Copiluti de mai-iunie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzam spune:
Elisor, uite adresa mai in clar, sa poti vedea si tu daca vrei:
http://video.google.com/videoplay?docid=-5479738673642198275&hl=en
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Tot eu...
OlgutaM eu as vrea sa mai vad poze cu Maya, pe unde o mai ascunzi?
Nelia cred ca vei rade daca-ti spun ca Andreas inca mai crede in Mos Craciun. Anul asta incepusem noi pregatiti sa-l intreb ce vrem de mos, dar nu laptop ca e cal scump, bla, bla ferm convinsi ca stie care-i treaba. Si cand colo...surprise!!! Replica lui a fost ca "mosul gaseste intodeauna resurse sa implineasca dorintele copiilor, pentru ca i-a adus intotdeauna ce si-a dorit". Na, poftim! Nu pot decat sa ma bucur, uneori e naiv din cale afara. Si eu am crezut mult timp in mos, iar cand am aflat ma manca limba si rautatea sa-i spun lu' sora-mea ca nu e adevarat.
Ce fain ca aveti planuri cat cuprinde, sa mai dati si la altii
, n-ai timp sa simti ca cei de acasa nu sunt langa tine.
Si eu sunt fericita ca vin ai mei de sarbatori.
Bafta la examene si spor la invatat!
Monule nu-ti mai fa ganduri cu ce crede seful tau, prioritatea ta acum e sanatatea fetelor, asa ca daca e om va intelege. Si eu am tras-o cu Andreas cat a fost mic, dar parca nu chiar atat de des ca voi, si el mi-a facut bronsiolita si ne-a internat in spital (dupa o zi am semnat de externare ca nu mai suportam), dupa mintea mea de-atunci credeam ca bronsiloita e ceva mult mai usor decat bronsita ca, parca si numele ar spune asta si cand colo e exact invers. Sanatate multa, macar de sarbatori sa luati o pauza!
Daniela e totul in regula la voi?
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Danelutza spune:
Va multumesc ca ma ascultati cind ma pling
. Tito a venit acasa, rezultatele i le dau abia miercuri, Doamne ajuta sa fie bine. Vad ca i s-a inchis si taietura din dreptul rinichilor, e cam obosit si nu are voie sa ridice nici macar o sacosa pentru o saptamina, dar... speram sa vina zile bune si mai ales vesti bune.
Elisor multumesc de comentariile la poze si mai ales de vizionarea lor
. E frumos ca se face serbare la gradinita, aici vad ca nu se practica asa ceva, fac tot felul de chestii pentru craciun, miine mergem intr-un loc sa impodobim bradul sau ma rog, nici n-am inteles bine ce vor face copiii, ca trebuie sa mergem si patru mamici sa-i ajutam, asa ca m-am oferit si eu ![]()
Monule sanatate multa 
. Scuza-ma ca am disparut, venise sotul si a trebuit sa intru in oale pe la bucatarie ![]()
Gabitza m_a emotionat foarte tare filmuletul cu Raducu
, probabil si pentru ca nu voi mai avea un alt bb strumf.
Cloreta bafta mosului sa nu fie recunoscut
.
Va
pe toate, sanatate multa la bolnaviori

Elvetia in miniatura
omustata spune:
Gabitza-Raducu este un scump! Mi s-a facut putin dor de perioada aia, dar raman ferma pe pozitie
.
daniela-tinem pumnii sotului tau.
monu-te inteleg prin ce treci ca asa eram eu anul trecut. Imi era jena de cat de mult ma invoisem si abia incepusem serviciul. Sanatate multa!
andutzy spune:
ELi, lui Dragos i-a dat asa:
homeopate: colocynthis si china.
alopate:smecta, no-spa(pr dureri mari) si metoclopramid(daca ar fi varsat mai mult)
naturiste:ceai de menta; afine(a zis sa am in casa sub orice forma:suc,gem, doar sa fie de afine atunci cand e vorba de deranjament stomacal)
Cel mai bun efect insa a avut acel colocynthis, dupa prima doza(5 bilutze supte la diferenta de min jumatate de ora de mese) se simtea muuult mai bine si i-am dat mai multe doze in 24 de ore. E adevarat ca nu a fost o faza f urata, dar suficient cat sa ne sperie putin.
Mai fetelor, revin cu o intrebare pusa si in saptamanile trecute. Ce mai stiti de MIkky? A nascut?
Noapte buna tuturor!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
nelia spune:
Mai, m-am distra cu Lisandru si cu Raducu de n-am mai putut! A fost asa simpatic Lisandru, ca e in brate la mine si am dat click pe linkul lui Gabitzam... Prima oara s-a uitat atent, foarte atent la Raducu, apoi a inceput sa se legene, ca doar asa facea si Raducu... apoi a cascat, ca asa facea si Raducu... si dupa... Raducu facea ba-ba-bap... Lisandru la fel. Si au conversat ei asa de vreo trei ori, ca de atitea ori i-am pus filmuletul. Si acum s-a intors la titza si cu ea in gura face ba-ba-ba.![]()
Elisor, sa stii ca mie imi pare rau ca Agata s-a prins atit de repede. Dar stii de ce s-a prins ca nu mos Craciun aduce cadourile? Pentru ca prea ii aducea intotdeauna exact ce cereea si celor din jur la fel, asa ceva i se pare imposibil, ca un om singur, chiar daca e mos Craciun (si inca si batrin!) sa auda si sa stie tot ce-si doresc toti oamenii de pe acest pamint. Ba chiar si animalele, ca si ele primesc cadouri... Si asa a facut legatura ca aceste cadouri sint cumparate de cei apropiati, care pot sti si auzi dorintele. Totusi, pe undeva, nu e chiar ferm convinsa ca acesta nu exista... dovada ca din cind in cind ma intreaba: nu-i asa ca nu exista? Si cum eu nu i-am spus niciodata nu, nu exista, da, noi cumparam cadourile... eu cred ca inca e sceptica si inca mai crede, dar in felul ei. Nu spune la alti copii pentru ca i-am zis odata ca, chiar daca as sti, tot nu i-as spune un nu exista categoric unui copil, e o cruzime, e ca si cum l-ai omori in sufletul copilului respectiv pe mos Craciunul lui si eu nu pot sa fac asta. Si, ca atare, nici ea nu o face, dar ii place sa schimbe priviri cu subinteles cu adultii.![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
gabitzam spune:
Vai, Nelia, ce dragcut cu Lisandru si Raducu ![]()
Maine vrem sa mergem la Kidex, la Romexpo. Este si targ de cadouri de Craciun deschis acolo in weekendul asta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
Apropos de targuri....am constatat cu mare mahnire ca am dat la Baby Expo cica la importatori preturi aproape duble decat am gasit ulterior in Auchan....
. Nu ma mai prind astia prea curand la targuri, mai ales pt jucarii...
Buna dimineata tuturor, azi dau eu
?
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
Danelutza spune:
Andra uite mesajul scris de Mikkky
Puteti sa ne treceti si pe noi pe listuta:
Eliza Gabriela, 3,400 si 50 cm, Apgar 8 (9 la 5 minute) in data de 28.11 la ora 7.45 :), municipal, cezariana, 39 de saptamani.
Am ajuns cu bine acasa...greul abia acum incepe!
deci a nascut
, bun venit pe lume Eliza 

Elvetia in miniatura