Copiluti de mai-iunie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La noi a venit mosul, anul asta Andreas a facut onorurile adica a pregatit cizmulitele tuturor. Cum spuneam dulciuri (intru la dieta de dulciuri ca sigur trebuie sa gust si eu din toate) si fructe, un joc pe calculator lui Andreas si un puzzle pentru Bianca. Dar surpriza a venit cand am gasit si noi astia mari o mica atentie in cizme...de la mos Andreas.
A fost atat de dragut si scump, stie cine pune cadourile dar el vrea in continuare sa creada ca exista Mos Craciun si Mos Nicolae, mie imi convine varianta asta. Parca era un pic cam mare sa creada de-adevaratelea si prea mic ca sa nu creada ca exista totusi ceva magic.

La gradi au primit o plasa cu dulciuri. Cand am intrat era care mai de care mai mandru de plasa lui.

MamaJipa stiu ca au loc de joaca la Ikea (am fost in Olanda).

Cand imi sunt stricate planurile intai ma enervez, apoi ma deprima situatia si in final ajung sa ma autoconving ca de fapt nici nu-mi doresc sa mai fac cutare sau cutare lucru. Asa si acum, nu e nici o scofala ca nu mai merg la Ikea, sigur voi gasi perdele si covor si aici sau poate nu mai pun deloc si economisesc banii, cert este ca o perioada de acum incolo o sa evit cat pot sofatul in afara orasului.

Sa aveti o seara magica! Cu linistea de pe aici presupun c-o aveti

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Neata

La multi ani sarbatoritilor de azi! La multi ani si de Sf. Andrei, ca am ramas restanta.

A venit si la noi mos Nicolae, de fapt s-au adunat mai multi mosi, asa ca nu am avut loc in ghetute. Sergiu a vrut sa primeasca o masinuta Roary, si s-a mirat f tare ca mosu a stiut exact ce sa-i aduca. Da' tot s-a gasit sa comenteze ca nu i l-a adus si pe Maxi, sau macar pe Cutiuta (trebuie sa ma documentez sa vad unde ii gasesc pe astia).
Mi-a placut ca inainte de a desface cadourile lui, a remarcat ca si Iulia a primit cate ceva, si a tinut sa-i duca mai intai ei sosetele primite

De craciun a solicitat doua motociclete si un robot, dar nu orice robot, ci asta.
http://www.wowweesupport.com/product_item.php?item=robosapien
L-a vazut la verisorul lui si ma bate la cap de jumatate de an ca vrea si el, dar cum mami nu are bani, poate il rezolva mos Craciun.

Olga, pozele cu Iulia sunt aici http://www.dropshots.com/Ada_74 . Sunt inclusiv cele de la mos.

Trebuie sa o sterg acum, ca vrea copchilu' sa-l scoata pe Roary la plimbare.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mos Nicolae a cam luat teapa la noi. Nu pot sa dezvolt acum ca e fi-mea calare pe pisiu, dar e de rasu plansu

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

La multi ani de Mos Nicolae si celor care-si aniverseaza ziua de nume! Dar cred ca n-avem printre noi Nicolete, Nicole, Nicolasi...

Anca LMA lui Nicholas! Nu stiu daca mai apuci sa intri dar as vrea sa-mi trimiti inca o data linkul la poze (invitatia) ca ceva se intampla cu webshotsul tau, in ultima perioada nu puteam posta comentarii, iar acum imi tot spune ca e eroare si sa incerc din nou. Pe alte albume webs pot intra. Cum a fost in vacanta? Au venit socrii?

Daniela e totul in regula cu voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata! Repede, ca plecam la gimnastica...

La multi ani pentru Nicolete si Nicolai!

Lili, am vazut pozele, mi-a placut gradinita, mare si colorata. Sergiu a crescut, mi se pare ca e peste medie la inaltime, nu? Iar micuta e adorabila, zici ca e asiatica... si imi place ca zimbeste aproape in toate pozele. Filmuletul n-a mers, nu stiu de ce, dar am vazut o poza care imi place, unde sint ei doi.

Si la noi a venit Mosu, Agata a pregatit ghetutele la toti trei si mi-a placut ca le-a pregatit si pe ale noastre... asa ca am pus si eu niste mandarine. Lui Lisandru i-a adus un set de caciula si manusi si un joc de popice cu Pooh, moi. Agatei si Tudorei cite un microfon, care si inregistreaza vocile lor si are si el muzica... dar distractia mare a fost walkie-tokie de jucarie, dar care merg totusi. Numai asta fac de dimineata, se ascund prin casa si vorbesc una cu alta, au si un buton cu care poti sa transmiti mesaje codate si si-au facut ele codurile lor... sint spioance acum. Atit de mult le place, incit tati a zis ca le cumpara unele adevarate. Am dat lovitura si tare ma bucur, pentru ca ieri am lucrat pina in momentul in care am iesit din casa si am cumparat totul intr-o viteza maxima inainte de a le lua pe fete, ca trebuia sa ajungem si la patinaj. Si le-a mai adus mosul si braduti de ciocolata cu lapte si cu surprize in interiori, asa cum au oule Kinder. Dar cred ca mosul a plecat nemultumit de la noi, ca nu i-au placut biscutii cumparati, a baut doar lapticul. Anul trecut ne-am pregatit mai bine, am facut curatenie peste tot, am facut biscuitei cu fetele si i-a mincat pe toti (Elisor, stii ce e culmea, ca in Mos Craciun nu mai crede, dar in asta crede, nu stiu de ce, cred ca, la fel ca Andreas, are nevoie totusi de putina magie in viata ei).

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A venit si la noi Mosul de dimineata, a fost Andrei tare incantat. Piticul mic era fericit de fericirea lui Andrei, si radea si el Am fost cu ei la mall aici la mine in Baneasa si Andrei a fost terminat, s-a jucat la locul de joaca pina nu mai avea aer. Am gasit si un Mos Craciun frumos cu barba alba. L-a luat in brate, s-a rusinat tot, nu mai stia nici sa vorbeasca
De-abia l-am tinut treaz dupa ce am ajuns acasa sa-i dau sa manance. Acum inca dorm amandoi si e liniste deplina in casa

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Am citit cu atentie si placere cum a venit mosul si pe la alte casute, am vazut poze cu Sergiu si Iulia (Lili), aceeasi parere am ca si Nelia despre gradinita voastra, foarte mult imi place. Sergiu pare sa se inteleaga foarte bine cu Iulia, atata timp cat nu-i invadeaza teritoriul si nu-i umbla la jucarii , deocamdata e totul bine, nu?
Gabitza am vazut si pozele voastre, tare scump e Raducu cu mutritele alea haioase si asa cum spui si tu, tare se bucura cand il vede pe Andrei, iar strengarul cel mare parea asa tacticos cum desfacea cadourile parca savura surpriza ce era inauntru.
Nelia parca mi le si imaginez pe Agata si Tudora prin casa, chiar ca ai dat lovitura.

Cat timp a dormit Bianca si a dormit ceva (am lasat-o cu Andreas) am tras o fuga pana la Bricostore sa ma uit de perdele, covor, dar, atata le-am sucit si pipait si masurat din priviri incat am plecat la fel de nehotarata cum am venit. Parca vad ca vine Craciunul si eu n-am de nici unele, apoi am mers la Metro sa luam cadourile pentru copii. I-am cumparat lui Andreas patine, dar ard de nerabdare sa merg o tura cu ele la payinoar maine. Le-am probat si sunt super, pacat ca nu-mi permit si eu unele noi. Si dupa ce am zis ca i-am aranjat pe copii cu partea de cadouri/jucarii (mai ramane ceva de imbracat) ne tranteste Andreas pleasca ca el isi doreste un skateboard. Dupa ce a tinut-o pana acum ca vrea patine. Dar skateboard nu va vedea el ca nu sunt de acord cu asa ceva.

Astept sa citesc si alte aventuri ale mosului si pe la alet case...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Multumesc mult pentru comentariile la poze. Am vizionat si eu cateva, le-am vazut pe Bianca si Delia cum isi freaca de zor ghetutele, dar nu si cadourile. Laura, unde sunt? Apoi doi fratiori frumosi, incantati amandoi de cadoul lui Andrei, si alti doi fratiori care se iubesc taaare mult, Bianca si Andreas. Si am mai vazut o fetita cu codite, Ema, si chiar pe Eliza a lui Micky.

Elisor, ma uimesti de fiecare data cat de atenta poti fi, si cum ai cate o vorba buna pentru fiecare . Pot sa te iau la mine acasa?

Eu, din pacate, sunt pe cale sa fac schimbari majore in viata mea. I-am propus lui Iuli sa ne separam pentru o perioada, pana isi mai limpezeste gandurile. Oricum nu mai puteam continua in felul asta, nu il mai recunosc, parca este alt om. Ce ma doare cel mai tare e ca atitudinea lui fata de Iulia e diametral opusa fata de cum era cu Sergiu. Are zile cand nici nu intra la ea in camera sa o vada.
Asa ca noi ne pregatim sa facem sarbatorile in trei, dar macar o fim linistiti.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Of, Lili, imi pare rau sa aud asta :( Tu stii cel mai bine care este situatia si ce este cel mai bine pentru voi! Noi suntem aici cu tine daca vrei sa mai vorbesti cu cineva. Te imbratisez si sunt alaturi de tine aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata ! Si La multi ani cu intarziere celor care si-au serbat ieri ziua onomastica !

Ada, imi pare rau ca tocmai inainte de sarbatori treci prin asa ceva, sunt alaturi de tine si iti doresc sa se rezolve situatia voastra cat mai repede si mai usor pentru tine si pentru copii. Pot sa iti spun ca avem niste prieteni carora in luna mai li s-a nascut al doilea copil (primul e de varsta Carinei). Ei locuiesc cu parintii ei, intr-o casa la curte. Pe bb l-a lasat jos cu mama ei, si ma minunam toata vara cand imi povestea ca sotul ei este atat de obosit incat are zile consecutive cand nu il vede pe bb mic Dar asta nu inseamna ca nu il iubeste... In fine, sper din tot sufletul sa petreceti Sarbatorile in liniste si armonie

In rest nu pot adauga mare lucru, v-am mai citit printre picaturi, nu am fost pe faza daca a scris Tedi cum a ajuns in tara, si daca i-a mancat Alyssa urechile pe drum ...
Eli, ma bucur ca ai reaparut , si mi-a parut tare rau ca socrii tai v-au stricat planurile cu Ikea. Nu ai cine stie ce oferta de covoare pentru camera copiilor acolo, eu inca visez la covorasele Haba, dar sunt extrem de scumpe pentru buzunarele noastre, si, bineinteles, nu se gasesc in Romanica

De Mos Nicolae Carina nu a primit decat o carte cu Thomas (volumul 4 de la Egmont), si fructe. De la gradi le-au dat o punguta cu dulciuri si suc, iar soacra-mea, ca de obicei, s-a dat in spectacol cumparandu-i niste orori de jucarii, din Niro

Pentru Craciun i-am luat cateva kit-uri din setul cu magneti Thomas (bariere, macara, spalatorie si cateva locomotive), si stiu sigur de la socrela ca va primi si o papusa (parca n-ar avea 100 !! ) cu multe haine de schimb. Tot pentru Craciun i-am luat o carte de la Litera International - "Ocolul pamantului in 80 de povesti" - grafica mi s-a parut de exceptie, si cartea e maaare, chiar are povesti de pe toate continentele, si sper sa ii placa.

In rest, am constatat cu stupoare ca in luna noiembrie n-am dus fata decat 4 zile la gradi , sper ca luna asta sa putem ajunge la serbare. O sa fie tot fulg de nea - o fi cumva in programa scolara ca anul asta fetitele sa fie musai fulg de nea ?! - si o s-o imbrac taman cu rochita Orchestra pe care i-am descris-o lui Loreen, pe care am luat-o acum vreun an si jumatate - doi, si care inca ii vine

Onixone, am aruncat un oki pe site-ul Mothercare si m-am imbolnavit de inima rea, ce frumuseti de costumatii si rochite am gasit acolo , si chiar accesibile ca pret... mi-e o ciuda ca traiesc in tara asta de hoti

Monule, multa sanatate, vad ca iar aveti probleme, imi pare rau ca trageti asa.

Danelutza, cum sunteti ? Sper sa iasa bine rezultatul biopsiei, tin pumnii.

Duminica placuta, va pe toate !

Mergi la inceput