Copiluti de mai-iunie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

cat de dulce e Radu....

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!

Sunt indragostita........de Raducu! Gabitza, imi amintesti de toate momentele minunate cu bebe
Sanatate multa puilor bolnaviori!
Monu, voi sunteti campioane la capitolul asta:(
OlgaM, ma bucur ca ne mai dai vesti depre voi,credeai ca te lasam in pace?:)
Danelutza, sanatete muuulta sotului, sper sa fie totul bine, sa aveti sarbatori linistite.
Lili, ma intrebai de ce ma chema pe mine la telefon ala cu partidul...... nu a spus numele meu dar m-a pasat mama:)))
Elisor, slava cerului ca nu e apendicita. Unei veriosare la apendicita i-a zis ca e insarcinata! Te doare capul, aproape ca daduse in peritonita, daca mai statea putin.......
Ei, Teodora a inceput cu mici fitze de la gradi, speram sa nu iasa cornite, d-alea cu "nu vreau" sau sa trag mult de ea pana face un lucru. Evident ca lucram intens la asta, isi incearca linitele si leincearca si pe ale noastre. E uimitor ce repede invata chestii urate de la gradi. Ma rog, urate in sensul de raspuns obraznic, refuzat cate ceva, altfel e un copil tare bun.
Mercedes, bafta la examen!
Andutzy, cum s-a pricopsit cu enterocolita? Sper ca sunteteti bine acum cu toti. Frumoase lucrusoare faci, te admir ca ai timp si pentru asta cu doi copilasi.
Aurasa la fel,super talent, rabdare si cu copilasi langa tine.Va felicit! Tie si succes la examen!

Gagix, noi pa tati il facem anul asta Mos Craciun la gradinita pentru ca nu aveau Si daca s-a oferit, aseara am aflat ca l-au uns mos:))))
Sa vedem costumul si ce imbunatatiri de "imagine" ii aducem ca sa nu fie recunoscut de Teodora. Sper sa mai gasesc barba aia faina pe care o facuse bunica acum cativa ani, pe vremea cand facea tati pe mos pentru copiii prietenilor. O sa mi iau ceva beteala sau ghirlande de hartie sa impodobim si gata. Brad au in curte si il impodobesc.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Anul asta este serbare si la mine la servici si la Costi in aceeasi zi. Noroc ca sunt la ore diferite, una la 12, una la 17.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

cica bantuie prin gradinite (la noi la ambele) ceva virus care da bronsiolita. din pacate la alexia s-a agravat si are pneumonie. antonia ii calca pe urme. mi-e si groaza sa ma gandesc ce va zice sefu daca aude ca si next week stau acasa cu fetele.

Mergi la inceput

Monu, e prea tarziu sa le mai faci Prevenar-ul?

Mergi la inceput

Gabitza, din pacate fetele au facut prevenarul in septembrie inainte de a incepe gradinita. se pare ca fara efect mai ales ca dupa 2 sapt au mai tras o bronsiolita iar antonia a avut si o luna de cortizon.

Mergi la inceput

Pai la Raducu facem 3 doze pina la imunizare, voi ati facut o singura doza? Fara rapel?

Mergi la inceput

la alex doar o doza iar la antonia am apucat o doza fara sa apuc sa fac rapel.

asa scrie si in prospect. peste 2 ani 1 doza sub 2 ani 2 doze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Monu, dar de ce racesc fetele tale atit de des ai aflat? De fapt, nu faptul ca racesc e problema, ca orice copil raceste, ci faptul ca ajung la complicatii. Nici nu stiu ce intreb, ca cea mai mica sora a mea a fost la fel si nu a putut sa ne spuna nimeni de ce numai ea din familie. A tras mama mea cu ea toata copilaria. Pina la trei ani nu asimila fierul si a stat mai mult in spital, ca sa-i tina anemia sub control, apoi a inceput sa raceasca, imi aduc aminte ce mila imi era de ea (dupa 10 ani, bine ca nu am vazut-o cum a bolit si inainte, ca eu eram la bunici) ca avea fundul vinat de la injectii si stiu ca ma simteam vinovata ca ea e bolnava si eu nu. Lunar avea ceva si doar tot acolo traiam amindoua, de fapt toate patru. Pina cind a terminat liceul tot asa a tinut-o, dar dupa a mai avut o sinuzita, in rest e sanatoasa tun, cred ca mai sanatoasa ca mine. Sanatate multa!

Cloreta, bafta mosului sa nu fie recunoscut. Sa stii ca e un soc pentru copii sa descopere, iti spun din experienta. Cind eram mica, bunicul meu era mosul indiferent unde mergeam. Si a mers pina pe la 4 ani, cind, am descoperit ca mosul are aceleasi cizme ca tataia si erau unice coltul de sat unde traiam, ca era militian. Si asa de rau a fost, am plins si mi-a ramas un sentiment tare aiurea, ca am fost mintita, ca nu exista... Mare grija, sa fie mascat bine, sa nu aiba nimic care ar putea sa-l dea de gol... ca e prea mica sa afle adevarul. Agata l-a intuit pe la 4 ani, vreun an inca nu a fost sigura, dar apoi nu am mai avut ce face. Dar nu i-am zis niciodata ca nu exista, am fost evaziva... Si acum citeva zile, mergind ea cu intuitia mai departe mi-a zis ca, la urma urmelor, e frumos sa ne prefacem o data pe an ca exista un mos bun, care ne aduce cadouri... si ca daca ne prefacem bine, el chiar poate exista in sufletele noastre. Dar shhhhh! Sa nu ne auda Tudora si Lisandru, ca ei sint inca mici si trebuie sa creada ca exista acel mos, ca sa se bucure. Asa m-a induiosat!
Gabitzam, m-am topit de dragul lui Raducu! Ce serios vorbea el acolo! Si eu am unul acasa, care a trecut un pic de ba-ma-ma dar nu e nici prea departe. Ce dor ne va fi de aceste momente!!!

Si noi avem un program superincarcat: 14,15,16 - examene eu si Octav. Apoi petreceri... ca si asta e o treaba serioasa, mai ales ca eu sint cea care trebuie sa pregateasca pentru ele. Aici nu au cultul serbarilor, nu se fac deloc. Dar se fac petreceri! Agata va avea un concert pe 13 in care cinta si ea un cintecel la pian si care e dat cu ocazia Craciunului. Si are petrecere pe 16, fara parinti, numai ei acolo la scoala, trebuie sa-i pregatesc ceva bun. Iar Tudora are petrecerea traditionala de Craciun, pe 19, in colegiul Dawson, cu mos si cu masa (unde aduc toti de mincare), cu toti copiii si cu familiile lor. Pe 24 e ziua unei fetite, prietena de familie, inca nu stiu daca va face ceva sau nu... Pe 25 sau pe 26 am vrea sa facem noi acasa ceva micut, ca sa sarbatorim si Craciunul, dar mai ales sa-l luam motul lui Lisandru. Daca fetita respectiva nu-si sarbatoreste ziua, ca in fiecare an a facut-o, dar la un moment dat devine obositor sa ai atitia invitati in fiecare an in Ajun, cu mos, cu tot... atunci ma gindesc ca poate avem timp si facem acasa ceva cu mos, ca nu am mai facut de cind avea Agata 3 ani jumatate si a iesit super!!! Sa-i transmit subtil ideea lui Octav, sa vedem ce masuri ia...

Gata, s-a terminat cafeluta si pauza... la munca! Ca doar nu vor sta fetele pina la 5.30-6 la gradinita/scoala si eu... pe net! Am inscris-o pe Agata la program prelungit si o las si pe Tudora, si l-as duce si pe Lisandru daca as avea unde... ca mi-am dat seama ca e taaareee bine sa se ocupe altii de copii, da o spun incet, sa nu ma auda nimeni..., ca poate asa ma apuc si eu de invatat.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna seara, dupa cum e de intuneric afara pentru mine e deja seara.

OlgutaM multumesc! Daca poate fi consolare faptul ca Maya nu e singura cu scutec noaptea si cu el plin dimineata atunci iti spun ca si Bianca e in aceeasi situatie, de mai bine de un an poarta chilotel ziua dar noaptea nu e chip sa scapam de el, unde mai pun ca daca se ia cu joaca mai scapa si pe ea. Eu trebuie sa am in permanenta chilotel de schimb in saculet la gradi. Ce dragalasa e Maya cu schimbatul numelui, nu e prea departe nici de numele ei. E o fetita sensibila, m-a impresionat si pe mine foarte mult Lion King (faza cu pierderea tatalui) asa ca-mi imaginez ca si Maya a trait intens filmul.

Gabitza felicitari vorbaretului, ce dulce trebuie sa fie. Mie nu-mi vede filmuletul, e doar un spatiu mare si alb in mesajul tau acolo unde banuiesc ca ar fi filmuletul. Iarasi eu cu cate-o hiba de pc , dar pe picasa acum le vad.

Andra sarucutul D, stiu cum e ca tocmai a facut si Andreas, varsaturi, febra, dureri de burta/stomac, tu ce remedii naturiste ai? Da-mi, te rog, si mie un pont ca enterocolite si enteroviroze sunt in lista lui Andreas, acum vreo luna iar a facut o chestie mai nasoala cu foarte multe varsaturi.
Ma bucur de progresele lui Horica, sper ca nu mai esti asa de ingrijorata.
Sper sa aveti toate ingredientele necesare unor sarbatori de vis (adica sanatate) ca locatia e foarte frumoasa!

Curly Clara (imi place la nebunie sa-ti zic curly, mai ales de cand am vazut intr-un serial cum o alinta iubitul, avea un par saten la fel de frumos ca si al tau) si la noi se cauta un tatic/bunic pe post de mos, nici unul nu se incumeta, vad ca tati lu' Teo are ceva prestari la activ in calitate de mos inseamna ca nu mai are emotii

Bianca mi-a spus azi repertoriul de la serbare, am ramas impresionata, nu ma asteptam sa le spuna atat de bine, sper sa nu aiba trac la serbare si sa le recite tare si frumos, ca frate-su.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput