Copiluti de mai-iunie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...haide mai...a murit? Dumnezeu sa o ierte,era tare plina de viata femeia asta.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost de dimineata la piticul mare la gradinita, ca au avut zi deschisa cu mamicile si piticii. A trebuit sa-l iau si pe piticul mic cu mine, ca n-am avut cu cine sa il las. L-am alaptat inainte sa plecam si a stat tare cumintel in carucior, s-a uitat la copiii, s-a uitat dupa frate-su, mai "vorbea" si el pe acolo.

Andrei s-a cam rasfatat cu mine acolo. Au lipit stelute pe niste ghetute, le-au pus la usa si au asteptat sa vina mosul. Erau asa simpatici cum s-au bulucit toti la usa clasei sa vada cine bate si au gasit cadourile. Niste pungute cu fructe si dulciuri.

Cand sa plece mamicile da-i plansete in cor Andrei s-a smiorcait nitel, dar am luat si i-am povestit, l-am mangaiat, l-am pupat, i-am zis ca Raducu e mic si trebuie sa doarma. In fine, s-a linistit pina am plecat.

Am pus pozele pe net, le puteti vedea aici.

De Mos Nicolae lui Andrei o sa-i pun o jucarie pe care a primit-o de la sora-mea cand a fost in State in vara, dar nu i-am dat-o atunci. E o tabla, sau cum sa-i zic, cu cifre, de invatat operatii matematice, numere, etc. www.amazon.com/COUNT-AND-LEARN-MATH-DESK/dp/B00005BHK4" target="_blank">Asta e. Lui Raducu o jucarie de ros Plus dulciuri, banane, portocale.

Ma apuc acum sa le impachetez frumos, sa fie pregatite, doar sa le scot din dulap dupa ce o adormi diseara.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Hello!
Gabitza am vazut pozele, inteleg c-ai avut o dimineata ocupata, dar cred c-a fost tare frumos sa-i vezi pe toti picii de acolo mesterind cu manutele lor, asteptandu-l pe mos si apoi surpriza si bucuria gasirii cadourilor, mai putin partea cu despartitul de mamici...of, mi-ai amintit ca trebuie sa mai si impachetez cadourile...

Mercedes in principiu le-am cupmarat doar dulciuri si fructe, ca asa il percep eu pe mos nicolae, dar lui Andreas i-am cumparat totusi si-un joc pentru calculator (c-a fost tare dezamagit ca la scoala vor primi un monstertruck, de-aia m-am opus vehement cumpararii de cadouri la scoala, dar n-ai cu cine...). Cadourile consistente la noi cad in sarcina lui Mos Craciun, care anul asta va fi extrem de incarcat pentru ca vin si ai mei.

MamaJipa nu m-am referit la calitatea drumurilor ci la faptul ca mai toate drumurile au o singura banda pe sens si intra un nebun in tine si praf te face, in fericitul caz ca mai traiesti. Asa a murit si colegul al meu, a facut o depasire riscanta si a intrat intr-un tir, a gresit si l-a costat viata, daca intra intr-un autoturism victimele erau mai multe. Noua ne lipseste respectul in circulatie, mereu suntem grabiti, inconstienti si uitam ca toate acestea nu duc decat intr-o directie: accident.

Dar se pare ca m-am linistit cu mersul la Ikea, tocmai am aflat ca socrii nu sunt in oras si noi voiam sa lasam copiii la ei/cu ei. Dar m-am obisnuit ca niciodata sa nu ma pot baza pe ei, de-aia si apelez extrem la ei, cum ar fi fost acum. Dan nu vrea sa-i ia si pe ei si de data asta sunt de acord cu el. Mi-a spus sa merg singura dar nu ma simt in stare sa merg pe DN1 doar eu si cu mine. Sigur am paranoia dar mi-e capul plin accidente.

D-zeu s-o odihneasca pe Anca Parghel! Deznodamantul era previzibil dar parca niciodata nu esti pregatit, intotdeauna e un soc sa afli astfel de vesti. Imi pare foarte rau pentru ea, era o luptatoare si cu siguranta ar fi meritat mai mult. Ma intristeaza cand vad ca se apropie sarbatorile si aud doar vesti din astea...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gabitza ti-l mananc pe Raducu sau ti-l rapesc, m-a topit gangureala lui, te invidiez!!! (am reusit sa vad filmuletul, de la servici, evident)

Andra pentru care din baieti e caciulita? Minuni fac manutele alea ale tale, felicitari! Astept sa vad manechinele pozate (la munte) cu creatiile tale...

Gata, o intind si eu spre casa ca m-asteapta puiul mic la gradi, cred ca are multe sa-mi povesteasca, azi au avut si teatru "Intamplare de Craciun", plus cadourile de la mos, ca cel mare mi-a dat deja raportul. Te bucuri numai cand ii vezi atat de entuziasti si fericiti, suntem binecuvantati noi ce suntem parinti...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Eli, caciulita e pt Dragos, ii voi face una si lui Horia dar mai am niste comenzi iar de onorat.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata! Dumnezeu sa o ierte de Anca Parghel! Numai cind ma gindesc ca o voce ca a ei a mutit pentru totdeauna, imi vine sa pling. si iar sa . Mie imi place mult de tot vocea ei si o ascult destul de des. O ascultasema cum citeva saptamini pe youtube pentru ca gasisem un articol carea avea link spre o melodie de a ei, cintata la festivalul de jazz de la Sibiu... si de acolo am aflat ca e bolnava si ca lupta de ceva timp cu boala asta. Si cum si prietena mea draga trece prin aceeasi suferinta de ani de zile, m-a impresionat foarte tare, mai ales ca scria despre baiatul ei, Tudor Parghel, cite a facut ca sa-si salveze mama. Offf! Trist!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mos Niculae - va fi modest, dar va fi. Dulciuri bune si fructe si cite o jucarie micuta, dar inca nu stiu de care. La noi si Mos Craciun va fi sarac, dar va aduce el ceva, pun eu o vorba buna. Abia astept data de 24, sa stiu ca sintem liberi de scoli si servici, activitati si alte obligatii... sa facem pomul, anul acesta vom avea un privitor in plus. Ei vor incepe sa primeasca cadouri de la gradinita, ca ii va chema pe toti trei pe scena, dar tot micute, ca acolo primesc o carte si inca ceva de la gradinita, si ii iau si Agatei si lui Lisandru ceva asemanator.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Elisor: eu stiu ca la Ikea e loc special de lasat copii de la 3 ani in sus.Dar pe de alta parte te intelg ca ai vrea sa ii stii mai in siguranta ca sa iti priasca si tie cumparaturile.
Si eu vreau sa iau un dulap pt alex ca nu ii mai incap lucrurile in sertarele care le are, si tocmai de aceea cand ii mai cumpar ceva nou, duc in pot alte cateva lucruri care ica ii mai vin totusi.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

Mos Nicolae la noi : inca nu a cumparat nimic dar ma duc cand vine sotul acasa, desi alex cica nu verea nici Nicolae nici Craciun ca cica nu e cuminte.

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna!
Am venit si noi de la gradi. Atmosfera de sarbatoare. Cei mici extrem de incantati ca in timpul somnului de amiaza a venit Mos Nicolae si le-a adus cate un pachet de dulciuri de la o firma cunoscuta(nu spun ca stiu ca nu-i voie). Pachetelul a fost oferit de gradinita. Era o veselie generala in clasa si afara printre copii.
Acasa : fructe, dulciuri si cate o jucarioara micuta. Nos Craciun e cel cu darurile mari.

Mergi la inceput