Copiluti de mai-iunie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata,

Vai Gabitza, sanatate multa si sper sa nu luati si voi
Florentina, moama, chiar sotul tau face alea? Mai, ma uimiti, ce ziz, sunt impresionata. Si am zis sa ma maiuit o datala poze sicu ochii in monitor inloc sa bag mana in punga cu fursecuri am bagat degetele in ceasca cu cafea
Monu, bine aivenit da' sa ne mai si scrii cate ceva, ce fac fetele?
Ioana, lasa ca gasesti tu resurse acolo pentru ceva, nu e musai sa le iei cadouri scumpe, spiritul craciunului e mai important. Ca ziceai de serbare, nici Teodora nu realizeaza ce e aia, am incercat sa ii explic dar pana nu o sa vada degeaba. Vad ca toata lumea are costumatii la serbare, sa vad cu ce o sa o imbrac daca tot nu au vreo tema.
De Gaudeamus, ma oftic,nu am mai fost de doi ani, parca tot timpul raman fara baniin perioada asta
Anca din umbra asa.
Elisor, gata, numai zici nimic?
Danelutza, sanatate multa!
Laura, tu zici de toaster sau de sandwich maker? Eu sunt fan al doilea, amunulcare nu are imparti grilul in doua sipot sa fac si din paine feliata d-aia taraneasca.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Daniela, ca bine zici.

Nelia, sa-ti traiasca feciorul, sa te bucuri doar de zile frumoase si lucruri bune din partea lui si a fetelor. La multi ani, Lisandru!

Si pentru Lisandru:

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Lisandru sa ai parte numai de lucruri bune si multe cadouri.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

La Multi Ani, Lisandru! Sa cresti mare si voinic si sa primesti cadouri multe si frumoase. Si pentru mami: Felicitari , mami, pentru asa copii reusiti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani! Lisandru
multa sanatate si fericire alaturi de toata familia ... primeste un pupic dulce pe obrajor de la Antonia, Sara si Andra iar tie Nelia o imbratisare calda de la mamica lor !

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

La multi ani!!! LISANDRU!!
sa fii sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Dupa ce am crosetat vreo 2 ore la un mesaj lung cat o zi de post s-a dus pe apa sambetei.Ma reapuc de crostetat si poate-l termin azi

LA MULTI ANI LISANDRU! Sa cresti mare si sanatos

Cu scuzele de rigoare pentru intarzierea cu care fac urarile: LA MULTI ANI OlgaM, Gabitza!Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii si fericire

OlgaT, imi pare nespus de rau pentru prietenul vostru.Condoleante

Elisor bine ai revenit

Laura cum esti?

Cuscra cine se aseamana, se aduna.Si Dragos culegea de pe gradi piesele de lego.

Eu abia apuc sa bag cate un ochi pe forum.....parca-i sfarsitul lumii la mine la lucru.Si colac peste pupaza am preluat si o viroza de toata frumusetea de abia ma pot tine pe picioare Dragos dupa 5 zile de eurespal si paxeladine rage in continuare cu mucozitati din abundenta.Vai de viata mea....
Multa, multa sanatate tuturor bolnaviorilor si bolnavioarelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

La multi ani LISANDRU! Sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii surioarelor si parintilor tai!

Florentina, superbe creatiile (si decoratiunile si copiii, ca ei tot de voi sunt facuti ). Stateam si ma minunam ce mare e Patrick, si abia acum am realizat ca mai are putin si face 2 ani.
Se vede ca ai cam tras chiulul pe aici, fulguletul Ioanei are ochii verzi acum .

Elisor, stii ce n-ai mai povestit tu demult? Ce mai face nepotica ta.

Monu, bine ai venit! Dar de unde ai venit, de ai facut cumparaturi in euro?

Adina, ce surpriza! Bine ai revenit! Am admirat frumusete de fotomodel! Nu stiu de ce, poate din cauza parului lung, pare mai mare decat este. Si la fel Alex a Oanei (Mygirl) si Ana a Ioanei.

Danelutza, Teddy, Nelia, Clara, Gabitza, Simona, va doresc multa sanatate si sa scapati de virusi.

Andreea, tare de tot faza cu bradul! N-ai incercat si tu sa-l ridici inainte sa-l cumperi? Ca vaz ca din priviri n-ai reusit sa apreciezi corect greutatea . De curiozitate, cat te-a costat?

Laura, ce-ai hotarat cu vaccinul Biancai? Vad ca la televizor scandalul cu vaccinul asta a umbrit pana si campania electorala.

Oana, uau, ce poza reusita! E mortal Alex!

Olga, felicitari pentru Sophia cea saltareata! Tony e mandru ca o sa fie fratiorul mai mare?

Anca, presupun ca esti ocupata cu bagajele. Concediu placut, relaxare cat cuprinde si asteptam impresii la intoarcere.

Celelalte fete din America, Olga, Pisik, Iuliana, nu mai spuneti nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Din seria 'De-ale gradinitelor', ma duc de dimineata sa-l duc pe Sergiu. Bineinteles cu mandra dupa mine, in carucior. Ma vede asistenta, 'vai, doamna, ce faceti, nu stiti ca nu aveti voie cu caruciorul in gradinita?'. M-a blocat cu chestia asta si probabil am facut o fata tampa, ca a simtit nevoia sa repete, poate imi intra in cap , ca este interzis accesul cu carucioare pe holurile gradinitei. Am intrebat suav 'si ce ati vrea doamna, sa o las pe cea mica afara la usa?'. Macar dupa asta n-a mai comentat nimic. Ce si-o fi inchipuit, ca de placere am stat de dimineata sa imbrac amandoi copiii, sa ies pe vremea asta cu ei, doar ca sa ma plimb cu carutul prin locuri interzise. Sau poate trebuia sa o las pe Iulia acasa, sa-si poarte singura de grija.
Oricum, ineptia a fost atat de mare, ca nici macar n-am reusit sa ma enervez, ma luase rasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Lisandru !sa cresti mare, frumos , sanatos si cand vei fi mare sa ai grija de surioarele tale.

Mergi la inceput