Copiluti de mai-iunie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 20
onixone spune:
Mos Nicolae la noi: 4 mandarine, jeleuri cu motive de craciun, o revista pt copii, o jucarie din colectia Ben10.Fii-miu si-a lustruit cizmele de cu seara.saracul, singurele cizme care le are sunt cele de caucic asa ca pe alea le-a pus.A fost incantat, dar parca nu asa de incantat cat ma asteptam.Bine nici mosul nu a fost asa de darnic, dar a evitat sa dulciuri, caci am constatat ca Alex mananca dulciuri in fiecare zi, si vreau sa o mai rarim putin.
Pe timp de zi ne-am dus la un centru comercial aici in zona ca sa mergem la leaganele care sunt afara.Si acolo s-a deschis o librarie noua, unde aveau face painting gratuit, dadeau baloane moca(vorba noastra) si cum se uita fii-miu la carti a pus mana pe o carte de 10 lire careia nu i-a mai dat drumul.Prima tendinta a fost sa ii interzic ca are destule carti, dar apoi m-am gandit ca daca ii interzic jucarii e una,dar sa ii interzic sa isi cumpere carti ..asta nu.(m-am gandit la tine Nelia in momentul ala, stiind ca iti plac mult cartile).Cartea se numeste Kung Fu Panda.Are filmul pe care il vede de 3 ori pe zi.
Lili...nu sunt cea mai buna sa dau sfaturi, fiecare familie si le stie pe ale ei, doar atat iti doresc: daca asa simtiti sa faceti, atuci asa sa fie, si sa va linistiti inimioarele ca dupa o perioada sa o puteti lua de la capat.Aveti doi copii minunati.
ChrisDun: eu sunt si la ora asta confuza: cum intr-o tzara care era considerata nu de mult de lumea a treia, se deschid concerne cu preturi incredibile.Mothercare nu au website in romania dar am sunat o data sa intreb de niste cizmulite si m-am crucit.Nu pot sa le zic hoti, ca vorba aia ...sunt o doamna..dar pot sa le zic ca sunt niste nesimititi.
Danelutza: voi ce mai faceti, sper sa sunteti bine.
Elisor: ieri am aflat ca 2 prietene sunt insarcinate(ele sunt surori, una la primul, alta la al doilea) si am inceput si eu sa pistonez barbatul.Ma gandes mereu la Andreas si Bianca cat de draguti sunt si cum are Andreas grija de ea.Eu sunt ferm convinsa ca daca fac un al doile copil va fi fata.Uitati-va voi la mine si sa va aduceti aminte de ce va zic acum.BINEINTELES ...CAND SI-A DAT DRUMUL LA GURA BARBATE-MIU...NU MI-A MAI TREBUIT NICI UN COPIL.Pe de alta parte mi-a zis daca avem 5 angajati, mai facem unul.Eheeee...pana avem noi 5 angajati mi se stafideste uterul i-am zis.
Gabitzam: cum se bucura micutii de cadouri, iar Radu e extraordinar...se vede pe fata lui ca rade dar nu stie de ce.
Nelia si noi avem walkie-talkie i-am luat prin septembrie si desi i-am arat de 10 de mii de ori cum se foloseste tot tipa in scula aia fara sa apese pe buton.Ale noastre sunt in forma de masina.Si atunci am zis , lasa ca il folosec eu cu ta-su.Si am lasat unul deschis in bucatarie si unul cu mine in sufragerie.Am tot vorbit eu , am tot vorbit, din nefericire, tovarasul de viata nici nu m-a bagat in seama.Pana la urma am venit sa imi i-au singura un pahar de apa ca dupa asta urlam eu de zor.
Loreen: sper sa va fi placut rochita.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
elisor spune:
Buna!
Lili ai reusit sa ma sochezi, am citit de doua ori ce-ai scris crezand ca e vreun talc pe care nu l-am inteles (tu de fel esti mai mucalita
). Nu pot sa cred ce spui vazand atatea poze minunate cu voi impreuna fericiti, mai mult, cunoscandu-va si vazand ce pereche frumoasa sunteti, cata afectiune poate revarsa asupra lui Sergiu...chiar mi-ai dat o veste trista. Imi pare foarte rau ca ati ajuns in situatia sa considerati ca va e mai bine separat, trebuie sa ai curaj pentru o asa decizie. Ma gandesc c-o fi de vina stresul post nastere pe care Iuli il resimte foarte puternic, e imposibil sa nu-si iubeasca papusa micuta, probabil deocamdata nu poate face fata cerintelor tale, ale micutei (de altfel cat se poate de firesti) si reactioneaza prin indepartarea voastra. Sper doar sa-l poti ierta la un moment dat si sa redeveniti aceeasi familie fericita pe care o stiu, sunt sigura ca se poate. Mi se rupe sufletul! Sper sa aveti sarbatori linistite si sa va gasiti resursele sa va impacati. Daca ai nevoie de ceva nu ezita sa ma suni.
Inceputul lunii a debutat numai cu vesti triste si extrem de triste, parca nu am astepta sarbatorile...in strafundul sufletului am ajuns sa fiu asa de speriata ca parca mi-e si teama sa ma mai bucur, am o teama permanenta vecina cu panica...maine trebuie sa merg la inmormantarea unui unchi, frate cu bunicul meu.
MamaJipa de unde pana unde esti tu asa de convinsa ca vei avea fetita? Si eu eram convinsa ca voi avea o fetita si cand colo tot ce-am crezut si simtit mi-a fost dat peste cap si a iesit baiat. Mie mi se par pure coincidente chestiile astea. Dar iti doresc spor la convins berbantul si sa iasa ce-ti doresti, sanatos sa fie.
Cris vad ca o data cu trecerea timpului e tot mai greu sa-i desfintezi soacrei obiceiurile de a cumpara prostii Carinei. Primele cadouri pentru Andreas din partea socrilor au fost ceva total inutil si aiurea, am preferat sa le spun verde in fata ca nu am nevoie de absolut nimic (desi mai degraba mi-ar fi putut aduce scutece). Probabil ca s-or fi suparat pe mine dar de atunci n-am mai primit nimic, doar un pliculet cu bani la orice ocazie si e mult mai bine asa, chiar foarte bine ![]()
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Oana, cand cu Raducu am tot citit si eu pe net sa gasesc reteta de fata, tot felul de scheme in functie de ovulatie si cand sa prestezi. Dar na, am "gresit" si a doua oara, cu un baiat frumos ca o fetita ![]()
Sa va zic si voua, ca avem un dintisor de iepuras
Costi i-a vazut dintzocul, prin urmare s-a dus si i-a luat cadou la Raduc ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onixone spune:
Gabi,Elisor: e o chestie care o am in mine.Nu stiu de nici o reteta , nici calcule.Oricum sanatosi sa fim, si vom vedea la o adica.Dar eu sunt ferm convinsa.si daca peste ani(dupa cum da pronostic barbate-miu) nu oi mai scrie la acest topic(sper sa nu...dar cine stie) am sa intru si am sa va zic...daca am avut dreptate sau nu.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
monu spune:
la noi mosul a venit in spital. miercuri bb a facut insuficienta respiratorie si suntem la elias. maine poate ne da drumul acasa in ambulatoriu. alex are pneumonie si acum i se va pune si ei brabula si va fi si ea internata in ambulatoriu. asa ca.. ni s-a spus sa le tinem acasa pana in primavara. stau sa vad cum imi pot lua concediu pt ingrijirea copilului bolnav pana la 3 ani pe motiv de astm bronsic. ioana stii ceva? se poate?
va pup
BEATRICE, mii de multumiri. ai adus un zambet mare fetelor mele.
loreen spune:
Buna seara ...
Ca sa fiu in ton cu Elisor nici in viata mea nu este nimic interesant. De vreo doua saptamani am o stare penibila de parca maine as muri .Mai e putin si se face anu de la primul meu preinfarct si probabil ori ma resimt ori m-am saturat efectiv dar nici eu nu stiu de ce.
Din toata ecuatia asta numa eu is in pierdere dar ma bucur ca am copii sanatosi ...prefer asa decat sa fie invers, desi cand au altii probleme mie-mi prieste atmosfera facandu-ma utila ...aberez insa asta este perioada actuala a vietii mele.
Mos Nicolae a venit in cel mai traidional mod ... seara de ajun le-am pus sa-si faca ghetutele cu crema.Aveau un chef indoielnic...cea mica era cu mana pe gheata si cu ochiul la teveu, iar Bianca bombanea ca vrea la femeie ce daca vine Mos Nicolae ...adica ce conta pentru ea si asta e vina mea. Apoi s-au culcat si dimineata au constatat ca a venit Mosu cu halate de baie si pijamale de sezon ... si binenteles celebrele dulciuri... nu le-am luat jucarii niciodata de Mos Nicolae ...asta e obligatia lui Craciun... s-au bucurat si asta mi-a cazut bine , desi Bianca incepe sa ma dezamageasca pe an ce trece ...parca niciodat nu o mai multumeste nimic ca si cand nu ar avea nevoie ... ma face ca pana de Craciun sa-mi reconsider atitudinea si sa ma fac ca am uitat de cadoul ei...
Am citit despre voi insa nu ma pot mobiliza sa va zic fiecaruia cate ceva desi chiar sunt probleme printre noi... poate mai tarziu
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Oana www.dropshots.com/loreen#date/2008-12-06/16:55:30" target="_blank">asta este pentru tine cu 

Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Va invit la Capitolul 92 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla