentru asta dar nu am avut chef sa fac nimic!
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson