Copiluti de mai-iunie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Elisor, ma bucur ca Andreas nu a avut apendicita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Buna seara! Am mai citit si eu putin din urma (dar tot in urma am ramas).

onixone-zici ca Alex este alt baiat tuns. Nu seamana deloc cu cel cu parul lung. Dar este mai baietel asa.

OlgaT-mie Sophia imi place mai mult. Sanatate lui Tony.

Babygirl-pai daca tu te plangi ca Ema se mai scapa din cand in cand pe ea noaptea eu ce sa mai zic ca Maya inca are pampersul plin noaptea. Si asta se intampla noapte de noapte!!! Mai este oare cineva in situatia asta? Sau fata mea, care altfel poarta chilotei in timpul zilei de un an si ceva, noaptea face in pampers .

Lili-ai pe undeva poze cu Iulia sa o vad si eu?

Iuliana-ce mai faci ca nu am mai auzit de mult nimic de la tine.

Mergi la inceput

Nelia-exact aceleasi pasiuni are si Maya, ca Tudora. Cartile si animalele mici. Daca ii dai doua animale mici atata povesteste cu ele...Asa ca i-am luat o ograda intreaga . De fapt are si salbatice si domestice. Insa animalul facvorit este leul. De cand a vazut Lion King, a pasionat-o atat de tare incat zice ca pe ea o cheama Mufasa si vrea sa-i spunem asa. Le-a spus si alora la gradinita ca pe ea o cheama Maya Mufasa nu Maya Mustata.

Calculator-Maya se joaca foarte rar. Nu pot sa zic ca o pasioneaza foarte tare. Cand se joaca o face cu placere. Dar asta se intampla cam odata la doua saptamani. Nu stiu care din voi mi-a trimis odata un site cu jocuri de pe BBC (probabil Oana) si alea ii plac foarte mult.

Olga-si mie mi-e dor de stat la povesti. Dar cand? Eu acum am putin timp ca este Mircea plecat. Cand este el acasa, daca am putin timp liber stau cu el ca si asa vorbim numai despre Maya si cand stam impreuna.

Eli-imi pare rau pentru colegul tau. Condoleante!

Aurasa-ma bucur ca incepi serviciul. Pentru mine cel putin a fost o schimbare in bine din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput

Vad ca sunt singura pe aici.

Daniela-ce a facut sotul tau la doctor? Sa ne spui, te rog. Multa sanatate!

monule-voi cand terminati mai cu bolile? Sanatate multa fetitelor.

Eli-sanatate lui Andreas. Si eu tot la apendicita m-am gandit la inceput. Bine ca nu-i asta.

Gata, va las si va spun Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

OlgaM, si Tudora a fost pasionata de lei si de Lion King, chiar mult timp. Acum este fascinata de cai si de unicorni si desenele ei preferate sint Spirit: Stallion of the Cimarron si The Last Unicorn. Si Agata a fost cu unicornii mult timp, acum e cu delfinii si pisicile.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Monu, sanatate la fete!

Mercedes, da, vrea si fotbal, dar ea asa este: nu renunta la nimic, dar mai vrea si altele.

Androix, uite aici: www.dropsots.com/aurice

Elisor, ma bucur ca ati scapat de apenticita.

Am mai citit, dar doar atit am retinut... revizuiesc miine la .

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, am dormit iepureste. suiera antonia ceva de groaza. azi avem sedinta foto la gradi si dupa mergem la control ca mi-e frica. iar e ceata afara:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Raducu de doua-trei zile si-a descoperit vocea si toata ziua face vocalize aba-ba-ma-ba-ba-ba-ma.
L-am filmat nitel aseara dar era cam intuneric in casa.
Azinoapte voia tzitzi la un moment dat si nu m-am conformat destul de rapid si a tras repede un ba-ba-a-ma-ma-ba, sa ma certe

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Ne mai primiti sau ne dati afara din lista?
Noi am tras un episod de enterocolita cu Dragos dar care a trecut repede cu homeopatele de rigoare(deja am o cutie cu remedii de toate tipurile ).
Azi e prima zi de gradi, pe 9 avem serbare la Palatul Copiilor, D e prezentator...sanatosi sa fim sa ajungem la serbare!
Pe 24 vom pleca la Olanesti, abia astept...Am gasit o vilisoara tare cocheta...uitati AICI despre ea, cu poze facute de noi venim dupa sarbatori, tot asa, ma rog la DD sa fie piticii sanatosi sa putem pleca cu ei....
Intre timp am mai si tricotat, sper sa nu va plictisesc cu laudele mele, daca vreti sa mai vedeti ce am mai facut intre timp, aruncati un oki AICI. am mai terminat si niste esarfe, dar cum sunt la fel cu altele pe care le-am mai lucrat nu le-am mai pozat
Sanatate la bolnaviori!
Gabi, super dulce Raducu!
Si eu sunt tare mandra de HOrica, face progrese rapide, de unde nu ducea nimic la gura acum cateva luni acum ii mananca biscuitii din farfurie lui Dragos si ii roade creioanele
Sa aveti zi buna! Plec sa fac o aprovizionare cu materiale!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Il intreb pe fii-miu ieri: ce crezi ca iti aduce Mos craciun? La care el: Coca Cola si bere(berea mi-a spus in engleza).SAracul copil ...daca asta vede la tv...ce era altceva sa imi spuna.Am ras una buna ieri.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput