Copiluti de mai-iunie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

monu-sanatate fetelor!

Eliza bine ai venit pe lume!

Daniela- astept vestea sa ne spui ca totul este in regula cu sotul tau.

Multumesc fetelor care s- au gandit la mine, a fost ok n-am luat maxim dar avand in vedere cat timp am avut la dispozitie din cauza copiilor eu zic ca e ok in schimb m am ingrasat iar pe baza de stres. Stiu ca nu e ok probabil ma voi apuca din nou de slabit.

gabitza-ce frumos povesteste raducu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Bine ai venit pe lume, Eliza Gabriela! Sa fii sanatoasa si ai o viata frumoasa!
Felicitari si refacere usoara, Mikkky! Acum incepe greul, da, dar in acelasi timp si frumosul, pentru ca e minunat sa ai trei copii!

Mercedes, felicitari pentru examen! Bine ca l-ai trecut!

Danelutza, ma gindesc la voi astazi! Sper din tot sufletul sa fie bine!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna seara!

Michy, sa fie santoasa bebelina, refacere usoara!
Nelia, cred ca Teodora va fi ca Agata, eu o vad destul de neincrezatoare desi vorbim despre Mos, asculta cu atentie tot ce ii spun, sa vedem cum o fi, luni sau marti o sa vedem si costumul (e unul din comert nu poate fi ceva grozav) si o sa completam noi astfel incat sa fie un mos pe cinste. O sa fac poze:)
Ce dragut Lisandru
Elisor, da are tati experienta si nu va pot spune ce distractiv era.
La gradi e totul bine, ieri a laudat-o educatoarea ca e singura care stie poezia pentru serbare. Noi vrem sa mai si impodobim pe acolo, asa ca va trebui es mergem probabil sambata pentru asta, evident suntem singurii parinti nebuni.
Danelutza, doamne ajuta, tinem pumnii stransi
Gabitza, sa ne spui si noua ce e pe acolo daca te duci la targ. Cred ca duminica voi da si eu o tura, inca nu sunt sigura.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna seara!
Mickyyy sa-ti traiasca bubulina, sa fiti sanatoase si sa te refaci rapid. Felicitari mamico! E nascuta in aceeasi zi cu mama mea.

Mercedes felicitari pentru examen, bine ca ai scapat de stres, te inteleg perfect cum e, inainte eu slabeam cand eram stresata de cate ceva pentru ca nu mancam, de la un timp e exact invers, trebuie sa bag ceva dulce in gura. De fapt si cand mi-e rau si cand mi-e bine trebuie sa mananc ceva dulce . Si eu m-am ingrasat foarte mult din cauza abuzurilor dulci, iar eterna situatie in care ma aflu, acea de dieta, ma duce la depresii. Si daca tot ni s-a anulat cheful mi-am amanat si eu dieta pana dupa anul nou. Nu stiu de ce nu mai pot avea vointa si ambitie.

Nelia eu banuiesc la Andreas un fel de negare a faptului ca nu exista, e ceva ce-i place foarte mult si tine mortis sa creada ca exista, in fine, e mai greu de explicat, sunt pe fuga.
Ce amuzanta cred c-a fost conversatia baietilor.

Andra cu exceptia homeopatului exact aceeasi medicatie a avut si Andreas. Si eu m-am lamurit cu targurile astea, mai ales cele de haine si incaltaminte, nici pe departe preturi de producator.

Daniela sa ai grija sa respecte intocmai instructiunile medicale si sa refaca rapid! Are munca de birou? macar saptamana asta sa fii si tu mai ponderata cu trebaluiala ca nu are cine te ajuta si nici manutele tale nu sunt tocmai in regula, chiar, cum mai stai cu ele?

Gabitza normal ca nu pot vedea filmuletul nici in linkul pus, desi mi-am ridicat restrictia (se pare ca de-asta nu puteam vizualiza picasa), incerc maine de la servici.

Clara dimpotriva, voi sunteti parintii normali, ca va pasa si va doriti o clasa frumos decorata. Si mie mi-a laudat-o educatoarea dimineata pentru ca isi spune poeziile foarte frumos, adica cu intonatie. Sper sa-i calce pe urme lui Andreas.

Pe unde umblati fetelor? Laura ti s-au vindecat buzele?
Andreea ti-au instalat deja monopolul pe pc? Florentina iar ai disparut? Anca tot in vacanta esti? Bea nici pe tine nu te-am mai vazut demult pe-aici. De Fran mai stiti ceva, tot pe la arabi e? Simona Filipas??? Cornelia? Lili? Pisicule ce-ti fac puiutii? Iuliana nica' nici de la tine...Sufletzica? Marilena cu voi ce mai este? Teddy sper ca nu boliti iar...Simiena, Robotzica, Lucas, Cris, Denisa, Iulia, Ioana tot cu partyuri pe la birou? Ei, am strigat tot catalogul?

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Azi am fost la coafor, m-am tuns si m-am suvitat. Ca mi-e si rusine sa pun pozele de la intalnirea cu Oana, de abia mai suportam sa ma vad dimineata in oglinda, acum, cel putin e o schimbare.

Fetelor, a batut uraganul prin Brasov, a doborat bradul pe care tocmai il impodobisera din centrul orasului, bine ca n-au fost victime...eu m-am trezit pe strada sa-mi numar paralele din portofel si mi-a zburat o hartie destul de valoroasa, daca m-ati fi vazut cum fugeam dupa ea, noroc c-a cotit-o pe o straduta laterala si am prins-o la inghesuiala langa un perete si mi-am recuperat banul .

Noi vrem sa mergem sambata la Ikea si sunt foarte stresata din cauza drumului, mi-a intrat frica in fundul sufletului de cand cu accidentul colegului. Fac ce fac si tot la el ma gandesc. Cand vom avea si noi sosele demne de un stat civilizat?!

Pregatiti-va ghetutele si cizmulitele ca se apropie mosu...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
Noi ne pregatim de munte...si lucram deja la garderoba. Sper sa va placa cea mai groasa caciulita.
ELi, drum bun spre Bucuresti! Lasa grijile deoparte, drumul e bunicel pe DN1!
Mickky, bun venit ELizei pe lume, sa va bucurati de toate 3 fetele, parinti curajosi!
NOapte buna tuturor!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!

Nimeni? O cafeluta?

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Ma bag si eu la o cafea Clara.

Mikky felicitari, sa va traiasca micuta.

Elisor...nu intodeauna drumurile sunt de vina.Sotul meu desi face si mai mult de o mie de mile cate o data pe saptamana la condus in romania nu se baga.A zis ca el nu vrea sa moara, desi inainte sa plece din ro a condus.Eu sunt cea care conduc in romania.Si a mers si pana la bacau de unde a sotul si sincer sa iti spun am fost placut surprinsa de drumuri(fatza de ce era inainte. Dar la noi e inca la moda " esti cel mai tre daca prinzi 170km la ora"

revin mai tarziu ca ma duc sa las plodul la gradinita.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Si eu ma inscriu la una mica ca pana acum am mai baut inca doua cafele.

Ce le-ati luat copiilor de mos nicolae?eu i am luat biei ceva de asamblat (gen lego) lui cristi nu te supara frate tridimensional iar la comun o cutie in care sunt vopsele, praf de ciment si forme(de masini) care se umplu cu praful de ciment si se vopsesc mai apoi rezultand cateva masinute.Mai iau ceva nuiele 4 la numarsi probabil ceva fructe si dulciuri. Voi?

Elisor, laura,nelia si cele care mai aveti copii mai mari ce le luati de mos craciun copiilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hello!
M-a intristat tare vestea mortii Ancai Parghel!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput