Copiluti de mai-iunie 2005 (92)

Copiluti de mai-iunie 2005 (92) | Autor: gabitzam

Link direct la acest mesaj

Continuare de la Capitolul 91

Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )

INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC

* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata,Tudora si Lisandru
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* Cris_kim --- IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor

* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* blackpanterro --- AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* Oana C --- EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA

??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice

Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Dragele mele, citesc ce scrieti si ma deprima de-a dreptul.

Lili-imi pare asa de rau ca treceti prin asa ceva. Dar sunt sigura ca se va rezolva. Noi avem niste prieteni buni si dupa primul copil el s-a deprimat ingrozitor. Nici nu mai vroia sa se scoale din pat. Iti dai seama saraca sotia lui trebuie sa aiba grija de 2 copii. Si chiar el imi povestea un an mai tarziu ca efectiv il apucase panica. I se parea ca nu va mai avea timp de nimic niciodata, ca viata lui s-a sfarsit. Pana la urma a intrat ea tare in el si si-a revenit. Dar uneori barbatii sunt mai slabi decat noi. Cred ca este bine ca v-ati separat putin pentru ca unii nu-si dau seama de ce au pana nu simt lipsa. Sper ca tu sa-l porti ierta. Ai niste copii asa de frumosi. Sper din tot sufletul sa aiba parte de amandoi parintii impreuna .

monu-ti-am trimis un mesaj pe YM. Sanatate multa!

OlgaT-ce mai faceti voi? Nu te-am vazut deloc cu burtica. Mi-o arati si mie?

Anca-sunteti bine?

Eli-uite asa traiesc si eu cu o stare de teama permanenta (vorba Laurei, parca as muri maine).

Mayei mosul i-a adus cateva jocuri, mai putin dulciuri pentru ca si asa mananca foarte multe. Si a fost incantata mai ales de unul, se numeste "Orchard" de la Haba. Vi-l recomand cu caldura. Este un joc nemtesc, foarte dragut. Noi acum ii luam mai mult jocuri din astea cu "pioni" si zaruri, gen "Nu te supara frate" . Jocuri din astea am si eu rabdare sa ma joc cu ea, imi plac si mie. In general jocurile acestei firme "Haba" sunt foarte dragute. Ma tot gandesc ce ieftine sunt toate aici si ce mult va costa pe voi si mi-ar place foarte mult sa va pot ajuta pe toate.

In rest, a fost Mircea plecat in Japonia o saptamana si pana nu a venit acasa am tot trait cu frica sa nu i se intample ceva. O frica absurda, dar mereu prezenta. Ce-i drept a venit acasa bolnav, nu stiu daca a luat vreun virus pe acolo sau de la faptul ca a mancat maruntaie de vaca crude. Cert este ca ieri a zacut ca o leguma toata ziua. Azi este mult mai bine. De fapt frica mi se trage de la faptul ca el a stat anul trecut in Bombay exact la hotelul la care a fost atacul terorist de saptamana trecuta si a fost acolo exact anul trecut pe vremea asta.

Am pus si eu niste poze ceva mai recente (de asta vara) pe snapfish si v-am trimis o invitatie pe contul comun.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Loreen:ii vine bine rochita, dar mititica nu prea era incantata.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am zis sa mai dau o tura pe-aici la ceas de seara.

Monu ce sa mai spun, sanatate multa va doresc! De cand te stiu (virtual vorbind) pe fetitele tale le stiu tot bolnavioare in sfera racelilor cu complicatiile de rigoare. Poate antibioticele astea uzuale nu-si mai fac efectul, eu sunt curioasa ce parere au doctorii la care ai fost, care-i motivul acestor repetate raceli, ce poti face sa previi sau sa le mai rariti. Ca daca tin eu minte bine aceste raceli, sa le spun generic, sunt inca dinaintea perioadei de a le duce la gradi, nu? Homeopate ai incercat? Si eu am tras-o cu Andreas cu multe raceli, dar totusi parca nici chiar asa. Insanatosire grabnica va doresc sa va puteti bucura de sarbatori in stare buna! Eu cred ca se poate sa stai in medical pana face Antonia 3 ani pe caz de boala.

Laura sper ca aducerea aminte prin ce-ai trecut anul trecut sa te faca mai responsabila cu persoana ta si sa le mai lasi incolo de griji de serviciu ca nimic nu merita mai mult in lumea asta decat sanatatea ta si a copiilor tai evident.
In ceea ce-o priveste pe Bianca as incerca sa-ti dau un sfat (stii ce experta sunt in sfatuirea celorlalti si mai putin a mea ), incearca sa-ti schimbi tu atitudinea fata de ea, poate daca ar vedea o mamica mai toleranta, mai dispusa la concesii, cere-i sfatul (inventeaza o situatie si cere-i parerea), spune-i ca fiecare greseste si merita o sansa, nu stiu, chestii de astea prin care sa vada in tine nu o prietena ci pe cea mai buna. Sa nu ma intelegi gresit ca te judec cumva, departe de mine gandul asta ca stiu ce greu este cu personalitatile copiilor nostri in ziua de azi. Te asteapta, daca nu cumva a si inceput, o perioada extrem de grea, a adolescentei, cu fite si toane, cu secrete, cu gasti de tot felul, cu anturaje si ar fi mare pacat sa o pierzi. Si stiu ca a tine un copil din scurt e un mare risc ce si-l asuma un parinte, desi e intuitiv sa facem astfel. M-ar durea sufletul, iar tie ti l-ar frange daca Biancuta ta ar avea probleme. Nu e prea tarziu sa ti-o apropii. Chiar daca te-a dezamagit nu-i arata, dimpotriva calca-ti pe suflet si uimeste-o cu atitudinea ta prieteneasca.
Adolescenta mea mi-a fost marcata de o mama severa si exigenta care numai sa invat stia sa ma puna, de aceea m-am apropiat foarte mult de tatal meu caruia ii spuneam multe dintre secretele mele, de iubitii mei, ii ceream parerea, dupa ce l-am pierdut, dar mult timp dupa aceea s-au asezat lucrurile intre noi, dar sa stii ca tare greu ne-a fost la amandoua sa construim o relatie de prietenie.
Iarta-ma daca am aberat, sper sa gasesti metoda potrivita sa ramai aliatul fiicei tale si sa nu existe nici un fel de probleme, e un copil foarte bun, iar tu esti o mamica cu un suflet bun si mare, stiu ca ii esti alaturi si o iubesti mai ceva decat ochii din cap, comunicarea cred ca e problema voastra.

OlgutaM sanatate lui Mircea! Te inteleg perfect cu starea asta de teama cand e plecat de langa tine si la o asa mare distanta. Eu asa ma simt mai tot timpul cand ne abatem de la rutina zilnica...Primii ani dupa ce-a murit tatal meu, si nu gresesc cand spun 7, apoi la fel cu bunica mea, m-am simtit mereu ocrotita si supravegheata (crede-ma ca aveam vise in care ma vizita doar sa vada ce fac, e greu de explicat dar ma simteam foarte bine dupa un astfel de vis), dar de cativa ani incoace traiesc cu o teama ca s-ar putea intampla ceva rau sau am devenit mai sensibila de cand am copiii, nu stiu, dar parca nu ma pot relaxa 100%, mi-e teama sa nu ma ia prin surprindere ceva rau...starile astea le am cu precadere iarna.
Dar hai sa ne bucuram ca vin sarbatorile si sa lasam gandurile si temerile deoparte, mai bine le ferecam si aruncam cheia si sa bne bucuram de foecare moment langa cei dragi!
Merg sa ma uit la poze, mor de nerabdare s-o vad pe Maya cum mai arata.

MamaJipa daca mai vrei un bebe eu zic sa nu lasi timpul sa-si faca mendrele, ca numai in favoarea ta nu lucreaza, nu ti-ar placea sa fii o mamica tanara cu doi copilasi de varste apropiate? Eu daca as putea s-o iau de la capat n-as lasa diferenta asta de varsta intre copii, cand ma gandesc cat a insistat Dan si eu eram tot cu "nu-ul" in gura, imi vine sa-mi dau palme acum.

Acum imi dau seama ce stresata sunt pentru ziua de maine...dar trebuie sa merg.

Sa aveti o saptamana placuta!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cum aterizez in contul comun? Nu-mi amintesc de nici o culoare parca n-as fi intrat niciodata pe-acolo...cine stie secretul sa ma indrume si pe mine, plsss!!!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Onixone doar in poza pare asa pentru ca doar ce-o trezisem din somn ca trebuia sa plecam si nu am mai avut eu rabdare sa astept pana seara sa o probez ... nu-ti mai zic ca nu vroia sa o mai dea jos ... pana la urma a trebuit sa ma infig putin in toanele ei si sa o conving totusi ca nu putem merge asa pe strada... a fost foarte incantata de rochita si sigur la serbare chiar nu o va interesa nimic decat faptul ca-si poate flutura poalele pe-acolo ...inca odata mii de multumiri

Elisor cred ca m-oi fi exprimat eu gresit cu dezamagirea ... copilul in sine nu-mi produce nici un fel de dezamagire ci reactiile ei cand primeste vreun cadou si de-asta am spus ca este vina mea ... am fost prea toleranta cu doleantele ei sau mai bine zis am acceptat dorinta ei combinata cu vointa lui taica-su si acum mor cand vad cum reactioneaza ca si cand "mi se cuvine".
Nu ma supar stai linistita ca mai bine ca mine nu cunoaste nimeni ce-nseamna sa ai un adolescent in plina criza hormonala in casa ... nu mai devreme de seara asta iar ne-am paruit ca nu a avut grija de ceva ce-i promisesem ca il iau inapoi daca cumva sufera vreo dauna ceea ce s-a intamplat ... era in stare sa-mi sara la beregata ... dar din pacate pentru ea eu am utimul cuvant
Si aici cred ca am sa te dezamagesc dar nu pot fi prietena cu copii mei ...prieteni sunt indulgenti , chiar nepasatori uneori , distanti, ignoranti ... ori eu nu pot fi asa ... poate amica copiilor mei, insa inainte de toate sunt parinte, cel putin in perioada asta a vietii lor...mai tarziu cand vor ajunge pe drumul lor putem avea mai mult de-o relatie de amicitie,atunci cand imi voi permite suficient de mult sa fiu indulgenta...
Ai grija cu starile astea pline de energie negativa ... isi au radacini mai vechi decat statutul actual de mama ...

Lili am ramas consternata cand am citit ce-ai scris ... inteleg perfect situatia pentru ca la noi nici acum nu au intrat pe fagas normal evenimentele de cand o avem pe Delia ... si poate curand nu se va intampla ... dar vorbim oricand simti nevoia macar asa ca o descarcare...Paul luni de zile nu statea cu Delia, parca o facea intentionat, insa nici de Bianca nu se ocupa ... eram singura cu doi copii, cu o mama paralizata, cu un tata pierdut si eu in plina depresie postnatala ca doar in perioada aia ne-am intalnit ... nu stiam ce-s alea nopti dormite, sau ce-nseamna sa faci baie sau sa bei pr si simplu o cafea 5 minute consecutiv ... by the way am admirat pozele voastre din ziua Mosului Nicolae ... fericire mare pe amandoi ... P.S. te-as scoate la o cafea dar nu cred ca ai cum ...

Daniela nu ai dar nici o veste despre Tito ...

Monu sper ca te-ai lamurit cum e cu legea cu concediile si indemnizatiile ... oricum situatia noastra este una aparte fata de ceea ce au civilii ... mai bine intrebi la MRU ca acolo se depun toate documentatiile de genul asta ... maine voi intreba si eu la mine si am sa te anunt.

Nu stiu ce-as mai zice ... asa o lehamite am ca nu exista termn de comparatie ... e ceva si nu-i gasesc starea de provenienta

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am intrat sa scriu... m-am bucurat cind am vazut cit s-a scris, imi pregatisem un ceai verde cu lamiie... dupa baia in piscina pe care am tras-o toti... si frigul aferente de la dusuri... dar acum, dupa ce am citit vestile triste, parca nu-mi mai vine sa spun nimic. Revin eu cu cite o vorba buna pentru fiecare, acum doar va transmit un mare la toate, mai ales cele incercate de bolile copiilor si de netintelegerile cu sotii... Si mai am un gind pentru Danelutza, care nu a mai scris de ceva vreme... si asteptau rezultatul miercuri... stiti ceva? Sper sa fie totul bine!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

nelia- n ai mai revenit, pesemne ca a fost foarte bun ceaiul..

monu- sanatate la fetele tale!vai ce le trageti,sa iesiti cat mai repede din spital cu bine.

danelutza- sper sa fie totul ok cu voi!

lili-sper ca la final sa va reveniti!sa fie cum iti doresti tu.

omustata-un gand bun de la mine si incearca sa elimini cumva aceasta frica.

laura -citesc ce scrii de fiica ta. Eu inca nu am probleme cu cristi dar pot sa ti spun ca de mine asculta si mie imi spune tot ce ii trece prin cap, nu la fel se intampla cu sotu care imediat ridica tonul daca i se pare ceva incorect.

Sanatate la toata lumea cu mic cu mare care desigur sunt bolnaviori.
Apropo de jocuri nemtesti, am primit pentru ai mei copii un joc cu mai multe cuburi(vreo 20 cred).In fiecare cub se gasesc diverse chestii care tb aranjate in asa fel sa ajunga in gaurile special facute.Sun bilute mai mari sau mai mici sau alte chestii. Cand ajung acasa daca va intereseaza trec exact denumirea jocului ( n am retinut e in germana).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gabi, se gaseste la noi jocul acela? Suna interesant.

Sa va arat o sedinta foto de azi de dimineata, cu Raducu pe post de bebe Strumf Ii facusem si lui Andrei acum 3 ani, cu aceeasi caciulita si in acelasi fotoliu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mai intai sa va povestesc pataniile cu "mishcolaie"

Ziceam ca a luat tzeapa. A cumparat pentru Georgia un floor puzzle si un microfon de la vtech si pentru Filip doua jocuri: creionul fermecat si inca unul cu piese de puzzle care trebuie unite astfel incat sa faca niste asocieri pe categorii de obiecte. Boooon. Puzzle-ul Georgiei desi are piese mari e destul de dificil, e pentru Filip drept pentru care el s-a jucat cu el, dar n-a fost dat pe spate din cauza noastra care in loc sa lasam copilul sa se bucure ii tot spuneam ca de fapt e al Georgiei. Creionul fermecat e cu numere si eu ma gandeam ca am facut bine ca l-am luat pe-asta si nu pe=-ala cu animale ca doar e timpul sa invete si el sa citeasca numerele. Dar eu n-am citit ca nu e numai cu numere ci si cu operatii gen scadere, inmultire, impartire, 5>2, chestii d-astea de clasa I. Deci teapa si cu asta. Nu mai zic ca dupa o ora de joaca al naibii creion canta indiferent unde il apasa Filip. Iar jocul cu asocierea il stia de la gradinita si le cam invatase pe de rost A mai ramas amaritul de microfon care a avut succes nebun la amandoi, dar de atata succes nu mai aveam nevoie de inca o jucarie pe care sa se bata cei doi gladiatori ai mei...

Apoi de parca ziua nu incepuse destul de dezastruos ii sui in masina si plec cu ei in muzeul satului ca cik e targ de mos nicolae. Ca sa-l parafrazez pe Filip era O LAIE. Mihai m-a dezinformat grosolan si am gasit o pustietate pe-acolo de-mi venea sa-mi dau palme singura. Ca Mihai era la munca si n-aveam cum sa-l iau pe el la palme. Asa ca am plimbat putin copiii si am plecat inapoi spre casa. Le-am dat sa manance, de dormit au dormit in masina asa ca nu mai era chip sa pun si eu capul jos o secunda. Am mai stat putin si am pecat spre a treia teapa a zilei. In loc sa mergem in centru sa vedem cu da drumu la beculete Oprescu ne-am dus in parc la obor ca a facut ontanu targ de craciun. Evident numai prostii, singurul lucru care ar fi meritat sa stau la coada era halvita dar costa 150 de lei kilu' asa ca pentru o bucatica de pasta alba lipicioasa dadeai 15 lei. Cam mult...

Am fost saptamana trecuta si la sedinta de la gradinita sa stabilim detaliile pentru serbare. Cum nu pot sa stau potolita m-a mancat si anume in dos sa spun ca ma ofer sa ma duc eu cu masina sa cumpar jucariile. Voi ce intelegeti din asta? Parintii au inteles ca ma ofer sa adun si banii, sa fac si liste, sa adun si bani pentru doamnele educatoare si sa le cumpar si lor cadoul de craciun, si ca in plus ma mai ofer sa dau si mai des pe la gradinita ca sa ma intalnesc cu parintii si sa le iau banii ca educatoarele le cad mainile daca primes vreun plic pana a doua zi. Si in cazul in care nu se aduna toti parintii sa le dau si telefon pe banii mei ca sa-i anunt ca tre sa dea bani. Ca ele n-au afisat la usa nici macar data la care e serbarea nu mai zic de vreun anunt legat de bani ca au sarit ca arse ca ele nu scriu nimic sa nu se interpreteze. Am facut eu un anunt subtil si l-am dus azi. Ramane de vazut daca il vor si pune la usa, si mai ales daca parintii baga de seama subtilitatea.

Cam atat de la noi, aveti legatura. Ma duc sa citesc din urma mai in detaliu si poate revin si cu raspunsuri daca mai am timp.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noi avem serbarea pe 16 decembrie, la Teatrul Nottara. Are si Andrei de spus o stofulita. Si trebuie sa-i bricolez o pelerina alba cu beteala argintie pe margine. Am luat material, am luat beteala, trebuie sa ma avant la lucru acum Nu ma prea pricep, sper sa o nimeresc.
A fost sedinta cu parintii saptamana trecuta dar nu s-a vorbit deloc de cadouri sau jucarii pt. copii pt. serbare, banuiesc ca or sa fie din partea casei. De Mos Nicolae le-au dat ei pachetelele la toti.

Poate o sa-i luam ceva educatoarei, un cadout ceva, dar doar pentru ca vrem noi. Nici nu stiu ce anume inca.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput